Nezletilost vs. rodičovský příspěvek

MYm
26
2.2.14 14:53

Nezletilost vs. rodičovský příspěvek

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kdo je na rodičovské dovolené, když přítel za mě bere RD, protože jsem po narození našeho mimi ještě nebyla plnoletá, ale teď už jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101648
2.2.14 14:54

@MYm Nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MYm
26
2.2.14 14:56

@j.a.n.i1 nikdo? musi byt asi nekdo z nas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
2.2.14 15:00

Asi logicky on kdyz to pobira ne? kdyz budes chtit ty muzes si to misto pritele dat i na sebe

• Citovat
  • Upravit
MYm
26
2.2.14 15:03

A to stačí jít na sociálku nebo musím soudně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
2.2.14 15:06

Soudne ne, normalne na urad, ale musi to pritel ukoncit, no zkratka nejlepsi asi bude oba tam zajit ne?

• Citovat
  • Upravit
35326
2.2.14 15:18

Na RD musi byt on( tedy pokud je doma s ditetem) ty nepracujes, takze logicky nemuzes mit rodicovskou dovolenou.
Pokud mas na mysli RP, tak je fuk, kdo ho bere. Jen by za tebe mel nekdo platit pojisteni( pokud uz nestudujes, nebo nepracujes). Takze si ho bud preved na sebe, nebo se nahlas na pojistovne jako osoba pecujici o dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MYm
26
2.2.14 15:30

Ja studuji, takze byt na ÚP nemusim..a na socialce mi pani rekla uplny opak, oni samy nevedi co mluvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
2.2.14 15:36

Rodicovska dovolena a pobirani rodicovskeho prispevku spolu nesouvisi. Prispevek pobira pritel, na rodicovske je ten z vas, ktery o to u zamestnavatele pozadal - vlastne je to spis neplacene volno. Nemusi na ni byt ani jeden z vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MYm
26
2.2.14 15:47

Ja jsem studovala a muj nepracoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
2.2.14 15:54

:think: z čeho žijete :?:

• Citovat
  • Upravit
MYm
26
2.2.14 16:00

Posledni mesic uz jen z rodicaku, sem tam byla nejaka brigada, ale tedka jsme ve spatne situaci a chtela bych si zazadat o nejakou socialku ale prave nevim kdo si ma zadat a hlavne co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
2.2.14 16:03
@MYm píše:
@j.a.n.i1 nikdo? musi byt asi nekdo z nas ne?

Ne na rodičovské dovolené nemusí být nikdo, rodičovská dovolená je omluvené volno z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.2.14 16:07

Neberte to ve zlem, nechci rýpat. Ted vidím, když někdo řekne dítě je dar.Jo,pěkný dáreček, když se pak musí řešit finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MYm
26
2.2.14 16:08

Je to dar, ale do nouze se bohuzel muze dostat kazdy, ale nenechame to tak, to se nebojte…ja si taky hledam praci, jen cekam na odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat