Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,tak dneska mém výsledky a vypadá to dobře HCG 608.Zítra jdu na ultrazvuk.Tak to snad po 10 letech dopadne.Ani tomu nemůžu uvěřit.
Michaela25 píše:
Holky nevíte některá jestli HCG 3600 v 7tt je v pohodě?V pondělí jdu znovu na krev a hrozně se bojím, že to dopadne špatně. V září již proběhlo jedno zamlklé těhu
Ivča76 píše:
Ahoj,tak dneska mém výsledky a vypadá to dobře HCG 608.Zítra jdu na ultrazvuk.Tak to snad po 10 letech dopadne.Ani tomu nemůžu uvěřit.
Ahojky,tak ultrzvuk dopadl dobře.V děloze je už něco vidět.Příští týden jdu znovu a mělo by už vidět srdíčko. ![]()
To je super!! Tohle jen dokazuje, že doktoři se svými unáhlenými uzávěry by udělali líp, kdyby neříkali nic, co nemají potvrzeno… A že jsme tady na eMiminu chytřejší než oni
!
To je pravda,kdyby mě doktorka řekla „uvidí se,ještě je brzo“ tak bych neměla takové nervy.Asi paní doktorka neměla dobrý den.Lékaři by měli občas na tyto diskuze chodit,aby věděli že některé unáhlené závěry,hrozně psychycky ublíží.
Jé to je dobré slyšet pozitivní zprávy. Mě dnes doktorka řekla, že HCG 17,což je málo, vzali mi znovu krev, mám čekat do příštího týdne, těhu test mi vyšla druhá čárka, ne úplně silná ani žádný duch, ale že jsem těhotná taky zatím neřekli, nejhorší je to čekání, a pak že má být mamina v klidu, když jsou to stresy ![]()
Ahoj, mě doktorka řekla že HCG38 není těhotenství, že je to málo, že do týdne dostanu menstruaci.To bylo slz.No a ted jsem v 27 týdnu. Počkej na další odběr a uvidíš. Přeji hodně štěstí. ![]()
Je pravda, že každý to má individuální a naděje umírá poslední, tak budu doufat, že to výjde, pak dám vědět, už ať je pondělí ![]()
Tak jsem nevydržela, volala dnes a sestřička říkala, že dle testů je to tam, ale ve středu mám přijít na vyšetření, tak se nebudu radovat předčasně, člověk nikdy neví.
Tak je to potvrzené 5 týden, teď už jen být v klidu a čekat na další vyšetření, takže i nízké HCG nemusí hned znamenat nic zlého. Mějte se pěkně. ![]()
Tak taky přidám trochu do diskuse..šla jsem na gyndu s tím, že mám týden po vynechané menses a pozitivní těhotenský test. Doktor mě prohlédl, v děloze nic neviděl. Vzali mi krev, že si mám odpo zavolat. Řekli mi, že těhotná nejsem, že je hcg moc nízké..po dalších 14 dnech bez menzes a s bolestmi břicha jsem šla znovu, bála jsem se mimoděložního..no a v děloze už bylo mimi..hodnota hcg z minula 135, takže nevěste hlavu, i doktoři se mýlí!
Tak už to bude skoro rok co jsem zakládala tuto dizkuzi.Hcg jsem měla 38,doktorka mi řekla že rozhodně těhotná nejsem a ted mi mé nízké hcg spinka v postýlce. Všem přeji hodně uspěchu.
@Ivča76 ahoj Ivčo, dáváš mi naději, že ještě není vše ztraceno. Já jsem dnes byla na krvi a hcg jen 31
na kontrolní odběr jdu v úterý, tak snad půjdu ve tvých šlépějích. Jinak gratuluju k miminku ![]()