Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na MMB v návodech jsem narazila na jedno velice zajímavé video, spadla mi čelist, když jsem na něj dívala, myslím, že by to mohlo mnohé z vás taky zajímat ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Tak co, jak jste na tom vy?
Já v tom případě celý život kupuji špatnou velikost ![]()
Cappy píše:
Na MMB v návodech jsem narazila na jedno velice zajímavé video, spadla mi čelist, když jsem na něj dívala, myslím, že by to mohlo mnohé z vás taky zajímat![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Tak co, jak jste na tom vy?
Já v tom případě celý život kupuji špatnou velikost
No nez sem nasla nejaky tabulky, nosila sem becka, pak sem si to zmerila spravne a ejhle 75 F a fakt to sedi mnohem lip. Nenapadlo me, ze oznaceni velikosti kosicku se odviji od obvodu.
Ahoj Cappy,
tohle video mi přišlo asi před měsícem.
No mě je jasné,že podprsenku mám 100%špatnou,ale až dokojím,arzenál obnovým.
Jinak jsem koukala na eshop pani Konarovské,abych když tak pokoupila a po shlédnutí jsem si dala hadr na hlavu.Ufffffffffff. ![]()
Jinak paráda,zdá se,že je odborník!!!Ali
Babo, já mám taky docela slušné poprsí, pro mě byla nejpoučnější ta „modelka“ s nejbujnějším dekoltem.
Bohužel jsem si koupila podprsenky a z boku mi to prostě vždy trochu čouhá
![]()
Jsem zvědavá, po jakém písmenu sáhnu, až si půjdu zase udělat radost do obchůdku s prádlem, určitě si to už více pohlídám!
Často chodím okolo a slintám ![]()
(pak ovšem zahlídnu ceny a zas přidám do kroku a mizím)
ale kdyby mě chtěl manžel někdy udělat radost, vím kam zajít ![]()
Příspěvek upraven 15.06.16 v 13:12
Cappy píše:
Babo, já mám taky docela slušné poprsí, pro mě byla nejpoučnější ta „modelka“ s nejbujnějším dekoltem.
Bohužel jsem si koupila podprsenky a z boku mi to prostě vždy trochu čouhá![]()
Jsem zvědavá, po jakém písmenu sáhnu, až si půjdu zase udělat radost do obchůdku s prádlem, určitě si to už více pohlídám!
Hmmm, tak ja to same, naposledy jsem si koupila 80C, ale vidim, ze spatne
…
Super video
![]()
Tak to je masakr pred teho sem mela 75A, v teho 75B a ted 80BneboC, asi to zajdu nekam proverit. Ovsem nevim, jestli ma i krasne kojici podprsenky ![]()
Cappy píše:
Bohužel jsem si koupila podprsenky a z boku mi to prostě vždy trochu čouhá![]()
Ale ja nejsem zadna kozatice a mam efka, tak to sem zvedava na Tebe. ![]()
Hele, tahle je pry nejvetsi
http://blog.b92.net/…bra.7673.jpg
Holky ted me napada, jak vypadaji prsa po kojeni. Vratily se do puvodni velikosti nebo lehce zustaly ![]()
Ahoj,hlásím,že celý život taky kupuji špatnou velikost
zvedla jsem ruce a utekly mi a na záda by se mi taktéž vešel soused. Nedalo mi to a koukla jsem na její stránky, prádlo nádherné, jen ty ceny mě srazily zpět na zem ![]()
Ginche, asi je to jak u koho, já ještě i teď kojím a už to není tak žhavé, jako po porodu ![]()
Maličko to mizí, ale to by mi ani tak nevadilo jako fakt, že velikost zůstává, ale plnost se ztrácí ![]()
Nemám
..Teď jsem si našla tabulky,přeměřila se a už vím,že všechny podprsenky mam špatný velikosti
..
No vlastně teď mi tak dochází,že nemá cenu se měřit,když jsem těhotná,prsa se mi už o něco zvětšily a ještě povyrostou…sakra…už jsem chtěla vyrazit na nákupy ![]()
Ale zase má krásné prádlo i pro moje obříky
docela mě štve,že když vlezu do obchody se spodním,tak takové ty krásné sexy krajkové mají maximálně Déčka. Taky jsem zvědavá,co mám teda teď za číslo,když mi utíkají z Éček ![]()
cappy tak to sem si myslela, kazdopadne i na sobe po trech mesicich a dvou zanetech citim, ze mi splaskavaj a sunou se niz ![]()