Obtěžování po telefonu ze skrytého čísla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
21.5.15 14:31

@martina.se jo to ano, na noc si zvonění vypínám, ale ráno, když vstáváme, tak mě to irituje, každou noc 6-8 zmeškaných hovorů… koho tohle může bavit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.5.15 14:35

@tyna.andilek číslo máš své? Neměnila jsi ho v době nejbližší?
Já si teda myslím, že ignorování není nejlepší způsob obrany. Taky by mě to vadilo nejen proto, že jsem si dost vytrpěla s číslem, který sem dostala, když jsem měnila své staré…
Jak dlouho to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.5.15 14:41

@DeTer číslo mám své už 10 let stejné… začalo to tím, že jsem si blbec pověsila ve městě pár inzerátů, že sháním byt a nenapadlo mě, že se toho chytí nějakej magor, co asi neví, co v noci roupama… no, prý je ignorace lepší, než na to reagovat, časem je to snad přestane bavit… jenže ono na skryté číslo ani reagovat nijak nejde… :zed: trvá to 3 týdny už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.5.15 14:43

@tyna.andilek Já nevím, ale i skyrté číslo se dá za jistých podmínek vystopovat. Bohužel k tomu nemám možnost my, ale policie… Zkusila bych se zeptat. Za to nic nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.5.15 14:50

Přes operátora by nešlo zakázat skrytá čísla? Nebo pořídit mobil, co to umí odfiltrovat. Je to sice jen řešení následků a ne problému, ale současně to obtěžování řešit oficiální cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.5.15 14:53

@Ivan PPZ přes perátora to njede a telefon skrytá čísla neumí zakázat. Existují aplikace, kdy se můžou dovolat pouze ti, který máš v adresáři, ale zbytek má smolíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.5.15 15:37

@DeTer muj telefon treba umi zakazat skryta cisla :nevim: resila bych to koupi noveho telefonu popripade zmenou cisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.5.15 15:45

@AndreaS92 :potlesk: tak to je pro mě novinka. Omlouvám se, za desinformaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.5.15 15:50

@DeTer asi zalezi na typu mobilu :nevim: jine mobily co jsem mela to treba neumely, to az ted. Taky mi driv volalo skryte cislo a nedalo se s tim nic delat. Pak to prestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.5.15 21:45

@AndreaS92 mohu se zeptat, co máte tedy za mobil? je fakt, že bych svou milou Nokii už mohla vyměnit…:-D zatím ale odolala všem pádům a hodům mojí dcerky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.5.15 21:59

@tyna.andilek ja mam nokia Lumia 1320 ale myslim, ze to zvladnou i levnejsi mobily. Treba by stacilo zeptat se v prodejne konkretne na mobily, ktere to umi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.15 06:41
@tyna.andilek píše:
@martina.se jo to ano, na noc si zvonění vypínám, ale ráno, když vstáváme, tak mě to irituje, každou noc 6-8 zmeškaných hovorů… koho tohle může bavit? :nevim:

irituje neirituje, prostě to ignoruj.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.15 13:52

Můj je neuměl zakázat, ale mohl k nim přiřadit melodii. Tak jsem si tam dala pro skrytá čísla „zvuk ticha“. Sice mě neobtěžoval neznámý úchyl z inzerce na hledání bytu, ale jeden čas mi furt ze skrytého čísla volali nějaké nabídky produktů.

Na novém už jsem to neřešila, teď z průzkumy a produkty občas obtěžují jen z viditelných čísel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6028
8.7.15 14:24

Jn, příště na inzeráty doporučuji koupit si novou SIM a nedávat svoje soukromé číslo

a jak řešit tuhle situaci? Doporučuji pořídit si buď chytrý telefon, a pokud to on sám neumí blokovat, tak si do něj stáhnout aplikaci, která to umí. Já mám OS Android a pro tohle je výborná aplikace Nevolejte.cz dostupná zdarma ke stažení, tam můžeš nastavit, aby byly hovory ze skrytých čísel blokované. Můžeš tam i přidávat ručně tel. čísla, která se přidají do spam filtru.

Nebo si změň tel. číslo, ale pak budeš muset tuhle změnu ohlásit všm kontaktům, navíc jestli máš paušál, tak to asi půjde těžko a nebude to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová