Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mi připomíná, že jsem si včera na tuto diskuzi vzpomněla v dosti nevhodnou cvhilku
Byla jsem u zubařky, ta mi po vyšetření doporučovala zubní na pastu, která preventivně působí proti paradentóze a zabírá i v jejím počátečním stadiu… No a v rámci „prezentace“ mi povídá: „a pacientky mi také říkají, že jim pasta částečně zoubky vybělí“ No mně se okamžitě vybavila tato diskuze o čokovoku
a celkem nepatřičně jsem se začala chichotat. Zubařka civěla, sestra civěla. Obě nechápajíc, co že je na bělení zubů tak moc směšné
![]()
@Bekyn píše:![]()
To mi připomíná, že jsem si včera na tuto diskuzi vzpomněla v dosti nevhodnou cvhilku
Byla jsem u zubařky, ta mi po vyšetření doporučovala zubní na pastu, která preventivně působí proti paradentóze a zabírá i v jejím počátečním stadiu… No a v rámci „prezentace“ mi povídá: „a pacientky mi také říkají, že jim pasta částečně zoubky vybělí“ No mně se okamžitě vybavila tato diskuze o čokovoku
a celkem nepatřičně jsem se začala chichotat. Zubařka civěla, sestra civěla. Obě nechápajíc, co že je na bělení zubů tak moc směšné
![]()
![]()
@Bekyn píše:![]()
![]()
![]()
asi by se smály také, kdybys jim to vysvětlila
@JayLee píše:![]()
jsi ji mela rict, ze ji moc dekujes za jeji doporuceni ale ze mas lepsi pastu a nejen na beleni zubu
ono vlastne prdelni parodontóza je hemoroid ne?
![]()
prodotoza je když ti krvaceji dasne ne?
no a když ti krvací hemík?
![]()
tak mas prdelni parodontózu
takze je vlastne jedno zda si belis pr*el nebo zuby
![]()
@JayLee píše:
ona ale psala, ze to vydrzi chvili ze to není napořádbuh vi jakej ho ma tedka
![]()
![]()
@JayLee píše:![]()
takze nejdříve byl ruzovej pak hnedej pak bilej pak bilej snehulak
pakk zase hnedej a ted je ruzovej?
![]()
![]()
Ok tak počkáme az se nam ozve schvalne estli nam vokaze zdířku před a po zakrokua bereme i se sněhulákem
![]()