Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mi připomnělo, že se mi minulý rok stalo něco podobného, zvoní mobil, utajená identita, zvednu to, ptám se, kdo je to a na druhé straně nic, jen nějaké šumy, myslela jsem si, že někomu blbne mobil, tak jsem to zvedla asi 3× v průběhu tak týdne, než mi došlo, že si tam někdo dělá dobře, protože pak už bylo slyšet i nějaké funění. Řekla jsem to manželovi a ten s tím byl hotový razdva. Zvedl to a hlubokým hlasem tam zahulákal a nutno dodat, že dotyčného to přestalo bavit asi až tak napotřetí. Tož tak má zkušennost s úchylem, ještě, že jen telefonním.
Bohužel se taky musím přidat k těm obtěžovaným po telefonu. Už se mi to děje kolem 3-4 měs. Někdy i 3×/den, jindy třeba 1×/3týdny. Bohužel i v noci - už vypínám automaticky i zvonění.
Zkusila jsem to několikrát zvednout a pokaždé byl na druhé straně absolutní klid. Několikrát to zvedl i manžel - ale s tím stejným výsledkem. Číslo volá stále - s delšími či kratšími přestávkami. Řešila jsem to přes oprerátora (mám O2) a prý mi nijak pomoci nemohou. Přes policii to podle mne nemá smysl, protože si ten dotyčný může obstarat v klidu jinou kartu, mobil,… a obtěžovat znova. Takže teď už zkrytá čísla automaticky nezvedám… samozřejmě mám i strach - kdoví kdo to je a co tím sleduje…
No, to stejné se děje i mě. Klidně i 8× za noc, nevím co si o tom mám myslet. Beztak to bude nějaký úchylák… Zajímalo by mě jestli to číslo otravuje jen mě, nebo i jiné. Takže kdyby vám náhodou volalo 608 063 195, neberte to, už se toho nezbavíte. ![]()
Já to měla cca půl roku, prozvánění ze skrytého čísla, po celý den, v noci, ale jen 1×, nikdy jsem to nestihla přijmout, aby se číslo dalo zjistit prostř. operátora.Změnila jsem si číslo a mám klid ![]()
Děje se mi úplně to stejné co vám. Zvednu to a na druhé straně úplné ticho, žádný šum, prostě nic. Taky z toho mám strach. Říkám si, jestli to není nějaký automat nebo tak něco.....
mám to samé od začátku měsíce…bylo to jen cca obden, minulý týden už každý den, naposledy v neděli v noci před půlnocí..to už se i manžel do telefonu rozčílil,od té doby nic. Operátor nepomohl, posílal mě od čerta k ďáblu i osobní jednání na pobočce nepomohlo, pouze možnost jít na Policii. V telefonu se nikdo neozývá, je tam naprosté ticho..Telefony ze slušnosti přes den zvedám, vždyť to můžou být úřady. Dnes jsem přišla na to,že se dá i ze skypu volat skrytě, že by nějaký vtipálek? Je to každopádně nepříjemné a taky bych ráda věděla, kterého magora tohle baví.
hele ja ti to prozvanela a tam je zenska co to zvedla,ne uchyl,,,,,,zensky tohle daleji casto tak bacha,naka krava co ji lezis v zaludku
Mně zas obtěžuje číslo 561010367. Volalo mi jednou i v noci
. Ráno jsem zavolal zpátky a nic, ticho. Nevolalo to také někomu z vás??
Ajulinka píše:
me se to děje taky už minimálně týden …a když se pak kouknu do přijatých hovoru tak se mi neukazuje nic jako by nikdo nevolal nvm co to je až to nahání strach…u operátora mi taky nepomohli…Jen mi přijde divný že se tam vůbec nic neozývá kdyby si někdo dělal legraci tak slyším alespon nějaký šum ne???ale v tomto případě je absolutní ticho…
Mně se to taky stávalo, přesně, absolutní ticho a když jsem to nezvedala, vydrželo to vyzvánět i skoro hodinu! Ale nějak jsem se doslechla, že to může být porucha telefonu a je fakt, že mám jinej a už mi nikdo nevolá ![]()
Píšťalka je super
. Policie nemá cenu, pokud někdo přes telefon nevyhrožuje a to dlouhodobě, když jsem se s podobným problémem obrátila na naše strážce zákona, řekli mi, že to není jejich věc. Mě v době, kdy jsem čekala mimino, přišla sms-ka - přibližně cituji - Ahoj miláčku, jak se máš, zítra se stavím, jak jsme se dohodli, moc se těším, až se nám to narodí, doufám že ten tvůj ví, že je to moje a ne jeho… byla jsem na mrtvici. Říkala jsem si - ježíši, s kým já to dítě vlastně mám? - jak jsem byla zblblá. To samé číslo mě i často prozvánělo. Zašla jsem na T-mobil, vylíčila historku, byl tam prima kluk, který by mi řekl jméno majitele, pokud by měl paušál, ale bohužel jsem si spletla operátora, byl to Vodafone a tam mi neřekli nic. Až mi kamarádka přes známého, který pracuje také u T-mobilu, zjistila, kdo to je. Ale tajně. Takže jediná cesta je ta poněkud nelegální ![]()
Davejte si pozor na číslo: +88880021
Jedná se 100% o podvod, nebo sledování, jestli nejste na dovolené atd…
+88880021 muže se Vám sakra prodražit život… Opravdu pozor!
Ahoj holky, už 3 týdny mě pořád někdo prozvání, hlavně v noci (třeba 6-8×) a občas i přes den, číslo se ukazuje skryté „žádné číslo“, takže s tím nemůžu nic udělat… mám starý telefon, který to neumí ani zablokovat… operátor nebo policie snad umí vypátrat konkrétní číslo a zablokovat ho, ale takhle? Nemám šanci to ani zvednout, vždycky jen rychle prozvoní… ignoruju to a doufám, že to dotyčného přestane bavit, ale už mi to leze docela na nervy… jednou mi přišla i výhružná smska z klasického čísla, ignorovala jsem to a říkala si, že pokud pošle další, zajdu na policii, ale bylo to jen jednou… tak nevím, co dělat, čekat, zda to to skryté číslo přestane bavit? Taky mě napadlo, jestli to není spíš nějaký automat… ![]()