Nezapomenutelná diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3993
8.10.14 13:59

:mrgreen: :mrgreen: To mi připomíná, že jsem si včera na tuto diskuzi vzpomněla v dosti nevhodnou cvhilku :roll: Byla jsem u zubařky, ta mi po vyšetření doporučovala zubní na pastu, která preventivně působí proti paradentóze a zabírá i v jejím počátečním stadiu… No a v rámci „prezentace“ mi povídá: „a pacientky mi také říkají, že jim pasta částečně zoubky vybělí“ No mně se okamžitě vybavila tato diskuze o čokovoku :mrgreen: a celkem nepatřičně jsem se začala chichotat. Zubařka civěla, sestra civěla. Obě nechápajíc, co že je na bělení zubů tak moc směšné 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.10.14 14:02
@Bekyn píše: :mrgreen: :mrgreen: To mi připomíná, že jsem si včera na tuto diskuzi vzpomněla v dosti nevhodnou cvhilku :roll: Byla jsem u zubařky, ta mi po vyšetření doporučovala zubní na pastu, která preventivně působí proti paradentóze a zabírá i v jejím počátečním stadiu… No a v rámci „prezentace“ mi povídá: „a pacientky mi také říkají, že jim pasta částečně zoubky vybělí“ No mně se okamžitě vybavila tato diskuze o čokovoku :mrgreen: a celkem nepatřičně jsem se začala chichotat. Zubařka civěla, sestra civěla. Obě nechápajíc, co že je na bělení zubů tak moc směšné 8o :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a do pr. e.e :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
8.10.14 17:30
@Bekyn píše: :mrgreen: :mrgreen: To mi připomíná, že jsem si včera na tuto diskuzi vzpomněla v dosti nevhodnou cvhilku :roll: Byla jsem u zubařky, ta mi po vyšetření doporučovala zubní na pastu, která preventivně působí proti paradentóze a zabírá i v jejím počátečním stadiu… No a v rámci „prezentace“ mi povídá: „a pacientky mi také říkají, že jim pasta částečně zoubky vybělí“ No mně se okamžitě vybavila tato diskuze o čokovoku :mrgreen: a celkem nepatřičně jsem se začala chichotat. Zubařka civěla, sestra civěla. Obě nechápajíc, co že je na bělení zubů tak moc směšné 8o :lol: :lol:

asi by se smály také, kdybys jim to vysvětlila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 18:58
@JayLee píše: :lol: :mrgreen: jsi ji mela rict, ze ji moc dekujes za jeji doporuceni ale ze mas lepsi pastu a nejen na beleni zubu :mrgreen: ono vlastne prdelni parodontóza je hemoroid ne? :think: :nevim: prodotoza je když ti krvaceji dasne ne? :nevim: no a když ti krvací hemík? :think: :think: tak mas prdelni parodontózu :mrgreen: takze je vlastne jedno zda si belis pr*el nebo zuby :roll: :lol:
:lol: :lol: dobrá interpretace :lol: takže to funguje i obráceně? S bělící pastou na zuby se dá vybělit zadek 8o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.10.14 20:07

:mrgreen: :mrgreen: jeste furt belite? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
8.10.14 20:52
@JayLee píše:
jj porad tak nejak se to tu kolem beleni mota :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: a kdo ma teda vyzkousino :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
8.10.14 21:23
@JayLee píše:
@lulinaaa :pankac: to tu i psala zezačátku mam za to :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: foto :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
3993
8.10.14 21:27
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: foto :jazyk: :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 21:35
@JayLee píše: :nevim: buh vi jakej ho ma tedka :think: :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to néééééé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.10.14 21:35
@JayLee píše:
ona ale psala, ze to vydrzi chvili ze to není napořád :nevim: buh vi jakej ho ma tedka :think: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako před, po a teď? :mrgreen: :mrgreen:
uděláme odbornou komisi :jazyk: :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
8.10.14 21:52
@JayLee píše: :poblion: :lol: takze nejdříve byl ruzovej pak hnedej pak bilej pak bilej snehulak :mrgreen: pakk zase hnedej a ted je ruzovej? :nevim: :think: :mrgreen:
Ok tak počkáme az se nam ozve schvalne estli nam vokaze zdířku před a po zakroku :mrgreen: a bereme i se sněhulákem :mrgreen: :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty s tím sněhulákem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: letos budu mít problém ňákýho postavit pokud bude sníh :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3993
8.10.14 21:54

:lol: Myslím, že se chudák ani neozve :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.10.14 21:58
@JayLee píše:
no je to divny vid? :think: :nevim: :mrgreen: