Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cuarentena píše:
Mluvím o případech, kdy pes napadl bezbranného kojence!!! Děti asi máš, takže víš, že není snadné mít vše pořád pod dozorem. Můžeš si můj názor hodnotit, jak chceš, neriskovala bych to a hotovo. Pokud je pes neposlušný a agresivní a útočí na děti, dala bych ho jinému pánovi. To můžu říct, i když psa nemám.
jakýho kojence??? to mi prosím někde najdi odkaz!!! že se o to hodně zajímám, ale o takovém případu jsem nikdy neslyšela. naopak nejnapadanější skupinou jsou děti ve věku 2-5 let.
neříkám když vzteklý pes vyletí ze zahrady a pokouše kolem jdoucí, ale to je o dost jiný případ.
a nao jak píšu mám dítě a 4 psy a za celých 10 měsíců co synovi je (a vlastně za celých 8 let co máme psy, protože dětí je v rodině jako smetí) se NIKDY nestalo že by zůstali psi a děti spolu bez dozoru dospělého. takže uhlídat se to opravdu dá. buď jde do ohrádky syn nebo jdu do jiné místnosti i s ním
@Cuarentena píše:
Mluvím o případech, kdy pes napadl bezbranného kojence!!! Děti asi máš, takže víš, že není snadné mít vše pořád pod dozorem. Můžeš si můj názor hodnotit, jak chceš, neriskovala bych to a hotovo. Pokud je pes neposlušný a agresivní a útočí na děti, dala bych ho jinému pánovi. To můžu říct, i když psa nemám.
Já úplně zbožňuju, jak někdo komentuje něco, o čem ví úplné prd. Jde vyloženě vidět, že psa jsi nikdy neměla, tak proč radíš takové hlouposti?? ![]()
@Jarpet píše:
A právě kvůli takovým lidem jsou plné útulky. Paráda
To je blbost jako Brno. Když jsem si nikdy psa nepořídila, tak jak můžu zaplňovat útulky? Ale nesnáším, když se zvíře vyvyšuje nad člověka.
Nedávej prýč máme doma dva hefany jeden starší klidas a ten mladší dáblím taky jsem se toho obávala je vycvičený ale prostě dáblík a musím říct že je to zlatíčko malého miluje lehne si k němu a pozoruje ho hlídá ho jako já si vždy sedla zavolala hafany k sobě a hladila si pupek říkala že je tam miminko a tak prostě jsme je připravovali nato že tu bude rušno nevzdávej to zvládnete to
@Jarpet píše:
Já úplně zbožňuju, jak někdo komentuje něco, o čem ví úplné prd. Jde vyloženě vidět, že psa jsi nikdy neměla, tak proč radíš takové hlouposti??
http://www.huffingtonpost.com/…1528857.html
Ne, už mě to nebaví, mám pocit, že někteří vlastníci psů jsou fakt na hlavu padlí a nerozlišují mezi člověkem a zvířetem, je nenormální chovat se ke zvířeti jako ke členu rodiny, dětem chci psa pořídit, ale až po narození miminka, ale rozhodně se ho nechystám rozmazlovat.
@tonj píše: Čágobelo paoločauves100% souhlas.
@paola white píše:
jakýho kojence??? to mi prosím někde najdi odkaz!!! že se o to hodně zajímám, ale o takovém případu jsem nikdy neslyšela. naopak nejnapadanější skupinou jsou děti ve věku 2-5 let.neříkám když vzteklý pes vyletí ze zahrady a pokouše kolem jdoucí, ale to je o dost jiný případ.
a nao jak píšu mám dítě a 4 psy a za celých 10 měsíců co synovi je (a vlastně za celých 8 let co máme psy, protože dětí je v rodině jako smetí) se NIKDY nestalo že by zůstali psi a děti spolu bez dozoru dospělého. takže uhlídat se to opravdu dá. buď jde do ohrádky syn nebo jdu do jiné místnosti i s ním
Já ti takových odkazů najdu třeba desítky, jeden je tady už daný. Pamatuju si, že jsem o takovém případě četla už jako děcko ve stoplusjedničce.
@Cuarentena píše:
To je blbost jako Brno. Když jsem si nikdy psa nepořídila, tak jak můžu zaplňovat útulky? Ale nesnáším, když se zvíře vyvyšuje nad člověka.
Myslím lidi s takovým názorem, jako máš Ty. Když psa nenecháš, tak se nad člověka nikdy nevyvýší.
Pro mě je pes plnohodnotný člen rodiny a takto to mám od dětství a byla jsem k tomu vedená celou dobu. Takže na takové řeči, které tady vedeš, jsem opravdu alergická. Nemáš žádné zkušenosti týkající se toho, o čem zakladatelka mluví, takže Tvé příspěvky v této diskuzi jsou úplně zbytečné.
@Cuarentena píše:
Já ti takových odkazů najdu třeba desítky, jeden je tady už daný. Pamatuju si, že jsem o takovém případě četla už jako děcko ve stoplusjedničce.
@paola white píše: čauvesfakt nechápu! přesně kvůli takovým lidem jako je Cuarentena jsou psi vnímaní jako hrozba.
psy nemá, nerozumí jim, ale rozumy jak se jich zbavit jí jdou
A přesně kvůli takovým lidem, jako jsi ty, jsou tady spousty pokousaných a někdy i zabitých lidí a dětí…
Ona na ty děti vrčí, je uplně vzteklá, musíme ji vždycky dát na chodbu aby se uklidnila.
@Jarpet píše:![]()
![]()
Tak tady máš další, taky letošní:
http://www.winnipegfreepress.com/…9501853.html
Mimochodem, v tom americkém případu byly v okamžiku útoku v místnosti se psem a miminem matka i babička. Ničemu nezabránily.
@Cuarentena dětem chci psa pořídit psi se nepořizují dětem!!! asi radši zůstaň u té kočky ![]()
@Jarpet píše:
Pes je člen rodiny a nedovedu si představit, že bych jej dala pryč. A taky nechápu, jak někdo může napsat, že mu máš najít jiného pána. Ty jsi jeho pán a jednou sis ho k sobě připoutala a to s sebou nese povinnosti. Podle Tvých slov se nejedná o žádného agresivního psa. Na internetu najdeš hodně rad, jak zvykat psa na miminko, jak se má s miminkem přijít poprvé domů, atd.
Samozřejmě nenechávat mimčo s pejskem o samotě. Nemusel by mu ani chtít ublížit, ale tím, že je tak temperamentní, mohlo by se to stát. Pes, ale i dítě musí mít své hranice (pes si nemůže dovolit brát např. hračky a dítě zase nemůže psa tahat za ocas)
Za mě teda určitě psa pryč nedávat, fenky jsou navíc opravdu k miminkům vnímavější, než psi. A to, že je dost případů, kdy žárlivý pes pokousal miminko…k tomu se raději nebudu vyjadřovat. Opravdu to tak je?? Je zajímavé, že v televizi ukazují takové zprávy, ale to, jaká může být láska mezi psem a dítětem, že to často bývají ti nejlepší parťáci, to už neukazují. A pak končí plno psů v útulcích jen proto, že si někdo řekne „čekáme dítě a na psa už není čas“ nebo „psa už nechceme, protože by se mohlo něco stát“.
I kdyby bylo milión milujících psů, tak to nevyváží ai jednoho šmejda kterej pokouše dítě
zakladatelko i pro mě jsou děti přednější a pokud psovi v tomto ohledu nevěříš, dej ho pryč!