Nízké hCG

10
25.2.12 08:58

Nízké hcg

Zdravim všechny,
Koukám,že o tématu hodnoty HCG toho tady bylo už hodně napsáno.Ale jsem tu dnes poprvé,tak se nikdo nezlobte,že se ptám.25DC jsem 14 dní po iui těhu test pozitivní.Test z krve 38 HCG.Doktorka řekla že těhu nejsem,že je to biochemické.Stalo se to už někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2735
25.2.12 09:06
Ivča76 píše:
Zdravim všechny,
Koukám,že o tématu hodnoty HCG toho tady bylo už hodně napsáno.Ale jsem tu dnes poprvé,tak se nikdo nezlobte,že se ptám.25DC jsem 14 dní po iui těhu test pozitivní.Test z krve 38 HCG.Doktorka řekla že těhu nejsem,že je to biochemické.Stalo se to už někomu.

teda tak podle netu by jsi těhotná byt mohla..ale pokud jsi brala nejake leky tak to muze byt z toho.. treba par dni pockat a znovu testy.. v tomto ti poradi někdo,kdo má IUI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.2.12 09:07

Ano, je to běžné, vajíčko bylo oplodněno, začal se vylučovat těhotenský hormon, ale prostě se nechytlo a velmi brzy se přestalo vyvíjet, těm hodnotám zas tak nerozumim, u různých lidí hcg stoupá různě, ale když dr. řekla, že určitě těhotná nejsi, tak to tak asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
25.2.12 09:11

Ivčo: A objednala Tě na kontrolní odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.2.12 09:15

Objednala mě až na příští týden,ale to čekání je hrozné,tak hledám nějaké informace o mimčo se snežíme 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.2.12 09:16

Asi doktorka nechce dávat zbytečně naději kvůli případnému zklamání, ale hcg máš naprosto tabulkové . Podle jednoho měření to ani nejlepší doktor nemůže posoudit, je potřeba test opakovat a místo výše hcg posuzovat nárůst. Takže bych byla v teple, klidu, nohy hore a s čokoládou u nějaké komedie, to tomu pomůže víc než stres z neúspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.2.12 09:22

jo souhlasím, že dr. se může i mýlit, ale stává se to běžně a nic to většinou neznamená (pro příští otěhotnění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
25.2.12 09:24

:mavam: :mavam: já měla po IUI nějak hcg kolem 28jednotek a taky se růžově netvářili,po týdnu kleslo na 23j a jakmile jsem vysadila utrogestan,došla mrcha.Budu moc držet pěstičky,aby to nebyl tvůj případ.A pokud ano,tak je jasný,že IUI u tebe funguje ;) .Já za dva měsíce z toho vaječníku pak otěhotněla a už pořádně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.2.12 09:26

Je mi divné že to určila podle jednoho testu z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
25.2.12 09:27
kacakaca píše:
Asi doktorka nechce dávat zbytečně naději kvůli případnému zklamání, ale hcg máš naprosto tabulkové . Podle jednoho měření to ani nejlepší doktor nemůže posoudit, je potřeba test opakovat a místo výše hcg posuzovat nárůst. Takže bych byla v teple, klidu, nohy hore a s čokoládou u nějaké komedie, to tomu pomůže víc než stres z neúspěchu.

S tímhle musím naprosto souhlasit. Nechápu, jak ti z jedné hodnoty může udělat hned takovýhle jednoznačný závěr :nevim: podle mě naprosto neni nic ztraceno a šance tu pořád je. Držím moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.2.12 09:32

Děkuji za podporu,to jsem potřebovala slyšet,at už to dopadne jakoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
25.2.12 10:01

souhlasím s holkama, posuzuje se vývoj HCG, ať pokles nebo nárust a ne dle jednoho čísla. Já měla 14 dní po ET 10, řekli mi více méně to samé, ale každopádně jsem MUSELA na kontrolní odběr.
Hodně štěstí a ten týden se snaž být v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
25.2.12 10:27

já teda po iui nejsem, otěhotněla jsem přirozeně, ale hcg jsem měla jen 2,7 první odběr a za tři dny už 64,7 a teď mě v bříšku kope miminko a jsem ve 21 tt, takže já bych bláznila určitě jako ty, když mi řekla dr. tu nizoučkou hladinu, tak jsem sjela internet a hledala podobnou zkušenost, kdy to dobře dopadlo.
S tvojí hodnotou HCG není vůbec nic ztraceno a klidně z toho ještě může být úplně normální těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela25
25.2.12 17:10

Holky nevíte některá jestli HCG 3600 v 7tt je v pohodě? :roll: V pondělí jdu znovu na krev a hrozně se bojím, že to dopadne špatně. V září již proběhlo jedno zamlklé těhu :|

• Citovat
  • Upravit
5251
27.2.12 11:34

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat