Nezletilá těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
9.12.11 09:20
Smudlinka píše:
Pokud je přítel plnoletý, pak není důvod, aby dítě připadlo do péče tvé matky. Na úřadu pouze musíte s přítelem souhlasně prohlásit, že je otcem dítěte, aby mohl být zapsán do rodného listu. Rodičovský příspěvek by měl být vyplácen přítelovi.

souhlas :) taky si to myslim
a preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 21:45

aj ja sa rada pridám k tejto diskusii mam polročnú dcéru a je mi 17 :)
keďže nie sme s otcom dcery spolu najprv bol súd na určenie otcovstva kde sme obaja priznali kto je otec, potom bol druhy sud na priznanie rodicovskych prav neplnoletej matke a potom bol treti sud na urcenie vyzivneho :) ziadne porucnictvo sa neriesilo len do druheho sudu v ktorom mi boli priznane rodicovske prava som musela odvzdat papier v ktorom moja mama podpisala ze je moj aj dcerin zakonny zastupca. ked mate nejake otazky mozte mi napisat :)
P.S. takto to bolo na slovensku u vas v Cechach to moze byt samozrejme odlisne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.12 19:05

Já kdysi porodila syna .Bylo mi 17,5.Partner byl plnoletý.Bylo mi řečeno toto.Ale je to 13 let zpět ale..Tak nevim přesně jak je to momentálně.Jediné právo kdo na našeho syna měl,byl právě otec dítěte.Do doby než jsem si ho vzala za manžela.Sám soudce říkal.Muže vám být stokrát 18 ale až se vezmete ,budete mít stejná práva na dítě.

• Citovat
  • Upravit
Indentityk
12.8.13 09:32

Ještě stále spolu?

• Citovat
  • Upravit
3755
12.8.13 12:58
@Indentityk píše:
Ještě stále spolu?

taky by mě zajímalo jak to dopadlo???