Nikde nechteji certifikat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25128
23.1.22 20:58
@warita píše:
Navod:

Ten je výbornej :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.1.22 21:07

Nechtěj no. Ještě Listopad, Prosinec to dost kontrolovali - Praha. Ale teď to dlouuuho nikdo po mě vlastně nic nechtěl.
To že neuznávají protilátky je svinstvo.
Jako ale mít rizikového tatínka a jít ve vrcholu omikron vlny do divadla a zároveň se rozčilovat nad nezodpovědností pořadatele…to je teda vtipný :lol:
Prosím tě zakladatelko, asi se ti nedoneslo, ale to očkování je docela dost na prd - zvlášť co se omikronu týče, takže to že je někde „očkovaných“ 200 lidí neznamená že je riziko nákazy menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
23.1.22 21:11
@B4RC3LON4 píše:
to je neco jineho tetan je jeden toto mas ruzne mutace to je jasne ze to nebude ucinkovat na vschno a porad

no - neúčinkuje to - je to k prdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
23.1.22 21:35

@warita diky za odpoved. Zila jsem v usa a vim, ze placene zdravotnictvi je neco, co je hrozne. Na druhou stranu ta nase varianta (vse zdarma vsem) taky neni spravna cesta. Ale to hospodareni s rozpoctem obecne. Obavam se, s cim se po nas budou muset popasovat deti nasich deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
23.1.22 21:36

Jinak si vybavuji asi jedinou větší akci, kde jsem v posledních měsících byla, do 100 lidí. Tam kontrolovali certifikáty fakt poctivě, bez správného QR kódu dovnitř fakt nikoho nepustili. A následující týden nám jenom chodily zprávy, kdo všecko si odtamtud covid odnesl :mrgreen: Teda ještě je šance, že ho někdo měl už před vstupem tam, ale pak je o to ujetější ho vpustit jako oficiálně bezinfekčního, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
23.1.22 21:43
@B4RC3LON4 píše:
to je neco jineho tetan je jeden toto mas ruzne mutace to je jasne ze to nebude ucinkovat na vschno a porad

No právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
23.1.22 21:58
@stinga píše:
a další, asi 150. diskuse o očkování :roll: :cert:

Az skonci korona, umre to tu na nedostatek témat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.1.22 23:22
@Anonymní píše:
Taky vas to stve nebo jsrm vyjimka? Kdyz jdu nekam, kde by ho meli chtit videt, nechcou ho. Jednou na bazene, jinak v restauracich ne, v hernach ne, na sportovistich ne. Vcera jsem byla na predstaveni, asi 200 lidi v sale. Zase nikfo certifikat nechtel videt. Vsichni bez rousky. Myslela jsem ze aspon tam se bude neco dodrzovat. Jsem ockovana, ale treba tatka s cukrovkou se ockovat nechce. Asi se tomu nevyhnem kdyz nikdo nic nedodrzuje. Taky zvazuju nedavat syna do skolky, nema jeste 5 tak nemuze byt ockovany. Ani nevim na co se ptam, proste se covidu chci vyhnout ale zrejme uz se nevyhnu a bojim se at na to nedoplati ostatni.

Já certifikát neukazuju ani tam, kde ho chtějí. Nemají nárok vidět mé osobní údaje a nebyl problém. Jednou jsem se teda hádala a stejně do toho fastfoodivyho koutku nakonec šla. Legitimovat se budu jen policajtům, ne servírce nebo studentům u vchodu.
Konečně se svět zas snad vrací k normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.1.22 23:43

Asi vypadam nějak podezrele, ale po mě to vidět chtej. Po manželovi ani po mojí matce nikdy ne. Pokud jdu někam s širší skupinou lidí, tak kontrolují vždy jen mě. Vždy a všude. :D A to mi teda vadí, si připadám pak už trapně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.1.22 00:05

Zakladatelko, trollíš? To snad není možný myslet to vážně 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.1.22 00:15
@Kockazvysocan píše:
Já certifikát neukazuju ani tam, kde ho chtějí. Nemají nárok vidět mé osobní údaje a nebyl problém. Jednou jsem se teda hádala a stejně do toho fastfoodivyho koutku nakonec šla. Legitimovat se budu jen policajtům, ne servírce nebo studentům u vchodu.
Konečně se svět zas snad vrací k normálu

mohu se zeptat, jak presne to delas? Reknes jim, ze ockovana jses, ale odmitnes ukazat dukaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
24.1.22 05:01
@Anonymní píše:
@ugluk Stve me ze se otec nechce ockovat, je konspirator a boji se vakciny. Tak ho chci chranit aspon tak, ze nebudu ve styku s vetsim mnozstvim neockovanych. Jasne ze ocko to taly muzou sirit ale ne tak jak neockovani, o tom zadna.

Jseš si jistá? Já myslela, že jestli to vůbec k něčemu je, tak to chrání toho ockovaneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
24.1.22 05:06
@warita píše:
mohu se zeptat, jak presne to delas? Reknes jim, ze ockovana jses, ale odmitnes ukazat dukaz?

Tak nějak. Řeknu, že se jim Legitimovat nemusím a ať klidně zavolají policii. A že stejně nepoznají,, jestli jsem to já. V tom fastfoodu na Zličíně byl teda dost otravnej kluk, cca 25 let, tak jsem mu vysvětlila, že já jsem platící zákazník a jídlo si sním na úrovni v sedě. Ten už mě měl spíš dost, než aby uznal moje argumenty :mrgreen:
Mě ani tak nejde o to to ukázat, ale já jsem odpůrce všech těch opatření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
24.1.22 09:05
@B4RC3LON4 píše: :lol: :lol: :lol:
a ti co jsou v nemoncici treba mesic maji problemy to jen hraji?

a víš že denně pouze v ČR umře něco přes 300 lidí, před covidem, za covidem, prostě pořád, a ano většina jich před smrtí leží třeba měsíc v nemocnici a mají problémy,
a nikdy nikdo to neřešil, prostě je to přirozený koloběh života, a najednou nikdo nesmí umřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.1.22 09:26

Já jsem liberálka, kdo se chce očkovat, ať se očkuje. Kdo chce chodit ven, ať chodí. Kdo se bojí, ať sedí doma. Kdo se nechce očkovat, ať se neočkuje. Kdo chce nosit roušku, ať nosí. Je mi to už úplně u prde. e.
Každý za své rozhodnutí nese odpovědnost.
Po mě certifikát chtěli 3×, ale je fakt že nikam moc nechodím. Než jsem byla očkovaná, chtěli ho jednou, neměli jsme, přesto nás obsloužili, jen řekli, že je to na naše triko.
Vadí mi chrchlajicí, kychajici a usoplení lidí v malých prostorách, třeba na poště atd. Vadí mi když přijde někdo nemocný k nám domů, nebo nás před návštěvou u někoho dotyčný neupozorní na to, že je nemocný. Ale to mi vadilo i před Covidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí