Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
no pokud bys mela na mysli kaďák, tak si staci tyden neutirat pr*el a mas ho tmavej hnedka
Ale to uz je pak na nejakej vyssi levej tohle![]()
Vlasy
Sedive vlasy ![]()
@terinka4444 píše:
To nevím, vlasy barvím, a furt to lez dolů a objevují se šediny
No prave
![]()
@JayLee píše:
@terinka4444 a ty ho mas taky vybelenej nebo jak teda?![]()
ja ted nevim kam s tebou zda jsi psala, ze mas ty hemoroidy nebo vybelenej kaďák
se v tom ztracim
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 08.10.14 v 22:43
@JayLee píše:
to je spravny dotaz tohle![]()
a co pripadna reklamace?
Tak vis jak
…si tu proceduru necham provest a analniho alpinistu potkam cca po roce…
Tak hele děvčata
Anal bleaching - samotný nesmyslný nápad pochází od hollywoodských celebrit - herců, tanečníků nebo modelek, všech těch, kteří podlehli depilační módě a v salónech s hrůzou zjistili, že jejich anální otvory a vagíny jsou oproti ostatnímu tělu velmi tmavé. Tmavnutí intimních partií je způsobeno stárnutím pokožky, pigmentovými skvrnami a je naprosto přirozené.
Salony na jejich trápení brzy našly odpověď a jejich “problematická” místa začaly bělit pomocí zesvětlujících krémů. Popularita fenoménu zvaného tělo bez chloupku rostla a do depilačních salónů začaly docházet i domácí hospodyňky. Tak se tato nová zkrášlovací metoda dostala i mezi prostý lid. A spolu s ní se rozšířilo i šílenství po vybělování choulostivých míst. Dlužno dodat, že nejde jen o ženský rozmar. Mnoho mužů zvláště ve Spojených státech se může pochlubit konečníkem barvy dětské prdelky.
@JayLee píše:
takze mas kaďák plne okvitej klubu
![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Ježiš marjá, vy jste fakt neuspokojitelný
prostě dvě řitě, jedna černá stará, druhá vybělená staromladá.
![]()
@terinka4444 píše:
Jo, černej jak horníkasi teda, já si tam nevidím
a nemůžu vybalit na manžela, jakou mám barvu řiti, myslel by si, že mi definitivně hráblo
@JayLee píše:![]()
dekujeme za osvetu
ted vime, ze beleni kaďáku jako takovy je vlastne k hownu
![]()
jen rozmar nejakyho labužníka
No oni to až takový labužníci nebudou. Můj bejvalej o tom kdysi taky mluvil, možná mi tenkrát chtěl naznačit, že by to snad nebylo od věci si to čokowoko nechat rozsvítit
a žádnej labužník to teda nebyl
![]()
@JayLee píše:
mas zrcatko asi ne?beztak jsi se tam divala po porodu jak ji mas sesitou a jak dostala na frak
tak kouknes jen o kousek vedle ne
![]()
@Bekyn píše:
No oni to až takový labužníci nebudou. Můj bejvalej o tom kdysi taky mluvil, možná mi tenkrát chtěl naznačit, že by to snad nebylo od věci si to čokowoko nechat rozsvítita žádnej labužník to teda nebyl
![]()
@terinka4444 píše:
Byl prase a úchyl?
To jsem taky zjistila, když jsem se stěhovala a balila si věci. Našla jsem nahrávky s doooost čokoládovou tematikou
Jako ne že by v nich hrál
ale byli schovaný pod nepoužívanýma ručníkama, takže na to uřčo koukal ![]()
@Bekyn píše:
To jsem taky zjistila, když jsem se stěhovala a balila si věci. Našla jsem nahrávky s doooost čokoládovou tematikou![]()
Jako ne že by v nich hrál
![]()
ale byli schovaný pod nepoužívanýma ručníkama, takže na to uřčo koukal
@terinka4444 píše:
Promiň mi mou upřímnost, ale měla jsi mu na rozloučenou nakadit na polštář
Takový dárek si nezasloužil
Nééé tak po tom, co jsem našla si nejsem jistá, jestli by ho to spíš nepotěšilo ![]()
@Bekyn píše:
Takový dárek si nezasloužil![]()
Nééé tak po tom, co jsem našla si nejsem jistá, jestli by ho to spíš nepotěšilo