Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky používám ale jen pro sebe. Děti mají ještě dětskou kosmetiku.
@Luuca L
Nivea mi voní. Máme tu plechovku z retrotýdnu v Lidlu. Ne moc dobře se roztírá, ale syn ji snáší dobře.
@Luuca L píše:
@korneli Tak Nivea dělá i dětskou od narození kosmetiku
Jo, to s pumpičkou jsme měli. Docela jsem to střídala i s Hipp.
Holky a co myslíte teda že je lepší, Balea nebo Nivea? Zajímají mě jen tyto dvě značky
@Veru1987 fakt? Jako píšou na Baleu vysoce kvalitní, ale je tomu fakt? Nebo celkově Dm značky jsou prý dobré, ale kdo ví jak to je
@Luuca L píše:
@Veru1987 fakt? Jako píšou na Baleu vysoce kvalitní, ale je tomu fakt? Nebo celkově Dm značky jsou prý dobré, ale kdo ví jak to je
Já používám natura siberica, urtekram je to přírodní kosmetika. A pak z DM alverde. A čisticí prostředky nature, do myčky nature tablety. Z dm používám hodně věci. Víceméně nechodím do jiné drogerky.
Nivei mám hodně ráda. Používám jejich deodoranty, tělová mléka, sprcháče, tělová mléka do sprchy, a krém na obličej.
Ale baleu mám taky ráda od nich zas mám ráda krém na nohy ten zelenej, vazelínu měsíčkovou, olejíček na vlasy, a občas tělové mléko a sprcháče. Ale je fakt že já kosmetiku hodně střídám mám oblíbených pár značek který tak různě střídám..
Jo a zapomněla jsem ještě dodat že od balei používám peeling jiný už nepoužívám