Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kadlina píše:
No spíš slečna na fotu vypadala jako My little pony, neb ohon byl růžovýno a pak je varianta s demantem
Prosim uz neeeee ![]()
Místo toho, abychom se věnovali sexu, tak tady čtu o bělení análu
Ted už spí, tak snad to zítra pochopí ![]()
@Haku píše:
Tak JM jedu stale
já už ne, jsem to nedávala s kolenama, ale výsledky byly nádherný ![]()
Tak pro mě je nezapomenutelná tahle https://www.emimino.cz/…rani-110741/ ale veselá teda není vůbec a občas si na ní vzpomenu a přemýšlím, jak to mohlo dopadnout.
Jinak si ještě pamatuju diskuzi o přezouvání bot ve škole. A pak jsem měla ráda odpočinkové diskuze s Blackovou, ale ty jsou většinou smazané ![]()
@terinka4444 píše:
To je pravda, to se tomu tvýmu ani nedivím, že je nasratej, když ve 23:35 čučíš na emiminu, zatím co ti stojí domácnostMoje domácnost končí lehce po 20:00, jakmile jsou děti v postelích
@Anonymní píše:
Místo toho, abychom se věnovali sexu, tak tady čtu o bělení análuTed už spí, tak snad to zítra pochopí
Blacková byla dobrá
já teď na jednom z těch diskuzních odkazů zjistila, že jitka1976 je pryč
škoda přeškoda.
@sissi79 píše:
já už ne, jsem to nedávala s kolenama, ale výsledky byly nádherný
To tedy ano, vysledky stoji za to ![]()
@JayLee píše:
sexovat můžete kdykoliv jindy ale tohle je jedinecna prilezitst se dovedet vice a obohatit tim mozna i vasi sexualni stranku ne li nechat se primo inspirovat
@terinka4444 píše:
Mně by upřímně zajímalo, co udělá bělidlo s hemoroidem![]()
No, uz asi nebude cerveny ![]()
@JayLee píše:
no tak kazdou chvili je tu anonymni diskuze nova, ze vztah upadl do mrtvého bodu a všichni radi opstrit ten vztah necom novym tak jako proc ne timhle? 90% chlapu se lidi když jim strcis prs do zadku pac tam maj bod G jasny ale nesmis je jich ptat pac ti na to odpovi![]()
![]()
![]()
ale to ze jsou z toho pak hotovy ještě 10 min po tak to uz ti zadnej neprizna
![]()
Jo a při strčení do zadku vytáhneš oběd, ale v hnědém ![]()