Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím ó pomoc!
Potřebuji nutně k zubaři.. roztříštila se mi stolička.. nemůžu ani pomálu jíst.. a potřebují nutně plombu na přední zub.. mám kaz hrozně to bolí… ![]()
Volala jsem asi 20 zubařům a nikdo nebere ![]()
Jde ó to že nemám svého zubaře.. je mi 18. Rodiče mně nikdy k němu nevzali.. a teď mám s tím problémy.. prosím nevíte ó někom kdo mně vezme? Trutnov, HK okolí..
Jsem z Broumova..
Na pohotovosti mi plombu neudělají a na stoličku dají nejspíš jen nějakou výplň s řeknou ať si Zajdu ke svému zubařům ale když ho nemám.. co dělat?
![]()
Zajít na pojišťovnu a oni ti někoho seženou. Případně nějakou kliniku, kde si to zaplatíš.
Na stránkách své zdravotní pojišťovny najdeš seznam lékařů, kteří přijímají. Snad to tak tedy pořád je, já tak před nějakým rokem hledala gynekologa…
@Nituš rodice te nikdy nevzali k zubari? Rozumim tomu dobre? ![]()
Ano rozumíš dobře, mám trochu jiné rodiče v tomhle..
nevzali mně skoro nikdy k doktorovy s bolestmi.. a k zubaři také né..
máma mám zuby totálně zničené.. a já tak nechci dopadnout.
etď když mi padlo 18, si to chci vše vyřešit..
Ale nemám moc možností..:(
@Nituš akutně ošetřit musí každý zubař. Ráno si k nějakému osobně zajdi, popros ho, že máš bolesti, zda můžeš počkat, až bude mít mezi svými pacienty chvíli místo. Po telefonu odmítne snad každý. Já byla nouzově v HK u MUDr. Čelka a vzal mě. Jen jsem si musela asi dvě hoďky počkat. Stejně ti asi nezbyde nic jiného, než osobně objíždět ordinace a prosit. Zubař tvých rodičů by tě nezval?
Určitě bere?
a je dobrá? Není třeba zlá, nepříjemné nebo tak?
Nepotřebuju slyšet jak jsem na tom špatně, nemohu za svojí situaci a nerada bych aby mi něco vyčetla..
Myslíš že když jí tedy zítra zavolám vezme mně třeba v nejbližší době?
A ještě je problém že mám všeobecnou pojistovnu..
budu si jí měnit, ale změní se mi až k 1. lednu a to nevydržím
![]()
Já jsem v práci do dvou a bojím se že mně pak nikdo nevezme, navíc tu má každý plno a zase nemůžu jet třeba 30 km.. nedostanu se…
achjo
@Nituš a na kterou ji budeš měnit? naopak s VZP má většina lékařů smlouvu. Škoda, žes to nezačala řešit třeba před rokem - jako nedospělé by ti ZP platila toho víc.
A mí rodiče zubaře nemají..
mamka má zuby v háji a je jí to jedno..
A sama jak si si nemůžu vyskakovat s objížděním..
Musím jezdit vlakem, a ještě to vše hledat..
A do 2 odpoledne jsem prostě v práci a většinoujsou všude kolem do 3..
je to těžké ![]()
Právěže.. u nás skoro nikdo, tady mně každý odmítl..
Noo ono to nešlo..
nemohla jsem doma říct půl slova.. a tenhdy to prostě nešlo.
naši by mi popř ani na to nedali.. na nějakou plombu a tak..