Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, tak už máte Vaše vytoužené miminko u sebe? Hlásím, že 29. 7 se narodila Verunka 😊
Ahoj, tak jaká?
![]()
@Honeyyy Ahoj, já ti úplně rozumim. Já jdu zítra na krev, 14 dní po KET a každý ráno si jak blbka dělám test, jestli náhodou čárka neslábne… Ale myslím, že se ti hodnoty krásně zvyšují… ![]()
@Lenny1742 ahoj Lenny, doufám, že je vše u tebe na dobré cestě 🙃 🙏
@Honeyyy Děkuji, doufám, že ano. 14dní po KET krev cca 1500 jednotek, 17den po KET cca 6300 jednotek. Ve středu jsem byla na ultrazvuku. Je v děloze a byl vidět žloutkový váček a malinké embryo. za 14 znovu kontrola, tak jsem napnutá.. až bude srdíčko, odškrtnu si další milník… A copak ty?
Ahoj holky, mně tahleta debata teda také zachraňuje duševní zdraví.
Jsem 9. den po KET (teprve, já vím), ale protože nesnáším počurávání testů, šla jsem si nechat vzít krev do laborky. HCG 31. Cítím, jakobych to měla dostat, prsa mě přestaly bolet, pořád se bojím, že to dostanu. Tak ráda bych dopadla jako vy ![]()
Ahoj Niky, děkuji za vložení příspěvku
, trošku jsem si zase početla a zavzpomínala na to trápení a jak mi tato a jiné diskuze s holkami dávala sílu.
Sama si tu mohla vyčíst, že tak nízké HCG kord 9. den nic neznamená
, takže hlavu vzhůru, držím palce, zdravím s Eliškou ![]()
Moc děkuji a taky vás obě zdravím, tahle diskuse s dobrým koncem je opravdu ozdravná. Mějte se krásně a ještě jednou díky. Nikola ![]()
Ahoj holky, když to tu čtu trošku mi to dává naději 🙏 dnes jsem 9 den po KET 5 denni ☃️ a mam slabšího ducha a uz fakt nevim co si myslet. Tehdy jsem touto dobou mela dálnici, ale skončilo to na konci 7tt v den kdy jsem šla na srdíčko tak po cestě na kliniku jsem začla krvácet, ale byl tam srdicko bilo, ale dojela jsem domu a vacek uz vypudila
. Tak jsem z toho nesvá ![]()
@Katy 88 ahojky, já se už bojím cokoliv z čehokoliv vyvozovat nebo něco předvídat. Já osobně jsem tehdy měla taky čárku, za pár dní jsem to pak dostala. Stalo se mi to víckrát i když jsem nebyla na IVF. Testy hcg odhalily, že mi hcg sice stouplo, ale pak postupně klesalo. Prostě biochemická gravidita. Takže to co se stalo mě může být u Tebe úplně jinak. Vůbec bych se neřídila tím, jak to má někdo jinej nebo jak to dopadlo jiným. Jak vidíš z téhle diskuse, každé to může dopadnout i nedopadnout.
Moc držím palce ![]()
Já osobně si teď dávám od těchto věcí pauzu.
@niki896 ano je to velmi náročný, ale holky se mi hezky četly, jaký krásný konec měly 😊. Dekuji a tobě taky přeji at se daří a podaří 🙏 ❤️ přece všem se nám jednou podaří 🙏
@Katy 88 to moje nizky HCG tu vedle me ted lezi, takze hlavu vzhuru nic neni ztraceno ![]()
@Honeyyy děkuji 🙏 já už vzdala testování, 10 den byla čárka výraznější a 11 den slabší, je možné, že moč byla víc naředěná a nebo biochemické těhotenství, prostě jsem si řekla a dost konec testování, už mě to dost psychicky ubíjelo, tak zítra jdu na krev a myslim si, že to bude ta horší varianta, ale krev to proste rozhodne. Takže léky beru tak jak mam a zitra se uvidí. 🙈
Ahoj holky moc se omlouvám ale chci se zeptat zda takhle brzy po ket mel někdo tehu test pozitivni???Ovitriile byl píchan před 14 dny. Jinak všem držím palečky 👍 ❤️ ❤️ ❤️
Nesrovnavat 2 dny po sobe, ja mela uplne to samy
tak drzim palce snad bylo HCG!