Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Že v případě hrubého porušení končí ihned a hrubé porušení to je. Prej nás kdyžtak vastěhují za asistence policie.
cerstva zkusenost - chteli jsme vystehovat za asistence policie a policie rekla, ze nesmime. nemeli ani platnou smlouvu, o placeni ani nemluvim.
V pripade hrubeho poruseni vam mohou dat vypovet s trimesicnu lhutou. v pravu jste. ale kdo vi, ceho jsou oni schopni. radej bych si zacala vyrizovat potvrzeni pro azylak, potrebujes vetsinou vyjadreni lekare a socialky.
@Pudloslava teda koukam ze jste asi meli pekne boje
vazne jste vyndavali okna? Ja uz mnohokrat premyslela co delat kdybych narazila na neplatice
ale vyndavat okna me nenapadlo ![]()
@Mirii píše:
@Pudloslava teda koukam ze jste asi meli pekne bojevazne jste vyndavali okna? Ja uz mnohokrat premyslela co delat kdybych narazila na neplatice
ale vyndavat okna me nenapadlo
to muzes kdyz uz nemaji platnou najemni smlouvu
Holky může mě vyhodit když zaplatím aspon polovinu nájmu prodala jsem nějaké věci tak mám na polovinu tak jsem ji to řekla a ona mi na to řekla že teda do konce měsíce což mi moc nepomůže.
Dobry den chtela bych se zeptat: nemam 10 mesicu pronajemni smlouvu od majitele bytu ktery mi byt pronajima, jelikoz jsem se dostala do financnich potizi tak jsem neplatila poslednich 5 mesicu.. majitel hrozi vystehovanim.. a uhradou dluzne castky, tak bych chtela vedet jestli musim zaplatit kdyz jsem zde na,,cerno" ikdyz me vystehuji nebo se vystehuji sama?!… DEKUJI IRCA
MUZU I DOPLATIT ale jde oto jestli oni bez najemni smlouvy nevymysli ze mam platit vice a nemaji to podlozene.. i tak mi zvedaji najem a neni to nikde predepsane kolik to vubec je..