Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
8.10.14 22:41
@JayLee píše:
no pokud bys mela na mysli kaďák, tak si staci tyden neutirat pr*el a mas ho tmavej hnedka :mrgreen:
Ale to uz je pak na nejakej vyssi levej tohle :lol: :lol:

Vlasy :! Sedive vlasy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
8.10.14 22:42
@terinka4444 píše:
To nevím, vlasy barvím, a furt to lez dolů a objevují se šediny :mrgreen:

No prave :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:43
No nemám, jen jsem vám našla fotku :mrgreen: nemám ani hemoroidy, naštěstí, ale byla jsem se to já, kdo se na ně ptal.
@JayLee píše:
@terinka4444 a ty ho mas taky vybelenej nebo jak teda? :nevim: :think: ja ted nevim kam s tebou zda jsi psala, ze mas ty hemoroidy nebo vybelenej kaďák :think: se v tom ztracim :lol: :lol: :lol: :nevim:

Příspěvek upraven 08.10.14 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
8.10.14 22:44
@JayLee píše:
to je spravny dotaz tohle :pankac: :pankac: a co pripadna reklamace? :think:

Tak vis jak :mrgreen:…si tu proceduru necham provest a analniho alpinistu potkam cca po roce…

• Citovat
  • Upravit
3993
8.10.14 22:44

Tak hele děvčata

Anal bleaching - samotný nesmyslný nápad pochází od hollywoodských celebrit - herců, tanečníků nebo modelek, všech těch, kteří podlehli depilační módě a v salónech s hrůzou zjistili, že jejich anální otvory a vagíny jsou oproti ostatnímu tělu velmi tmavé. Tmavnutí intimních partií je způsobeno stárnutím pokožky, pigmentovými skvrnami a je naprosto přirozené.

Salony na jejich trápení brzy našly odpověď a jejich “problematická” místa začaly bělit pomocí zesvětlujících krémů. Popularita fenoménu zvaného tělo bez chloupku rostla a do depilačních salónů začaly docházet i domácí hospodyňky. Tak se tato nová zkrášlovací metoda dostala i mezi prostý lid. A spolu s ní se rozšířilo i šílenství po vybělování choulostivých míst. Dlužno dodat, že nejde jen o ženský rozmar. Mnoho mužů zvláště ve Spojených státech se může pochlubit konečníkem barvy dětské prdelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:47
Jo, černej jak horník :mrgreen: asi teda, já si tam nevidím :mrgreen: a nemůžu vybalit na manžela, jakou mám barvu řiti, myslel by si, že mi definitivně hráblo :mrgreen:
@JayLee píše:
takze mas kaďák plne ok :palec: vitej klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
8.10.14 22:48

@terinka4444 píše:
Ježiš marjá, vy jste fakt neuspokojitelný :cert: prostě dvě řitě, jedna černá stará, druhá vybělená staromladá. :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
8.10.14 22:49
@terinka4444 píše:
Jo, černej jak horník :mrgreen: asi teda, já si tam nevidím :mrgreen: a nemůžu vybalit na manžela, jakou mám barvu řiti, myslel by si, že mi definitivně hráblo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 22:49
@JayLee píše: :mrgreen: :mrgreen: dekujeme za osvetu :pankac: ted vime, ze beleni kaďáku jako takovy je vlastne k hownu :lol: :lol: jen rozmar nejakyho labužníka :mrgreen:

No oni to až takový labužníci nebudou. Můj bejvalej o tom kdysi taky mluvil, možná mi tenkrát chtěl naznačit, že by to snad nebylo od věci si to čokowoko nechat rozsvítit :lol: a žádnej labužník to teda nebyl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:50
Já tam jednou koukla po porodu a něco tak hnusnýho jsem dlouho neviděla, měla jsem z toho noční můry ještě rok, se bojím kouknout znovu :nevim:
@JayLee píše:
mas zrcatko asi ne? :cert: beztak jsi se tam divala po porodu jak ji mas sesitou a jak dostala na frak :lol: tak kouknes jen o kousek vedle ne :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:51
Byl prase a úchyl? :mrgreen:
@Bekyn píše:
No oni to až takový labužníci nebudou. Můj bejvalej o tom kdysi taky mluvil, možná mi tenkrát chtěl naznačit, že by to snad nebylo od věci si to čokowoko nechat rozsvítit :lol: a žádnej labužník to teda nebyl :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 22:53
@terinka4444 píše:
Byl prase a úchyl? :mrgreen:

To jsem taky zjistila, když jsem se stěhovala a balila si věci. Našla jsem nahrávky s doooost čokoládovou tematikou :pocitac: :poblion: Jako ne že by v nich hrál :mrgreen: :mrgreen: ale byli schovaný pod nepoužívanýma ručníkama, takže na to uřčo koukal :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:54
Promiň mi mou upřímnost, ale měla jsi mu na rozloučenou nakadit na polštář :mrgreen:
@Bekyn píše:
To jsem taky zjistila, když jsem se stěhovala a balila si věci. Našla jsem nahrávky s doooost čokoládovou tematikou :pocitac: :poblion: Jako ne že by v nich hrál :mrgreen: :mrgreen: ale byli schovaný pod nepoužívanýma ručníkama, takže na to uřčo koukal :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 22:55
@terinka4444 píše:
Promiň mi mou upřímnost, ale měla jsi mu na rozloučenou nakadit na polštář :mrgreen:

Takový dárek si nezasloužil :mrgreen: :mrgreen: Nééé tak po tom, co jsem našla si nejsem jistá, jestli by ho to spíš nepotěšilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 22:57
No jo, alespoň by na tebe s láskou vzpomínal :lol:
@Bekyn píše:
Takový dárek si nezasloužil :mrgreen: :mrgreen: Nééé tak po tom, co jsem našla si nejsem jistá, jestli by ho to spíš nepotěšilo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová