Nezapsání otce do RL 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152049
12.11.19 12:25
@PaníKadrnožková píše:
Kdyz dojdou argumenty, tak prijde: „to sis mela rozmyslet, kdyz jsi roztahovala nohy“ :mrgreen:

Víš co je zajímavý? Že se to tu píše ženským ve velkém, tyhle hnusy. Ale ještě jsem neviděla, aby tu někdo napsal chlapovi, když tu vypisuje jaká je ta ex svině, jak je možný, že se tak změnila. A jakože to nepoznal, jaká je to kravka, když ji ty děti dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.11.19 12:29
@Anonymní píše:
@Melodie91 a otec dítěte co nemá tolik měsíců zájem se na čemkoli podílet, platit? 8o to radši do RL zápisu někoho kdo nás bude milovat než toto..

Tak proč tu diskuzi základas? Vždyť jsi rozhodnuta. Když budeš žádat o hmotku, bude s třeba potřebovat vyjádření OSOODu, že je v zájmu dítěte nemít otce v RL. Za mě, docela to tem změnil přichází, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80146
12.11.19 12:29
@ontarova.stara píše:
Zapominas na nehty! Nehty :lol:!

no na nehty před Silvestrem a před plesem taky zajdu, ale pst. :dance:
Ale vážně - od 9 měsíců věku dítěte pracuji, takže nijak nestrádáme a máme i na zbytné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.11.19 12:34
@j.a.n.i1 píše:
@Melodie91 Ale muze se vyvlect, muse ho po porodu nechat v baby boxu nebo jit na potrat, kdyz to zjisti vcas… Neni zadna chudinka, udelala si to dite s blbcem zcela dobrovolne.

Hele babybox? Fakt jako argument? A potrat? Že ti ta ruka neupadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
12.11.19 14:11
@stinga píše:
protože mu zaměstnavatel potvrdil, že vydělává 15000,–-, a platí ještě 2100,–- na dítě z prvního manželství

a odpovídá to jeho vzdělání, praxi a zdravotnímu stavu? Pokud ne, dá se s tím leccos dělat, zejména pokud máš oprávněný pocit, že skutečný příjem je větší, že má nějaké nemovitosti, drahé auto neodpovídající příjmu, utrácí za kraviny, sází apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
12.11.19 14:15
@Anonymní píše:
Tak momentálně pobírám nemocenskou a zvládám vše poplatit, žádné dávky nemám…Nabídly mi pomoc rodiče finanční i bratr…Což jako se tím nechlubim, ale kdyby bylo nejhůř..Jako nedovedu si představit tahanice po soudech, testy DNA které požaduje otec,(ať si je zaplatí když na ně má, soud 100% prokáže kde je pravda, a bude za blbce) komunikace není, snaha taky ne… Do teď nevysvětlil nic, prostě odešel rodit mám za 2 měsíce a nebyl u ničeho, vše jsem platila sama a když člověk po něm chce blbý 4tisíce na kočárek tak je problém… Co bude za otce? To mám čekat jak píši holky výše že pošle 200kc každý měsíc a dle soudu má snahu… Není lepši si najít časem lepšího člověka a tátu? Nevím… Říkám si zvládlo to tolik ženských musím taky.

Já bych ho taky nezapisovala, blbečka, at si trhne…

Aspon se s ním nebudeš muset otravovat…

Myslím, že příspěvek na bydlení dostaneš i tak, šla bych se na to zeptat…
Hodně štěstí, at to všechno zvládneš co možná nejlépe… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
12.11.19 14:16
@Anna766 píše:
Víš co je zajímavý? Že se to tu píše ženským ve velkém, tyhle hnusy. Ale ještě jsem neviděla, aby tu někdo napsal chlapovi, když tu vypisuje jaká je ta ex svině, jak je možný, že se tak změnila. A jakože to nepoznal, jaká je to kravka, když ji ty děti dělal.

Mně to psaly holky, jak to, že jsem nepoznal charakter své ex. A já to přiznal, že mi hormony posunuly mozek o půl metru níž. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80146
12.11.19 14:22

