Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Covidu se vyhneš jen tak, že budeš sedět doma na zadku a nikam nepolezeš. Jestli někde kontrolují nebo ne je mi jedno. Ty se cítíš bezpečněji mezi očkovnýma? Jako, že se od nich nenakazíš? Já to vidím tak, že se můžu nakazit od každého ať má nebo nemá vakcínu. Vůbec teď s omikronem.
@Anonymní píše:
Taky vas to stve nebo jsrm vyjimka? Kdyz jdu nekam, kde by ho meli chtit videt, nechcou ho. Jednou na bazene, jinak v restauracich ne, v hernach ne, na sportovistich ne. Vcera jsem byla na predstaveni, asi 200 lidi v sale. Zase nikfo certifikat nechtel videt. Vsichni bez rousky. Myslela jsem ze aspon tam se bude neco dodrzovat. Jsem ockovana, ale treba tatka s cukrovkou se ockovat nechce. Asi se tomu nevyhnem kdyz nikdo nic nedodrzuje. Taky zvazuju nedavat syna do skolky, nema jeste 5 tak nemuze byt ockovany. Ani nevim na co se ptam, proste se covidu chci vyhnout ale zrejme uz se nevyhnu a bojim se at na to nedoplati ostatni.
Ja chodim do stejnych mist, kde jsem ho jiz ukazovala tak ze vwdi, ze ho mam a uz ho nechteji, ale v novem to chteji.
@B4RC3LON4 píše:
Cukrovka není z cukru zjistí si. O. Tom. Neco
Není. Ale u diabetu 2. typu je to jeden z nejrizikovějších faktorů. Kdo má padesát kilo nahoře, nehýbe se a stravuje se jak prase, jde tomu mílovými kroky naproti. A kolikrát u DMII rozdíl mezi inzulínem a práškama je třeba třicet kilo špeků. Výjimky možné samozřejmě oběma směry.
Jo, tak tedy já nejsem očkovaná, nikdo to poměrně kromě pár výjimek áni nechce. Rozhodně zakladatelka na ty certifikáty bych se moc nespolehala. V dnešní době si koupíš i certifikát a očkovat se nemusíš.
@Cekk píše:
Jo, tak tedy já nejsem očkovaná, nikdo to poměrně kromě pár výjimek áni nechce. Rozhodně zakladatelka na ty certifikáty bych se moc nespolehala. V dnešní době si koupíš i certifikát a očkovat se nemusíš.
Na co kupovat? ![]()
Stačí, když ti ho dobrá kamoška, nebo ségra půjčí.
![]()
@Cekk píše:
Co koupíš, kámoš ti ho dá za úsměv ![]()
@Cucajz píše:
V Mekáči ho chtějí vidět vždycky
A skenuji kód? Ja se tuhle usadila a přišlo to dítě co tam pracuje s čtečkou
Já hlavně pořád nechápu smysl těch certifíkátů, když Válek teď říkal, že vakcína chrání pouze očkovaného před umřením. Takže…?
A ještě odkaz ( 0:35): https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 23.01.22 v 19:47
Počkat, takže jestli tomu dobře rozumím, tak tobě vadí, že tvůj rizikový otec, který se odmítá očkovat je v nebezpečí, protože nikdo nechce certifikát po lidech, kteří se z větší části očkovat nechali? Jsem netušil, že jsem píchnutej kvůli něčímu fotříkovi.
V tom Mekáči mi přišlo vtipný, že jsme šli s manželem a synem. Já to objednala a platila, a protože jsem to chtěli tam sníst, tak chtěli kód. Ale jen po mně. Manžel si šel v klidu se synem sednout než to objednám. Tak systém jsem nějak nepochopila.
@ugluk Stve me ze se otec nechce ockovat, je konspirator a boji se vakciny. Tak ho chci chranit aspon tak, ze nebudu ve styku s vetsim mnozstvim neockovanych. Jasne ze ocko to taly muzou sirit ale ne tak jak neockovani, o tom zadna.
@Anonymní píše:
@ugluk Stve me ze se otec nechce ockovat, je konspirator a boji se vakciny. Tak ho chci chranit aspon tak, ze nebudu ve styku s vetsim mnozstvim neockovanych. Jasne ze ocko to taly muzou sirit ale ne tak jak neockovani, o tom zadna.
Holka, ty jsi úplně mimo. ![]()
@ugluk píše:
Co koupíš, kámoš ti ho dá za úsměv
Mě ho teda nikdo nedal
bohužel
Jsem ockovana i mam prodelanej covid a je mi uplne jedno, jestli nekde chtej nebo nechtej certifikaty. Vlastne jsem rada kdyz nechtej… normalni svet aspon malicko
@MartinaIrena píše:
Já hlavně pořád nechápu smysl těch certifíkátů, když Válek teď říkal, že vakcína chrání pouze očkovaného před umřením. Takže…?
A ještě odkaz ( 0:35): https://www.youtube.com/watch?…Příspěvek upraven 23.01.22 v 19:47
To nema chranit nikoho, je to nastroj na natlak, aby se nechali naockovat i ti, kteri nechteji.