Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
4.10.14 23:49
@JayLee píše:
no co by mas v prd*eli pak solidniho sněhuláka :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.10.14 23:51
Tak ti nevím, jestli kdybych strčila mýmu prst do zadku, jestlion by mi nestrčil na oplátku pěst do nosu :think: :think: a pak mě neprohodil oknem :think: :think:
@JayLee píše:
no tak kazdou chvili je tu anonymni diskuze nova, ze vztah upadl do mrtvého bodu a všichni radi opstrit ten vztah necom novym tak jako proc ne timhle? 90% chlapu se lidi když jim strcis prs do zadku pac tam maj bod G jasny ale nesmis je jich ptat pac ti na to odpovi :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ale to ze jsou z toho pak hotovy ještě 10 min po tak to uz ti zadnej neprizna :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.10.14 23:51
@terinka4444 píše:
Tak ti nevím, jestli kdybych strčila mýmu prst do zadku, jestlion by mi nestrčil na oplátku pěst do nosu :think: :think: a pak mě neprohodil oknem :think: :think:

Nebud zbabela, seber odvahu a hura do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.14 23:53

Ještě si pamatuju, že tady někdo dával do jedný diskuze video chlapa, jak točil penisem. Měl myslím trenky slona. Ale nemůžu to najít :-(

• Citovat
  • Upravit
21911
4.10.14 23:53

Tak my se s manzelem, misto radovanek, spolecne bavime toutou diskuzi. Bezkonkurecne zatim vede snehulak ala hemeroid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.10.14 23:54
@Anonymní píše:
Já to taky nikdy nezkoušela a nechápu jak někdo může z prdele vytahovat hovna a užívat si orgasmus :poblion:

Moc o tom tedy nevim, ale predpokladam, ze se predtim snazi vyprazdnit, popripade pouziji klystyr :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.10.14 23:54
@lucenka píše:
Ještě si pamatuju, že tady někdo dával do jedný diskuze video chlapa, jak točil penisem. Měl myslím trenky slona. Ale nemůžu to najít :-(

Jooo, to jsem videla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.10.14 23:55

Teda holky vy jste se tady rozjeli. Uvařím si kafíčko a počkám si co se tady ještě dozvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.10.14 23:56
@lucenka píše:
Tak pro mě je nezapomenutelná tahle https://www.emimino.cz/…rani-110741/ ale veselá teda není vůbec a občas si na ní vzpomenu a přemýšlím, jak to mohlo dopadnout.Jinak si ještě pamatuju diskuzi o přezouvání bot ve škole. A pak jsem měla ráda odpočinkové diskuze s Blackovou, ale ty jsou většinou smazané :-D

Jooooooooooooooo, Blackovka, tak ta mi tady hoooooooooodně chybí :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.10.14 23:57

@babulka01 treba tu je pod jinym nickem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.10.14 23:58
@snee píše:
@babulka01 treba tu je pod jinym nickem ;)

Neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.10.14 00:00
@Haku píše:
Moc o tom tedy nevim, ale predpokladam, ze se predtim snazi vyprazdnit, popripade pouziji klystyr :think: :nevim:

když si představím tu štávu z hoven tak.. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.10.14 00:02
Tak jo, až dojde na sex v kuchyni, aby až poletím z okna, tak abych letěla z přízemí
@Haku píše:
Nebud zbabela, seber odvahu a hura do toho :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
@JayLee píše:
no co by mas v prd*eli pak solidniho sněhuláka :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady to asi taky brzo zavřou snad admini spí nebo paří 8)

Příspěvek upraven 05.10.14 v 00:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
@Haku píše:
Neni ;)

Jj, myslím si taky, že není. Prořídlo to tady. Velká škoda. :,( :,( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit