Nitroděložní tělísko pro nerodičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
12.9.18 13:42

@Julipek
Ahoj, není se opravdu čeho bát. Je chvilková bolest. Jako velmi silná menstruační křeč. Spíš mě trápily bolesti po zavedení. Bolení v podbříšku při každé námaze a po sexu. Vždy jak menstruační křeče. Ale dle ultrazvuku je vše v pořádku. Ale už je to jen lepší a lepší.
Držím palce a neboj :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.9.18 14:08
@Nyxiee píše:
@sisifa Zdravím, chystám se na zavedení nitroděložní kuličky příští měsíc a z bolesti mám docela strach :zed: . Nedokážu si vůbec představit jak moc/málo to bude bolet. Bolelo tě to hodně? A k čemu bys tu bolest třeba přirovnala.. Děkuji :roll:

Hele, prostě dost silné menstruační křeče. Jako radostí si u toho neskáčeš, ale vydržet se to dá.

Já už ji mám tři měsíce. A upřímně jsem byla nadmíru spokojená. Bohužel od včerejška mám dojem, že mi tělísko děloha částečně vypudila, protože ho za poševní stěnou nahmatám, což je při jeho umístění v děloze jinak nemožné. Pokud se to potvrdí a bude muset jít ven, tak budu pěkně na**aná, protože mi ve všech směrech naprosto vyhovovalo a tak spokojený sexuální život jsem dlouho neměla… Bohužel se ale vypuzení nedá předvídat, je to věc, na kterou se připravit nedá, nikdo nemůže vědět, kterou ženu to potká a kterou ne. Stále se modlím, aby to nebylo to tělísko, ale na 98 % beztak bude. Každopádně si i tak myslím, že je ta kulička skvělá forma antikoncepce a bude mě moc mrzet, jestli ji bude doktorka muset vytáhnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí