Máte správnou velikost podprsenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17745
8.2.10 13:59
Monique1 píše:
no a co takhle jít k paní Konarovské nechat si poradit a pak nic nekoupit a jít jinam? :mrgreen:
:mrgreen: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.2.10 14:05

katka-m - problém u mě je v tom, že ikdyž jsem si kdysi koupila dražší podprdu (jsem dostala od mámy poukaz), tak v kvalitě nevidím téměř žádný rozdíl oproti Timo za 500,– … obě mám dodnes a každá mi nesedí někde jinde :think:

Anguo - jo kdybych měla prsa měřit ve „zvednutém“ stavu, tak je ta míra taky větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.2.10 14:08

Cháá zajisté taky nosím špatnou velikost. Týhle ženštině bych se chtěla dostat do parády, protože bych třeba přestala mít komplexy ze svých želv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
8.2.10 14:22

taky mam spatnou velikost. Urco se budu muset premerit a zjistit jakou bych mela mit. Ale mam jiny problem ktery asi zadna podprda nevyresi mam dost velky rozdil mezi velikosti leveho a praveho prsu. Do leveho kosicku si davam vycpacku,ale i tak je to znatelne. Celkem by me zajimalo zda ma na to pani Konarovska taky nejakou radu. Asi presvedcim manzela ze si udelame vylet do Prahy a stavime se k ni do obchodu, aspon pro radu. Ale prvni musim dokojit, celkem jsem zvedava jak budou me prsa vypadat az dokojim. Po prvnim tehu a kojeni se nejak moc nezmenily,ale ted si rikam ze se z nich stavaji placky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.2.10 21:00

Já mám stejný problém, jako ta paní, co jí utíkaly spodem - když zvednu ruce, taky jde podprda nahoru - ale protože už nemá na čem držet. Obávám se, že opravdu mám borůvky na prkýnku :twisted:
Nechápu, jak někomu po kojení můžou zůstat větší prsa, nedávno jsem prohlížela fotky a když jsem došla do doby, kdy jsem ještě plně kojila, málem jsem se rozbrečela, uáááá, proč mě jen opustily, proč… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.2.10 21:14

T

Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7869
9.2.10 21:21
Pipet píše:
Já mám stejný problém, jako ta paní, co jí utíkaly spodem - když zvednu ruce, taky jde podprda nahoru - ale protože už nemá na čem držet. Obávám se, že opravdu mám borůvky na prkýnku :twisted:
Nechápu, jak někomu po kojení můžou zůstat větší prsa, nedávno jsem prohlížela fotky a když jsem došla do doby, kdy jsem ještě plně kojila, málem jsem se rozbrečela, uáááá, proč mě jen opustily, proč… :roll:

Jooo, tak pod to se taky můžu podepsat… :roll:
Jinak rozměrově jsem na tom podobně njako Angua a Sandrik…ale taky se mi nezdá, že bych měla 85A…nejspíš bych potřebovala, aby mi nějaká taková bába trochu poradila a abych měla už konečně jednou v životě slušnou podprsenku, která by mi dělala hezká prsa a ve které bych nevypadala jako travestita-začátečník :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.10 21:46

Vulpes, právě… jsem si říkala, že až dokojím a pojedem někdy do Prahy, že tam snad na nějakou zajdu :roll: Zas prý jsou kvalitní, paní na stránkách píše, že některé zákaznice mají tu podprdu i 14 let :lol:

Dneska jsem zkoušela starou 75 B, obvod v pohodě i na poslední (tak se buď roztáhla nebo neumím měřit) a z košíčku mi při prudkém pohybu odešly, přetékaly lehce celou dobu - takže to C tam určitě bude… Ale jak se sakra změřit, to by mě zajímalo… :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
9.2.10 21:47

T

Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.10 21:56

Zuzu, třeba tady

Jsi teda odvážná, že kupuješ po netu, já radši zkouším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
9.2.10 22:08

tak hlásím, že taky můžu všechny podprdy vyhodit, jelikož mi prsa utíkají :-)
Spíš bude problém sehnat velikost 70D vystuženou, to by mělo být mé nové číslo. Doted jsem nosila 75C(teda před těhu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.2.10 22:09

Zkuste tuhle kalkulačku, mě pomohla
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
9.2.10 22:33

**A

Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.10 22:34

No nevím, mně tam vychází, že si mám pořídit velikost 75 F - to snad asi ani ne… 8-o

Teď zkouším 80 B a přijde mi dobrá :think: Ale asi to není úplně ono (ovšem košíček F mi k tomu fakt nepomůže :lol: )

Hledám nějaké další kalkulačky:
http://www.dama.cz/tisk.php?…
http://www.anita.com/…9_podprsenky?…
 http://www.podprsenky-poradna.cz/…a-velikosti/#…

Nebo tady ještě tabulka
http://www.tabulkavelikosti.cz/podprsenky

Přinutila jsem muže :roll: , aby mě změřil podle té Anity (druhý odkaz) a vypadá to, že teda mám 80 D 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.10 22:36

Zuzu, tak to jo, ty máš PLÁN :mrgreen: Též si teda budu muset na nějakou zajít, nemám dobrou ani jednu - buď velký obvod nebo malý košiček :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová