Nikde nechteji certifikat
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Díky Bohu, že už začali být lidé normální a ty deb. ilní
certifikáty nikde nechtějí.
Nedávej syna do školky, ani do školy. Seď zavřená doma a hlavně nikam
nechoď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem. Se Teda setkal. Na fotbale že to chtěl. Vidět i hospodě samozrejmne je jich dost kde. To nekontroluji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nojo mas tři dávky a štve te ze to po tobě nikde nechtějí co? Mas pocit
ze ses nechala napichnout zbytecne? Bože
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jinak snad teda se čím dal tím víc lidem rozsvítí a přestane se kontrolovat pomalu všude.. doufám v to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zudina píše:
Jinak snad teda se čím dal tím víc lidem rozsvítí a přestane se kontrolovat pomalu všude.. doufám v to
První by se mělo rozsvítit tobě v napichle hlave
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@B4RC3LON4 píše:
Já jsem. Se Teda setkal. Na fotbale že to chtěl. Vidět i hospodě samozrejmne je jich dost kde. To nekontroluji
Ono jak kde. Někde to chtějí, třeba naše kadeřnice nebo u Chládka v restauraci to také chtěli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No tak především měl být očkovaný otec s diabetes, protože je poměrně rizikový, pokud nemá nějaký zdravotní důvod, proč nemůže. Ukazování té blbiny všude mně přijde jako nesmysl a doufám, že už brzo bude po téhle frašce. Svědky covidovy lituju, budou si muset najít jiného bubáka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zudina píše:
Nojo mas tři dávky a štve te ze to po tobě nikde nechtějí co? Mas pocit ze ses nechala napichnout zbytecne? Bože
Taky mě to napadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chtěli ho dneska při koupi skipasu, v divadle v listopadu, na
masážních…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak mi třeba okolí padá s covidem po třetích dávkách (v posledním měsíci vím o 7 lidech s třetí, kteří jsou pozitivní a dokonce i nemocní). Takže mi jako vysvětli, v čem že ty jsi bezpečnější než neočkovaný? Pokud se cítíš jako super zodpovědný lepšočlověk, který se bojí nákazy, seď doma na zadku a nechoď na riziková místa. Proč by se kvůli tvému strachu měli omezovat všichni okolo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja navštívila za poslední týden jednou hory a dvě restaurace
i sportovišťe. Nechtěli to nikde. Díky bohu. Bazény musí, ty spadají pod města a boji se,
což chápu. Ale fakt mě to neštve, jsem ráda a vlastně vůbec nerozumím
tomu, že to někoho štve.
Příspěvek upraven 23.01.22 v 18:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dneska v restauraci ho kontrolovali, naposledy v kině a v divadle dokonce i skenovali QR kód. I v KFC, když jsme si chtěli sednout, tak jo taky chtěli vidět. Takže já mám zkušenost spíš opačnou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Taky vas to stve nebo jsrm vyjimka? Kdyz jdu nekam, kde by ho meli chtit videt, nechcou ho. Jednou na bazene, jinak v restauracich ne, v hernach ne, na sportovistich ne. Vcera jsem byla na predstaveni, asi 200 lidi v sale. Zase nikfo certifikat nechtel videt. Vsichni bez rousky. Myslela jsem ze aspon tam se bude neco dodrzovat. Jsem ockovana, ale treba tatka s cukrovkou se ockovat nechce. Asi se tomu nevyhnem kdyz nikdo nic nedodrzuje. Taky zvazuju nedavat syna do skolky, nema jeste 5 tak nemuze byt ockovany. Ani nevim na co se ptam, proste se covidu chci vyhnout ale zrejme uz se nevyhnu a bojim se at na to nedoplati ostatni.
Já jsem se teda setkala. Chtěli ho u kadeřnice, na kosmetice, a
v restauraci taky.Jsem třikrát očkovaná, ale spíše z donucení. Myslím
si, že by se už všichni měli na tu šaškárnu
vykašlat, a nechat lidi konečně normálně žít. Kdo se chtěl očkovat, tak
se mohl, je to zadarmo, a kdo nechce, tak ho stejně nikdo nepřinutí. Každý
by měl zodpovídat za svoje zdraví sám, i s tím rizikem, že na to
doplatí. Stejně jako třeba u kuřáků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ivašot. píše:
Dneska v restauraci ho kontrolovali, naposledy v kině a v divadle dokonce i skenovali QR kód. I v KFC, když jsme si chtěli sednout, tak jo taky chtěli vidět. Takže já mám zkušenost spíš opačnou…
A kdybys jim ukázala cizí, tak i kdyby si ho nakrásně naskenovali,
stejně nezjistí, zda je tvůj.
Takže šaškárna k ničemu
Ti chytří už se na to vykašlali a ti ostatní se buď brzy proberou, nebo
budou moct podniky zavřít. Lidi začnou chodit víc tam, kde nebudou
buzerovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Děti se nechtějí stěhovat
- Přítel mě nechce nikdy odvézt autem
- Nikdo z rodiny mi nechce jít na promoci
- Potníčky- jsem dospělá a nikdy jsem na ně netrpěla
- 13 dní od ovulace, MS nikde a test negativní
- Výtok, PMS, ale měsíčky nikde - těhotná?
- Babičky nechtějí na svatbu, protože není po jejich gustu
- Menstruace nikde, test negativní
Taky vas to stve nebo jsrm vyjimka? Kdyz jdu nekam, kde by ho meli chtit videt, nechcou ho. Jednou na bazene, jinak v restauracich ne, v hernach ne, na sportovistich ne. Vcera jsem byla na predstaveni, asi 200 lidi v sale. Zase nikfo certifikat nechtel videt. Vsichni bez rousky. Myslela jsem ze aspon tam se bude neco dodrzovat. Jsem ockovana, ale treba tatka s cukrovkou se ockovat nechce. Asi se tomu nevyhnem kdyz nikdo nic nedodrzuje. Taky zvazuju nedavat syna do skolky, nema jeste 5 tak nemuze byt ockovany. Ani nevim na co se ptam, proste se covidu chci vyhnout ale zrejme uz se nevyhnu a bojim se at na to nedoplati ostatni.