Máte správnou velikost podprsenky?

6093
8.2.10 11:43

Máte správnou velikost podprsenky?

Na MMB v návodech jsem narazila na jedno velice zajímavé video, spadla mi čelist, když jsem na něj dívala, myslím, že by to mohlo mnohé z vás taky zajímat ;-)

http://www.youtube.com/watch?…

Tak co, jak jste na tom vy?
Já v tom případě celý život kupuji špatnou velikost :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
8.2.10 11:48
Cappy píše:
Na MMB v návodech jsem narazila na jedno velice zajímavé video, spadla mi čelist, když jsem na něj dívala, myslím, že by to mohlo mnohé z vás taky zajímat ;-)

http://www.youtube.com/watch?…

Tak co, jak jste na tom vy?
Já v tom případě celý život kupuji špatnou velikost :cry:

No nez sem nasla nejaky tabulky, nosila sem becka, pak sem si to zmerila spravne a ejhle 75 F a fakt to sedi mnohem lip. Nenapadlo me, ze oznaceni velikosti kosicku se odviji od obvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.2.10 11:50

Ahoj Cappy,
tohle video mi přišlo asi před měsícem.
No mě je jasné,že podprsenku mám 100%špatnou,ale až dokojím,arzenál obnovým.
Jinak jsem koukala na eshop pani Konarovské,abych když tak pokoupila a po shlédnutí jsem si dala hadr na hlavu.Ufffffffffff. :mrgreen:
Jinak paráda,zdá se,že je odborník!!!Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.2.10 11:51

Babo, já mám taky docela slušné poprsí, pro mě byla nejpoučnější ta „modelka“ s nejbujnějším dekoltem.
Bohužel jsem si koupila podprsenky a z boku mi to prostě vždy trochu čouhá :oops: :roll:
Jsem zvědavá, po jakém písmenu sáhnu, až si půjdu zase udělat radost do obchůdku s prádlem, určitě si to už více pohlídám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.2.10 11:54

Často chodím okolo a slintám :lol:
(pak ovšem zahlídnu ceny a zas přidám do kroku a mizím) :D ale kdyby mě chtěl manžel někdy udělat radost, vím kam zajít ;)

Příspěvek upraven 15.06.16 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.2.10 11:58
Cappy píše:
Babo, já mám taky docela slušné poprsí, pro mě byla nejpoučnější ta „modelka“ s nejbujnějším dekoltem.
Bohužel jsem si koupila podprsenky a z boku mi to prostě vždy trochu čouhá :oops: :roll:
Jsem zvědavá, po jakém písmenu sáhnu, až si půjdu zase udělat radost do obchůdku s prádlem, určitě si to už více pohlídám!

Hmmm, tak ja to same, naposledy jsem si koupila 80C, ale vidim, ze spatne :think:
Super video :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.10 11:58

Tak to je masakr pred teho sem mela 75A, v teho 75B a ted 80BneboC, asi to zajdu nekam proverit. Ovsem nevim, jestli ma i krasne kojici podprsenky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.2.10 12:01
Cappy píše:

Ale ja nejsem zadna kozatice a mam efka, tak to sem zvedava na Tebe. :mrgreen:
Hele, tahle je pry nejvetsi
 http://blog.b92.net/…bra.7673.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.10 12:07

Holky ted me napada, jak vypadaji prsa po kojeni. Vratily se do puvodni velikosti nebo lehce zustaly :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.2.10 12:12

Ahoj,hlásím,že celý život taky kupuji špatnou velikost :-D zvedla jsem ruce a utekly mi a na záda by se mi taktéž vešel soused. Nedalo mi to a koukla jsem na její stránky, prádlo nádherné, jen ty ceny mě srazily zpět na zem 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093

Ginche, asi je to jak u koho, já ještě i teď kojím a už to není tak žhavé, jako po porodu :-(
Maličko to mizí, ale to by mi ani tak nevadilo jako fakt, že velikost zůstává, ale plnost se ztrácí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959

Nemám :mrgreen: ..Teď jsem si našla tabulky,přeměřila se a už vím,že všechny podprsenky mam špatný velikosti :mrgreen: :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.2.10 12:14

No vlastně teď mi tak dochází,že nemá cenu se měřit,když jsem těhotná,prsa se mi už o něco zvětšily a ještě povyrostou…sakra…už jsem chtěla vyrazit na nákupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.2.10 12:15

Ale zase má krásné prádlo i pro moje obříky :oops: docela mě štve,že když vlezu do obchody se spodním,tak takové ty krásné sexy krajkové mají maximálně Déčka. Taky jsem zvědavá,co mám teda teď za číslo,když mi utíkají z Éček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.10 12:24

cappy tak to sem si myslela, kazdopadne i na sobe po trech mesicich a dvou zanetech citim, ze mi splaskavaj a sunou se niz :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová