Bazén na konci těhotenství

36
24.2.12 17:28

bazén na konci těhu

Ahoj, co si myslíte o návštěvě plaveckého bazénu v posledním týdnu těhotenství? Při myšlence na relax ve vířivce se rozplývám :pankac: ale nevím, jestli se smí navštívit bazén v takto pokročilém těhotenství. Nevíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
24.2.12 17:30

Já bych to zvážila s ohledem na to, jak moc jsi náchylná na infekce, pokud nejsi, klidně bych si vzala tampon pro těhotné a šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
24.2.12 17:31

Já jsem chodila snad i po termínu, i do vířivky - bála jsem se vyvolání a říká se, že horká sprcha tomu pomůže, takže tak…ale měla jsem šílený strach, že mi ve vodě praskne voda a já to nepoznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena masinka9
24.2.12 17:46

Ja jsem sla 38+5tt, dala jsem si 10 bazenu babickovskym tempem, pak teplou virivku a za hodinu mi zacaly kontrakce. Huraaa! Takze jestli uz jsi odhodlana porodit, tak doporucuju :kytka: 39+0 byla Baruska na svete ;)

• Citovat
  • Upravit
12262
24.2.12 17:52
BrenDe píše:
Ahoj, co si myslíte o návštěvě plaveckého bazénu v posledním týdnu těhotenství? Při myšlence na relax ve vířivce se rozplývám :pankac: ale nevím, jestli se smí navštívit bazén v takto pokročilém těhotenství. Nevíte? :nevim:

já jsem byla v aguáči v sobotu večer a v pondělí jsem nastupovala na vyvolání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.2.12 17:54

8o to bych mela strach, ze se muze treba zamotat do pupecniku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.2.12 17:57

Tak já to asi zkusím… rodit ale ještě nesmím, o víkendu se stěhujeme a ve středu mám termín… - takže pěkně popořadě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.2.12 17:59
BrenDe píše:
Tak já to asi zkusím… rodit ale ještě nesmím, o víkendu se stěhujeme a ve středu mám termín… - takže pěkně popořadě :)

ty mas odvahu :lol: drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.2.12 18:01
alsem píše:
8o to bych mela strach, ze se muze treba zamotat do pupecniku :nevim:

myslíš, že by mohlo být nebezpečné když budu ponořená ve vodě :think: ? Nechci plavat, jen se uvolnit do vířivky.. opravdu bych nechtěla nějak riskovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.2.12 18:15

Ahoj, klidně běž, chodila jsem na plavání těhotných a do vířivky porodní asistentka posílala holky, které byly 38+0 a výš (já jsem porodila dřív, a to jsem se každé to cvičení těšila, až se nakonci do tý vířivky dostanu :P ) Může ti to popohnat porod a nemusí, na každou to funguje jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.2.12 19:02

kdyz budes jen ponorena a uzivat si vodu tak ne, osobne bych se bala ale plavat. (teta takhle plavala cele tehotenstvi a pak musel jit bratranec cisarem :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.2.12 19:35
alsem píše:
kdyz budes jen ponorena a uzivat si vodu tak ne, osobne bych se bala ale plavat. (teta takhle plavala cele tehotenstvi a pak musel jit bratranec cisarem :nevim: )

to by možná musel i normálně, já jsem plavala a vpohodě, stejně si ale myslím že na konci těhu se moc plavat nedá,mě to břicho pak hrozně nadnášelo tak jsem tam předváděla něco mezi chůzí po dně a plaváním, plavat prostě normálně nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.2.12 19:51

mozna by musel, mozna ne, to tezko zjistis, jestli to vubec byla pravda (zda za to zamotani mohlo zrovna ono) ale prave proto, ze jsem to mela v rodine, tak bych nesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.2.12 20:10
alsem píše:
mozna by musel, mozna ne, to tezko zjistis, jestli to vubec byla pravda (zda za to zamotani mohlo zrovna ono) ale prave proto, ze jsem to mela v rodine, tak bych nesla :nevim:

jasně chápu,no ono se to kdysi říkalo že se nesmí např. věšet prádlo/záclony že k tomu dojde, moje gyndařka z toho měla záchvat smíchu že je to pověra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
24.2.12 21:06

já chodila poslední měsíc v těhotenství a bylo to hrozně fajn… se mi celý tělo tak nějak uvolnilo a tolik mě nebolely nohy :P a pak jsem si vždycky krásně schrupla :mrgreen:
pro jistotu jsem se ptala doktorky, jestli je to OK, a ta mi dokonce řekla, že lepší pohyb teď pro mě není… takže tak :mrgreen:
pokud jsi v pořádku, vše je bez komplikací, tak bych se toho nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí