Nezaplacený nájem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
21.11.13 09:45

@petulagabi : my treba hypoteku mame. Lehko se to rika jenomze spousta lidi si neuvedomi jednu vec ze kdyz jim takzvane zacne tect do bot tak na jednou veskere vydaje jsou skrouhle a a najednou to jde a vyjdou s mensi castkou nez by oddelavali bokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.13 09:56

Ono se o lewhko říká když máte z čeho dávat bokem tomy opravdu nemůžem manžel vydělá 14000 nájem je 11000 a já mám 3800+1000 přídavky na odkládání bokem mi po zaplacení všeho nezbyde ani koruna.

• Citovat
  • Upravit
7758
21.11.13 10:04

Vy jste z Prahy, že máte tak vysoký nájem? chápu, že Vám nezbyde..stejně je blbá doba..všechno je šíleně drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.13 11:21

Jo jsme z Prahy bydlíme v 2kk za 11000kč právě že manžel minulý měsíc chodil celou dobu na 12tky aby jsme měli něco navíc i kvůli vánocům jenže jemu ted nezaplatili ani normální plat co by měl bez tech přesčasu. tak máme sotva na jídlo už stoho začínám bejt docela zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
43028
21.11.13 14:20
@petulagabi píše:
to je divný, co dělá za práci, nedělá něco načerno? v normální firmě by se tohle snad stávat nemělo a nevymýšlí si přítel? já jsme taky měla jednou takovýho, co pořád řikal, že nedostal peníze, přitom je dostal, ale zaplatil s tim nějaký svoje pohledávky

ale jo, stava se to i vetsim firmam a neni to tak vyjimecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
21.11.13 15:08
@Anonymní píše:
Jo jsme z Prahy bydlíme v 2kk za 11000kč právě že manžel minulý měsíc chodil celou dobu na 12tky aby jsme měli něco navíc i kvůli vánocům jenže jemu ted nezaplatili ani normální plat co by měl bez tech přesčasu. tak máme sotva na jídlo už stoho začínám bejt docela zoufalá.

a někdo Vám pomoct zatim nemůže? Rodiče, že by Vám třeba navařili nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amarilisina
22.11.13 10:07
@Anonymní píše:

A co přítel dělá? 14 je na prahu děsně málo!

• Citovat
  • Upravit
amarilisina
22.11.13 10:08

Teda manžel

• Citovat
  • Upravit
43028
22.11.13 11:05
@amarilisina píše:
A co přítel dělá? 14 je na prahu děsně málo!
čoveče teďka se prý bude stavět u prahy nějakej velkosklad, protože právě u Prahy mají skladníci nejmenší platy - v Ostravě (nezaměstnanost, Paskov etc…) se to dělat nebude, protože tam by prý chtěli na platech znatelně více. paradoxy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.13 13:51
@amarilisina píše:
Teda manžel

Dělá skladníka na jednosměný provoz no ted už vlastně na dvou dali mu podepsat novou smlouvu na dvousměný provoz. jsem ráda že má aspon nějakou práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.13 13:56

Holky dnes volal majitel prej že se máme vystehovat do tejdne tak jsme mu řekli že má doručit výpověď s 3 měsíční výpovědní dobou podle toho jak jste psaly a on na to že to jako neslyšel a že jestli má ještě dnes dojet s partou a vyházet nám to z bytu mám strach co si může dovolit má i klíče od bytu co když nebudu doma a on to udělá strašně ječel do telefonu a že co si to dovolujem atd.

• Citovat
  • Upravit
43028
23.11.13 14:30
@Anonymní píše:
Holky dnes volal majitel prej že se máme vystehovat do tejdne tak jsme mu řekli že má doručit výpověď s 3 měsíční výpovědní dobou podle toho jak jste psaly a on na to že to jako neslyšel a že jestli má ještě dnes dojet s partou a vyházet nám to z bytu mám strach co si může dovolit má i klíče od bytu co když nebudu doma a on to udělá strašně ječel do telefonu a že co si to dovolujem atd.

musis hlidat a pripadne volat policii
hele my jsme chteli vyhodit najemniky bez najemni smlouvy a stejne nam to policajti zatrhli, kdyz neni soudni prikaz - ale mohli jsme jim vyndat okna. Vy ale mate smlouvu, nemohou vam nic. Cimz nechci navadet, at neplatite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.13 14:43

@Pudloslava tak samozřejmě že jsem se chtěla dohodnout do ted jsme platili v pořádku a nebyl problém dokonce před termínem než je stanovený a ted se zachoval jako hrozně nečekala jsem to mslela jsem že se sním bude dát dohodnou ale je nepříčetný v tel doufám že mi tady teda nepříjde. Myslíš že ho musím pustit do bytu když dojde bojím se ho mít vy bytě kde mám děti.

• Citovat
  • Upravit
66800
23.11.13 14:45
@Anonymní píše:
@Pudloslava tak samozřejmě že jsem se chtěla dohodnout do ted jsme platili v pořádku a nebyl problém dokonce před termínem než je stanovený a ted se zachoval jako hrozně nečekala jsem to mslela jsem že se sním bude dát dohodnou ale je nepříčetný v tel doufám že mi tady teda nepříjde. Myslíš že ho musím pustit do bytu když dojde bojím se ho mít vy bytě kde mám děti.

Ve smlouvě byste měli mít uvedeno, za jakých okolností musíte majiteli umožnit přístup do bytu. Obvykle to bývá např po upozornění 2 dny předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hBod
23.11.13 15:09

Anonymní: Co chceš jako slyšet??, vy máte smlouvu, tak podle ní řiďte. Stejně tak jako je tvůj manžel naštvaný že nedostává výplatu, tak je i teď naštvaný majitel na vás. Právo je sice na vaší straně, ale majitel vám může velice znepříjemnit život, kdo by taky chtěl nájemníky v bytě 3 měsíce s vidinou že od nich nich neuvidí a mohou napáchat hodně škody.

Největší nezodpovědnost vidím u vás, i zaměstnavatel se může dostat do platební neschopnosti ( jemu třeba taky někdo nezaplatil ), vy jste měli mít dostatečnou finanční rezervu, že není z čeho šetřit?, na co jste mysleli když jste si pořizovali dítě???, vždy se to dá nějak řešit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný