Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cuarentena píše:
dětem chci psa pořídit, ale až po narození miminka, ale rozhodně se ho nechystám rozmazlovat.
Pes se nikdy nepořizuje dětem. Ty jsi dospělá a máš ho pořídit v první řadě sobě, jako dospělému členu rodiny, který za psa ponese zodpovědnost!!! A myslíš si, že člen rodiny = rozmazlování?? Pane bože, takový člověk, jako jsi Ty, s Tvými názory, by psa vůbec mít neměl. Protože pak nastane jakýkoliv problém a už se bude psát inzerát „z rodinných důvodů daruji psa“ ![]()
@emers píše:Jste
@Cuarentena dětem chci psa pořídit psi se nepořizují dětem!!! asi radši zůstaň u té kočky
@emers píše:
@Cuarentena dětem chci psa pořídit psi se nepořizují dětem!!! asi radši zůstaň u té kočky
Bla bla bla
@paola white píše:
jakýho kojence??? to mi prosím někde najdi odkaz!!! že se o to hodně zajímám, ale o takovém případu jsem nikdy neslyšela. naopak nejnapadanější skupinou jsou děti ve věku 2-5 let.neříkám když vzteklý pes vyletí ze zahrady a pokouše kolem jdoucí, ale to je o dost jiný případ.
a nao jak píšu mám dítě a 4 psy a za celých 10 měsíců co synovi je (a vlastně za celých 8 let co máme psy, protože dětí je v rodině jako smetí) se NIKDY nestalo že by zůstali psi a děti spolu bez dozoru dospělého. takže uhlídat se to opravdu dá. buď jde do ohrádky syn nebo jdu do jiné místnosti i s ním
Pár dnů nazpět zabil novorozence klidnej a hodnej pes ![]()
Taky nemusim lidi co sou xenofobní jako Cuarentena a přitom chytrý jak rádio i když o skutečném chovu netuší ani ň. Asi moc kouká na zprávy a baští všechno co si ČTK vyblouzní aby děsily lidi hloupostma.
@paola white píše: čauvesfakt nechápu! přesně kvůli takovým lidem jako je Cuarentena jsou psi vnímaní jako hrozba.
psy nemá, nerozumí jim, ale rozumy jak se jich zbavit jí jdou
Přesně tak.
Bože a napadlo váš taky někdy vychovávat psa máme doma velkého a malého v bytě a je to sice náročné ale jsou super známe i pity a amstafy a vlčáky a nikdy nebyl problém ani je to o výchově a o pánovi jak se stará nikdy nás ani nenapadlo dát psa pryč je to člen rodiny ten kdo psa nemí prostě nepochopí
@Jarpet píše:
Pes se nikdy nepořizuje dětem. Ty jsi dospělá a máš ho pořídit v první řadě sobě, jako dospělému členu rodiny, který za psa ponese zodpovědnost!!! A myslíš si, že člen rodiny = rozmazlování?? Pane bože, takový člověk, jako jsi Ty, s Tvými názory, by psa vůbec mít neměl. Protože pak nastane jakýkoliv problém a už se bude psát inzerát „z rodinných důvodů daruji psa“[/citace
@Jarpet píše:
Pes se nikdy nepořizuje dětem. Ty jsi dospělá a máš ho pořídit v první řadě sobě, jako dospělému členu rodiny, který za psa ponese zodpovědnost!!! A myslíš si, že člen rodiny = rozmazlování?? Pane bože, takový člověk, jako jsi Ty, s Tvými názory, by psa vůbec mít neměl. Protože pak nastane jakýkoliv problém a už se bude psát inzerát „z rodinných důvodů daruji psa“Super, tak se to tady zvrhlo v řešení mě. Kdybyste radši přemýšlely mozkem. Pokud mají starší děti čtrnáct a šestáct, nevidím problém v tom, aby se jim pořídil pes. Sama psa nepotřebuju a netoužím po něm a taky rozhodně nemám ve zvyku odkládat někoho nebo něco, tak si nedělaj péči.
@hafan píše:
Taky nemusim lidi co sou xenofobní jako Cuarentena a přitom chytrý jak rádio i když o skutečném chovu netuší ani ň. Asi moc kouká na zprávy a baští všechno co si ČTK vyblouzní aby děsily lidi hloupostma.
Fajn, tak jsem byla napadena davem fanatických pejskařek. Ale jste mi všechny víte kde.
@Cuarentena Tvůj názor respektuji, ale prosím, prosím nepořizuj si psa, protože nechápu co by jsi z toho měla. Jinak tyhle případy jsou samozřejmě otřesné, ale kafem opařených dětí, jejichž maminky čumí do kompu a podobně a nedávají pozor, bude podstatně více a taky nikdo nepřestane pít kafe. Jinak nechápu, kdo tu staví psa do stejné úrovně jako dítě/člověka.
@Cuarentena píše:
Fajn, tak jsem byla napadena davem fanatických pejskařek. Ale jste mi všechny víte kde.
Hele s pejskařkama máš každou diskuzi marnou a když jim pes pokouše dítě tak řeknou, že za to ten jejich chlupatej miláček vlastně ani nemůže ![]()
Já mám doma dvě labradorky a jedna je úžasná ale dětí se bojí a druhá je neřízená střela a s dětima je ve svým živlu:-) trošku se také bojím až jim na jaře přivedu dalšího člena do rodiny jak budou reagovat… určitě si přečtu nějaké články jak se zachovat.
Jinak zrovna včera jsme se bavili v rodině jak zase nějaký pes (opravdu malé plemeno) zabil novorozeně…Jenže já bych ráda v těchto případech znala celý kus pravdy a to v novinách se už nedočteme. Osobně si myslím, kde se toto stane tak nebylo něco v pořádku ať chováním ke psovi či špatná výchova atd. Já jsem i koňařka a kůň také nezaútočí na člověka bezdůvodně a zlý je jen proto, protože jej člověk k tomu donutil či se k němu zle choval…
@tonj píše:
@Cuarentena Tvůj názor respektuji, ale prosím, prosím nepořizuj si psa, protože nechápu co by jsi z toho měla. Jinak tyhle případy jsou samozřejmě otřesné, ale kafem opařených dětí, jejichž maminky čumí do kompu a podobně a nedávají pozor, bude podstatně více a taky nikdo nepřestane pít kafe. Jinak nechápu, kdo tu staví psa do stejné úrovně jako dítě/člověka.
Znova opakuju, že kvůli sobě bych si psa určitě nepořizovala. Pořídíme ho dětem, ale až se narodí nejmenší. A bude to pes venkovní, žádný gaučový povaleč. A měl by se spíš řešit problém zakladatelky.
@Mimise Ahoj, přečetla jsem si jen tvůj příspěvek, zbytek jsem nečetla, takže nevím, co psali ostatní, ale my máme taky psa, vlastně je teď u našich na baráku, s náma v bytě by být nemohl. Hrozně štěká, na každého a když se mu něco nelíbí. Poslechne na slovo, ale to štěkání je hrozné a to chodil na dva výcviky. Jinač ten náš pes byl v pohodě do té doby než Lukášek začal chodit. Max se ho bojí a už ho 4× kousnul, jelikož děti jsou sadisti aniž by to dělaly schválně a psi se dětí bojí!!! Většinou kousnutí není ze žárlivosti ale ze strachu. Ono taky co chudákovi zbývá když vidí jak se k němu blíží batole s rozpřaženýma rukama a nekoordinovaně se kymácí, či se na něj svalí, tahá ho za chlupy, strká mu prsty do očí, uší, nosu… já už v životě pejska nechci, určitě ne k malým dětem, byl by chudák pes
@Mimise píše:
Ona na ty děti vrčí, je uplně vzteklá, musíme ji vždycky dát na chodbu aby se uklidnila.
Tohle v pořádku není, určitě to ještě promyslete jak dál.
@Cuarentena píše:
To je blbost jako Brno. Když jsem si nikdy psa nepořídila, tak jak můžu zaplňovat útulky? Ale nesnáším, když se zvíře vyvyšuje nad člověka.
a když si psa nikdy neměla tak jak můžeš špidlit do toho co obnáší konejec a pes? já bych si nikdy netroufla kafrat do toho jestli někdo může mít mimino a kočku když jsem jí nikdy neměla a nic o nich nevím a to je pro mě kočka synonymem chuchvalce chlupů ze kterýho čpí nemoci a drápy ![]()