Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
no ja se nudim ale nic jsem nezaložilazas tak zoufala ještě nejsem
![]()
@JayLee píše:
ty ji chces zase zprznit vid?![]()
@snee píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte nějakou diskuzi, která vám tak utkvěla v paměti, že na ni jen tak nezapomenete?? Jestliže takovou znáte, tak dejte vědět a podělte se o informace, neb dneska mě to tu příjde trošku mrtvé, na to že je sobota večer![]()
![]()
![]()
https://www.emimino.cz/…dine-172868/
Dodnes, když si vybavím nick bozuzu, tak bych ji chtěla fyzicky ublížit za to, co udělala.
@terinka4444 my jsme zvaní k dceři, je to přes dvůr, tak máme ještě čas.
@Lenka002 jojojo to je ta co ma dite se svym byvalym svagrem, nynejsim jiz manzelem, ze
to je mazec no..byt ja ta sestra, tak to se tezko rozdejchava..
@Lenka002 píše:
https://www.emimino.cz/…dine-172868/Dodnes, když si vybavím nick bozuzu, tak bych ji chtěla fyzicky ublížit za to, co udělala.
Přesne na tuhle diskuzi jsem si okamzite vzpomnela, zadna jina mnou snad nikdy tak neotrasla. I to, kolik holek se ji zastávali a jak byla bozuzu pyšný a nekriticka. A jaka to byla manipulátorka. Shromáždila kolem sebe kruh holek, co ji omlouvaly, mezi nimi i ty, ktere přišly o Dítě a vtirala se jim.
Neumím si dodneška představit, co za křivou osobu to je - spat s mužem vlastni sestry, ktera se ji svěřuje, žák trpí Tim, že se jim nedaří miminko.
pak s nim otěhotnět a vzít si ho a děsne se divit, že rodiče po povinném bubnu ne zavrhli neplodnou dceru a nepoprdeli se z vnučky. ![]()
@Bábrdl Nasla zastankyne jen kvuli tomu, ze se to zvrhlo v potratovou diskuzi…
@Bábrdl píše:
Přesne na tuhle diskuzi jsem si okamzite vzpomnela, zadna jina mnou snad nikdy tak neotrasla. I to, kolik holek se ji zastávali a jak byla bozuzu pyšný a nekriticka. A jaka to byla manipulátorka. Shromáždila kolem sebe kruh holek, co ji omlouvaly, mezi nimi i ty, ktere přišly o Dítě a vtirala se jim.Neumím si dodneška představit, co za křivou osobu to je - spat s mužem vlastni sestry, ktera se ji svěřuje, žák trpí Tim, že se jim nedaří miminko.pak s nim otěhotnět a vzít si ho a děsne se divit, že rodiče po povinném bubnu ne zavrhli neplodnou dceru a nepoprdeli se z vnučky.
@Fjodorka píše:
@Bábrdl Nasla zastankyne jen kvuli tomu, ze se to zvrhlo v potratovou diskuzi…
Ba ne. Tohle byla už jina diskuze o tom, že ani po roce ji to máma neodpustila. Tam Se ji za stávaly holky, co o Dítě přišly a říkaly, že neexistuje neodpustitelna věc. ( což se ji Hezký poslouchalo) obvinovala sestru, že dela Máme scény, když by chtela jít za ni. ( sestra se nastěhovala k rodičům, bozuzu od rodičů do bývalého bytu sestry a svagra)
@snee píše:no fuuj, pri predstave, ze mi toto udela sestra
a pritom to je z fotky (pokud je jeji) sympaticka holka.
Ale ono i to, jak dlouho tu ségru se svagrem dusili. Jak si pockali, než se to narodí a pak ji teprv řekli, že to mají spolu a budou spolu zit ![]()
@Bábrdl píše:
Ale ono i to, jak dlouho tu ségru se svagrem dusili. Jak si pockali, než se to narodí a pak ji teprv řekli, že to mají spolu a budou spolu zit
Takhle si nejak predstavuju peklo..
to je hnus velebnosti.. sestra nesestra uz bych ji videt nechtela nikdy a aji se ty jeji mame nedivim. Tohle je fakt silny kafe.
@Bábrdl Ja tu druhou diskuzi az tak pozorne nesledovala, to je pravda. No kazdopadne, jde o opravdu nezapomenutelnou diskuzi.
@Lenka002 @Bábrdl @Fjodorka holky našla jsem na fb tenhle citát a hned jsem si vzpomněla na tu bozuzu, a uvědomila jsem si, že ten citát je vlastně úplná blbost, neb někdy je lepší myslet rozumem..
@Burj Chalifa píše:
ten profilový obrázek, to je vlastně ta dírka k bělení, ne?
Přesně tak
Stupeň 10 ![]()