Nezvladatelný pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
25.11.12 11:11
@Cuarentena píše:
Mluvím o případech, kdy pes napadl bezbranného kojence!!! Děti asi máš, takže víš, že není snadné mít vše pořád pod dozorem. Můžeš si můj názor hodnotit, jak chceš, neriskovala bych to a hotovo. Pokud je pes neposlušný a agresivní a útočí na děti, dala bych ho jinému pánovi. To můžu říct, i když psa nemám.

jakýho kojence??? to mi prosím někde najdi odkaz!!! že se o to hodně zajímám, ale o takovém případu jsem nikdy neslyšela. naopak nejnapadanější skupinou jsou děti ve věku 2-5 let.

neříkám když vzteklý pes vyletí ze zahrady a pokouše kolem jdoucí, ale to je o dost jiný případ.

a nao jak píšu mám dítě a 4 psy a za celých 10 měsíců co synovi je (a vlastně za celých 8 let co máme psy, protože dětí je v rodině jako smetí) se NIKDY nestalo že by zůstali psi a děti spolu bez dozoru dospělého. takže uhlídat se to opravdu dá. buď jde do ohrádky syn nebo jdu do jiné místnosti i s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
@Cuarentena píše:
Mluvím o případech, kdy pes napadl bezbranného kojence!!! Děti asi máš, takže víš, že není snadné mít vše pořád pod dozorem. Můžeš si můj názor hodnotit, jak chceš, neriskovala bych to a hotovo. Pokud je pes neposlušný a agresivní a útočí na děti, dala bych ho jinému pánovi. To můžu říct, i když psa nemám.

Já úplně zbožňuju, jak někdo komentuje něco, o čem ví úplné prd. Jde vyloženě vidět, že psa jsi nikdy neměla, tak proč radíš takové hlouposti?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@Jarpet píše:
A právě kvůli takovým lidem jsou plné útulky. Paráda :?

To je blbost jako Brno. Když jsem si nikdy psa nepořídila, tak jak můžu zaplňovat útulky? Ale nesnáším, když se zvíře vyvyšuje nad člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.11.12 11:12

Nedávej prýč máme doma dva hefany jeden starší klidas a ten mladší dáblím taky jsem se toho obávala je vycvičený ale prostě dáblík a musím říct že je to zlatíčko malého miluje lehne si k němu a pozoruje ho hlídá ho jako já si vždy sedla zavolala hafany k sobě a hladila si pupek říkala že je tam miminko a tak prostě jsme je připravovali nato že tu bude rušno nevzdávej to zvládnete to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.11.12 11:12
@Jarpet píše:
Já úplně zbožňuju, jak někdo komentuje něco, o čem ví úplné prd. Jde vyloženě vidět, že psa jsi nikdy neměla, tak proč radíš takové hlouposti?? :nevim:

http://www.huffingtonpost.com/…1528857.html

Ne, už mě to nebaví, mám pocit, že někteří vlastníci psů jsou fakt na hlavu padlí a nerozlišují mezi člověkem a zvířetem, je nenormální chovat se ke zvířeti jako ke členu rodiny, dětem chci psa pořídit, ale až po narození miminka, ale rozhodně se ho nechystám rozmazlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.11.12 11:13
@tonj píše: Čágobelo paolo :) 100% souhlas.
čauves :pankac: fakt nechápu! přesně kvůli takovým lidem jako je Cuarentena jsou psi vnímaní jako hrozba. :nevim: psy nemá, nerozumí jim, ale rozumy jak se jich zbavit jí jdou :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.11.12 11:14
@paola white píše:
jakýho kojence??? to mi prosím někde najdi odkaz!!! že se o to hodně zajímám, ale o takovém případu jsem nikdy neslyšela. naopak nejnapadanější skupinou jsou děti ve věku 2-5 let.

neříkám když vzteklý pes vyletí ze zahrady a pokouše kolem jdoucí, ale to je o dost jiný případ.

a nao jak píšu mám dítě a 4 psy a za celých 10 měsíců co synovi je (a vlastně za celých 8 let co máme psy, protože dětí je v rodině jako smetí) se NIKDY nestalo že by zůstali psi a děti spolu bez dozoru dospělého. takže uhlídat se to opravdu dá. buď jde do ohrádky syn nebo jdu do jiné místnosti i s ním

Já ti takových odkazů najdu třeba desítky, jeden je tady už daný. Pamatuju si, že jsem o takovém případě četla už jako děcko ve stoplusjedničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
25.11.12 11:15
@Cuarentena píše:
To je blbost jako Brno. Když jsem si nikdy psa nepořídila, tak jak můžu zaplňovat útulky? Ale nesnáším, když se zvíře vyvyšuje nad člověka.

Myslím lidi s takovým názorem, jako máš Ty. Když psa nenecháš, tak se nad člověka nikdy nevyvýší.
Pro mě je pes plnohodnotný člen rodiny a takto to mám od dětství a byla jsem k tomu vedená celou dobu. Takže na takové řeči, které tady vedeš, jsem opravdu alergická. Nemáš žádné zkušenosti týkající se toho, o čem zakladatelka mluví, takže Tvé příspěvky v této diskuzi jsou úplně zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
@Cuarentena píše:
Já ti takových odkazů najdu třeba desítky, jeden je tady už daný. Pamatuju si, že jsem o takovém případě četla už jako děcko ve stoplusjedničce.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@paola white píše: čauves :pankac: fakt nechápu! přesně kvůli takovým lidem jako je Cuarentena jsou psi vnímaní jako hrozba. :nevim: psy nemá, nerozumí jim, ale rozumy jak se jich zbavit jí jdou :zed:

A přesně kvůli takovým lidem, jako jsi ty, jsou tady spousty pokousaných a někdy i zabitých lidí a dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.11.12 11:16

Ona na ty děti vrčí, je uplně vzteklá, musíme ji vždycky dát na chodbu aby se uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.11.12 11:16
@Jarpet píše: :lol: :lol: :lol:

Tak tady máš další, taky letošní:
http://www.winnipegfreepress.com/…9501853.html

Mimochodem, v tom americkém případu byly v okamžiku útoku v místnosti se psem a miminem matka i babička. Ničemu nezabránily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
25.11.12 11:18

@Cuarentena dětem chci psa pořídit psi se nepořizují dětem!!! asi radši zůstaň u té kočky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
25.11.12 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.11.12 11:19
@Jarpet píše:
Pes je člen rodiny a nedovedu si představit, že bych jej dala pryč. A taky nechápu, jak někdo může napsat, že mu máš najít jiného pána. Ty jsi jeho pán a jednou sis ho k sobě připoutala a to s sebou nese povinnosti. Podle Tvých slov se nejedná o žádného agresivního psa. Na internetu najdeš hodně rad, jak zvykat psa na miminko, jak se má s miminkem přijít poprvé domů, atd.
Samozřejmě nenechávat mimčo s pejskem o samotě. Nemusel by mu ani chtít ublížit, ale tím, že je tak temperamentní, mohlo by se to stát. Pes, ale i dítě musí mít své hranice (pes si nemůže dovolit brát např. hračky a dítě zase nemůže psa tahat za ocas)
Za mě teda určitě psa pryč nedávat, fenky jsou navíc opravdu k miminkům vnímavější, než psi. A to, že je dost případů, kdy žárlivý pes pokousal miminko…k tomu se raději nebudu vyjadřovat. Opravdu to tak je?? Je zajímavé, že v televizi ukazují takové zprávy, ale to, jaká může být láska mezi psem a dítětem, že to často bývají ti nejlepší parťáci, to už neukazují. A pak končí plno psů v útulcích jen proto, že si někdo řekne „čekáme dítě a na psa už není čas“ nebo „psa už nechceme, protože by se mohlo něco stát“.

I kdyby bylo milión milujících psů, tak to nevyváží ai jednoho šmejda kterej pokouše dítě :cert: :cert: :cert: zakladatelko i pro mě jsou děti přednější a pokud psovi v tomto ohledu nevěříš, dej ho pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný