Nezaplacené zálohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
19.3.14 08:59

@Terina89 jojo v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.3.14 09:01
@Bubunka píše:
@wildcherry nejsem važne ještě tak blbá (myslím :D) abych dala 14 ti denní dítě do autosedačky jiné nez je vajíčko

Fakt to na fotce vypada :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.3.14 09:24
@jjanekk píše:
Ahoj,
osobni zkusenost nemam, ale kamaradka mi minuly tyden vypravela, jak je rano ve sprse, nekdo zvoni, syn otevre (myslel si, zeje to tata) a do bytu se ji hrne technik, ze pry ji jde odpojit elektromer, ze nema zaplaceno. No, zaplaceno nemela…jeden mesic..takze :nevim:. Udajne pry ti technici kdyz jsou na vyjezdu, tak kdyz jim tam naskoci, ze v blizkosti je nekdo, kdo nezaplatil (jedno jak dlouho), tak tam jedou. Dostanou zaplaceno za vyjezd…holt vydelavaji. Tohle ale neni overene info. Ale klidne bych tomu verila. :nevim:

to je nesmysl, musela mít nezaplaceno vícekrát, ono to není jen tak někoho odpojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
19.3.14 09:57

Holky, prodavam jak jsem koupila. Taky jsem se ji ptala, jestli to fakt bylo jenom jednou. Pry jo, jenom zasantrocila slozenku. Fakt je, ze ona predloni (zhruba) mela financni problemy (rozchod s manzelem) a tehdy ji to odpojili (tam bylo nezaplaceno 3 mesice), takze je mozny, ze pokud tam ma uz „zaznam“, ze k ni pristupujou jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.3.14 10:21

@Bubunka jakeho mate poskytovatele? Myslim, ze to bude u kazdeho jinak :think: Nas PRE odpojili po dvou mesicich :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
19.3.14 10:25
@Fiducia píše:
@Bubunka jakeho mate poskytovatele? Myslim, ze to bude u kazdeho jinak :think: Nas PRE odpojili po dvou mesicich :oops:

a dostala jsi složenky upomínky atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.3.14 10:36

Tak elektřinu máme od čez normálně :-).. a od nich nám ted jeste upominka ani slozenka neprisla, ale je pravda ze uz jsme asi pred tremi lety odpojeni byli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.3.14 11:59
@Grey Sky píše:
a dostala jsi složenky upomínky atd?

Vim o jedne. Ale prisla obycejnou postou, takze jich mohlo byt vic. Netusim. Ale aby to nevypadalo, ze jsme chronicti neplatici :mrgreen: Nejdriv jsem byla delsi dobu ve spitale, manzel uradoval sam, a pak jsme byli uplne vydreni z mimina a zapomneli, no :roll: :oops: uz mame inkaso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.3.14 12:02
@Bubunka píše:
Tak elektřinu máme od čez normálně :-).. a od nich nám ted jeste upominka ani slozenka neprisla, ale je pravda ze uz jsme asi pred tremi lety odpojeni byli..

tak co vim, CEZ neodpojuje hned tak. Segra vecne zapominat platit ucty a nikdy se ji to nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat