Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nituš píše:
Já nevím, prý s ní nemají smlouvu..
dojdi si na nejbližší pobočku vzp, nastiň problém a oni ti musí pomoct. Řešili jsme to taky a zubaře nám našli
@Nituš Ta Nagyová je na Benešovce v HK, bere nové pacienty a vypadá celkem sympaticky, ale nechodím k ní, tak jen opravdu podle pohledu.
@Bábrdl píše:
Zubaři jí vypovídají smlouvy..
Dík za info, nezaznamenala jsem to nikde ve svém okolí…
Nagyová je celkem drsňačka, sloužila jsem s ní jednou na pohotovosti a nestačila jsem se divit. I když možná na své kmenové pacienty je ve vlastním zájmu hodnější.
Zakladatelko Horní Jelení je pro tebe asi už daleko, že?
@Nituš ahoj se podívej na net když sedis na Emimi..sehbat dobřeho zubaře není jen tak ale dopředu se ptát jestli je hodná/ ý chápu že máš strach…to já taky
i ve svým věku ale o zuby se starám a byla k tomu vedená. nechápu ty rodiče co k tomu děti nevedou
A mít vymlacenou pusu no nevím…akutni stav ošetři na zub. pohotovosti včetně plomby jestli máš na předním zubů pravděpodobně ti daj bílou plombu ta se platí kolik nevím cca podle materiálu. a rozbitou stolicku podle mě vytrhnou. hodně štěstí při hledání zubaře.
Osetreni na pohotovosti je pro akutni pripady a ne proto, aby tam pacientum delali vyplne…
@emma38 Myslíš, že na pohotovosti jí budou dělat bílou plombu? ![]()
A hned trhat stoličku?
Vždyť by jí zubař ještě mohl zachránit (korunka, kořenová nástavba).
Zakladatelko, každopádně ti držím palce, ať vyjde některý z tipů, které ti sem holky napsaly. Je dobře, že nechceš dopadnout jako rodiče (mimochodem, taková „péče“ o dítě by měla být snad trestná). Napiš, jak jsi dopadla. ![]()
Horní Jelení je kus od Holic, co třeba použít nějakou mapu.
Nové pacienty ještě bereme, ale objednací doba aktuálně dva měsíce, pokud teda nic vyloženě akutně nebolí nebo nejsi oteklá. Doba je na tohle blbá, zubařů málo, lidí moc. Lidsky mě to taky štve, ale nic nenaděláme, to bychom pomalu mohli jet na třísměnný provoz.
Pokud se to má udělat fakt pořádně, připrav se, že je to běh na dlouhou trať a pravděpodobně investuješ dost peněz, což se ale do budoucna rozhodně vyplatí. Držím palce, ať se někde uchytneš! ![]()
U nás ve městě je pár zubařů co s VZP nemají smlouvu protože jim dluží peníze, takže se moc nedivím… ale na pojišťovně ti zubaře najdou, jen se k němu asi projedeš