Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
no tak kazdou chvili je tu anonymni diskuze nova, ze vztah upadl do mrtvého bodu a všichni radi opstrit ten vztah necom novym tak jako proc ne timhle? 90% chlapu se lidi když jim strcis prs do zadku pac tam maj bod G jasny ale nesmis je jich ptat pac ti na to odpovi![]()
![]()
![]()
ale to ze jsou z toho pak hotovy ještě 10 min po tak to uz ti zadnej neprizna
![]()
@terinka4444 píše:
Tak ti nevím, jestli kdybych strčila mýmu prst do zadku, jestlion by mi nestrčil na oplátku pěst do nosu![]()
a pak mě neprohodil oknem
![]()
Nebud zbabela, seber odvahu a hura do toho ![]()
Ještě si pamatuju, že tady někdo dával do jedný diskuze video chlapa, jak točil penisem. Měl myslím trenky slona. Ale nemůžu to najít ![]()
Tak my se s manzelem, misto radovanek, spolecne bavime toutou diskuzi. Bezkonkurecne zatim vede snehulak ala hemeroid ![]()
@Anonymní píše:
Já to taky nikdy nezkoušela a nechápu jak někdo může z prdele vytahovat hovna a užívat si orgasmus
Moc o tom tedy nevim, ale predpokladam, ze se predtim snazi vyprazdnit, popripade pouziji klystyr
![]()
@lucenka píše:
Ještě si pamatuju, že tady někdo dával do jedný diskuze video chlapa, jak točil penisem. Měl myslím trenky slona. Ale nemůžu to najít
Jooo, to jsem videla ![]()
Teda holky vy jste se tady rozjeli. Uvařím si kafíčko a počkám si co se tady ještě dozvím ![]()
@lucenka píše:
Tak pro mě je nezapomenutelná tahle https://www.emimino.cz/…rani-110741/ ale veselá teda není vůbec a občas si na ní vzpomenu a přemýšlím, jak to mohlo dopadnout.Jinak si ještě pamatuju diskuzi o přezouvání bot ve škole. A pak jsem měla ráda odpočinkové diskuze s Blackovou, ale ty jsou většinou smazané
Jooooooooooooooo, Blackovka, tak ta mi tady hoooooooooodně chybí
![]()
@Haku píše:
Moc o tom tedy nevim, ale predpokladam, ze se predtim snazi vyprazdnit, popripade pouziji klystyr![]()
když si představím tu štávu z hoven tak..
![]()
@Haku píše:
Nebud zbabela, seber odvahu a hura do toho
@JayLee píše:
no co by mas v prd*eli pak solidniho sněhuláka![]()
Příspěvek upraven 05.10.14 v 00:03
@Haku píše:
Neni
Jj, myslím si taky, že není. Prořídlo to tady. Velká škoda.
![]()