@canaglia :) no určitě by si dokázal vydělat víc, je zedník-obkladač, svého času měl i firmu - byli 2 společníci, ovšem údajně mu lidé neplatili a zkrachovali, u nás ve městě určitě vydělával též docela dobře, ale po té, co se dověděl o tom, že jsem těhotná, tak dal výpověď a odstěhoval se do bytovky k rodičům a pracuje tam v přidružené výrobě, o jeho nynějším životě nemám ponětí, ale při soudu fňukal, že peníze nemá, protože si našel paní se 3 dětmi :mrgreen:, ale s tou už není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152049
12.11.19 14:37
@canaglia píše:
Mně to psaly holky, jak to, že jsem nepoznal charakter své ex. A já to přiznal, že mi hormony posunuly mozek o půl metru níž. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Že tys neměl tu křišťálovou kouli, přiznej se!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35210
12.11.19 14:41
@Anonymní píše:
Dobrý odpoledne, holky mám dotaz..S partnerem jsme byli rok, plánovali svatbu, mezi tím jsem planovane otěhotněla. Mela být svatba v červenci místo toho 6dni před svatbou partner vše zrušil, od té doby jsme se neviděli Atd (žádná snaha z jeho strany, vysvětlení nic..)… V Říjnu mi poslal na účet 2 tisíce, že to mám na výbavu pro dítě. Dnes jsem mu volala, zda by mi nemohl v prosinci přispět více, že bych potřebovala pořídit KOČÁREK. JEHO SLOVA : CHCI testy DNA, dítě není moje a pokud to není soudně nic ti platit nebudu… Moje otázka teď zní, když budu dělat že otec dítěte neexistuje, neuvedu ho do RL, nebudu po něm nic chtít, budu z toho mít nějaké Problémy? Jako dítě je 100% jeho ale k čemu Takový otec?! To si radši najdu jednou lepšího tátu pro své děti. Případně jak to je když by se pak sám přihlásil k soudu ze chce testy DNA a dítě do péče? Nebo když bych do RL uvedla někoho jiného kdybych někoho našla? Děkuji za odpověď, prosím žádné rejpalky děkuji ????

Pokud máš jistotu, že se zvládneš postarat sama, tak ho neuváděj a uvidíš, jak to bude dál. Pravděpodobně si asi o porodu vyžádá testy DNA a do RL se zapíše později. Schovávej si všechny účtenky od výbavičky, kočárku atd, pak by ti měl polovinu zaplatit. Nedokážu si představit, co se stalo, že takhle z ničeho nic, bez vysvětlení, zrušil svatbu a tvrdí že dítě není jeho. To přece nemůže být jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 14:50

Někteří lidi dokážou předstírat i mnoho let, pokud mají pocit, že z toho druhého mohou něco mít. Jakmile výhody pominou, shodí masku, ukáží pravou tvář a všichni v okolí nestačí zírat, nejen ten partner, co to je ve skutečnosti za individuum :nevim: ale to dokonalí jedinci, kteří se kouknou a vidí na první dobrou, že ten dotyčný je šmejd, nepochopí :nevim: :mrgreen: :mrgreen: a my ostatní jsme rádi, že ty dokonalé máme, aby nám to přišli říct a navrhli, že máme dávat děti do babyboxu nebo k adopci :dance: :dance: asi bez komentáře - já si třeba vůbec nestěžuji, takže nevím, kde ta dotyčná tam přišla na tom že si „všechny stěžujeme“, naopak jsem maximálně spokojená, se stávajícím stavem srovnaná a jen jsem napsala svou zkušenost :mrgreen:. Ale nechci po ní, aby mne pochopila, protože já taky nechápu, že někdo může být tak hnusný a sprostý a napsat to, co napsala :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
5508
12.11.19 15:05
@Anna766 píše: Že tys neměl tu křišťálovou kouli, přiznej se!

Ani jednu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56840
12.11.19 16:59
@PaníKadrnožková píše:
Jasný ;)
A moc gratuluju, jak sis ten zivot nakopla a poskládala. Jsem ve fazi, kdy se tak napul jeste zlobim (je to 2 mesice a jsem ve 26tt) a porad nevím, kazdopadne vim, ze zlobou nebo smutkem nam nepomuzu. Spis ta nejistota, co teda bude, ale spis zjevne nebude. Zatim jsem daleka teda naplneni clanku 7 Úmluvy o pravech ditete, ale pokud bude tatka chtit, tak moc ráda, no. Nerada vzdelavam dospele lidi, ostatne uz se mi to jiz nevyplatilo, tatka vi, kdy je termín porodu jeho jedineho ditete, ktere asi chtel, kdyz ho teda tak rad vedome delal :lol: v penezich snad-aspon doufam- problem nebude, nerada bych tady uvadela do rozpaku nejake danove poplatnice, ale to bych uz sklouzavala do jizlivosti, kolik kdo solidarne odvadi a pak cerpa :roll: no nic, zatim hezky den :mavam:

Kadrnozko, ty jsi tehotna a zustanes sama s detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56840
12.11.19 17:00

Zakladatelko, a ma duvod myslet si, ze to neni jeho? Pokud ne, nedelala bych nic. Po porodu mu dala spravu, nezapsala ho a at se snazi on. Blbecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56840
12.11.19 17:03
@PaníKadrnožková píše:
Kabelky, nehty, kadernik a luxusni bejvak :lol:

auto a dovolena:).
Ja koupila synovi byt, to az se dozvi ex, to bude legrace kopec. :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna