Nezaplacené zálohy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bubunka píše:
@wildcherry nejsem važne ještě tak blbá (myslím) abych dala 14 ti denní dítě do autosedačky jiné nez je vajíčko
Fakt to na fotce vypada
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjanekk píše:
Ahoj,
osobni zkusenost nemam, ale kamaradka mi minuly tyden vypravela, jak je rano ve sprse, nekdo zvoni, syn otevre (myslel si, zeje to tata) a do bytu se ji hrne technik, ze pry ji jde odpojit elektromer, ze nema zaplaceno. No, zaplaceno nemela…jeden mesic..takze. Udajne pry ti technici kdyz jsou na vyjezdu, tak kdyz jim tam naskoci, ze v blizkosti je nekdo, kdo nezaplatil (jedno jak dlouho), tak tam jedou. Dostanou zaplaceno za vyjezd…holt vydelavaji. Tohle ale neni overene info. Ale klidne bych tomu verila.
to je nesmysl, musela mít nezaplaceno vícekrát, ono to není jen tak někoho odpojit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prodavam jak jsem koupila. Taky jsem se ji ptala, jestli to fakt bylo jenom jednou. Pry jo, jenom zasantrocila slozenku. Fakt je, ze ona predloni (zhruba) mela financni problemy (rozchod s manzelem) a tehdy ji to odpojili (tam bylo nezaplaceno 3 mesice), takze je mozny, ze pokud tam ma uz „zaznam“, ze k ni pristupujou jinak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubunka jakeho mate poskytovatele? Myslim, ze to bude u kazdeho jinak
Nas PRE odpojili po dvou mesicich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia píše:
@Bubunka jakeho mate poskytovatele? Myslim, ze to bude u kazdeho jinakNas PRE odpojili po dvou mesicich
a dostala jsi složenky upomínky atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak elektřinu máme od čez normálně
.. a od nich nám ted jeste upominka ani slozenka neprisla, ale je pravda ze uz jsme asi pred tremi lety odpojeni byli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Grey Sky píše:
a dostala jsi složenky upomínky atd?
Vim o jedne. Ale prisla obycejnou postou, takze jich mohlo byt vic. Netusim. Ale aby to nevypadalo, ze jsme chronicti neplatici
Nejdriv jsem byla delsi dobu ve spitale, manzel uradoval sam, a pak jsme byli uplne vydreni z mimina a zapomneli, no
uz mame inkaso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubunka píše:
Tak elektřinu máme od čez normálně.. a od nich nám ted jeste upominka ani slozenka neprisla, ale je pravda ze uz jsme asi pred tremi lety odpojeni byli..
tak co vim, CEZ neodpojuje hned tak. Segra vecne zapominat platit ucty a nikdy se ji to nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit