Nízký tep a necítím se dobře

6654
11.5.24 18:27

Nízký tep a necítím se dobře

Protoze tady se vi vsechno, jdu se poradit. Jako sportovkyne mam obecne nizsi tlak i tep. Tlak mivam kolem 110/60, tep vetsinou 60, ve spanku kolisa mezi 43-53 dle toho, jaky byl ten den trenink. Ted odpoledne se mi ale udelalo najednou docela slabo, padla na me nevysvetlitelna unava, citim slabost v koncetinach, podivala jsem se do historie mereni tepu na hodinkach a je docela nizky oproti normalu, pokud se pohybuju, tak je kolem 75,max 80 (bezne byva tak 90-110), ale jakmile si sednu okamzite pada ke 45, coz se mi normalne nestava. Overovala jsem hodnoty i na tlakomeru a hodinky meri zcela shodne, tlak mam normalni, tedy okolo tech 110/60. Dokaze nekdo poradit co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9798
11.5.24 19:25

Zajít si k doktorovi. Mohla by to být arytmie (blokáda). Pokud ti nízký tep nedělá dobře, tak vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.5.24 20:00

Jestli hodně trenujes, může být 45 normální, na dálku ti to ale nikdo neřekne. Stavila bych se u obvodní doktorky, aby ti udělala nějaká základní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.5.24 20:09

@Ernais Občas mivam tyhle stavy v souvislosti s pocasim, když se mění tlak/jde fronta. To jsem pak jak prastena palicu, když se to potká ještě s obdobím PMS, tak je to ještě vyzivnejsi. Na můj tlak to teda vliv moc nemá, taky ho mám nízký (tudle mi na kardiu naměřil doktor v 11 hodin dopoledne tep 55, tlak 100/60 :lol: a cítila jsem se naprosto normálně).

A ještě mě napadá „hladak“, to jsem taky na zdechnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.5.24 21:08

@Svistice co myslis tim hladak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.5.24 21:11
@Ernais píše: Více

Když Ti spadne hladina cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.5.24 21:26

@Svistice Aha, no na to mam podezreni uz nejakou chvili, ze mi nedela dobre pokles cukru, ale nemam jak si svou hypotezu overit a k doktorovi se mi letet nechtelo :mrgreen: Jedine co vim, tak ze mi pri OGTT vysly cervene hodnoty, protoze jsem hodnoty po vypiti roztoku mela nizsi, nez ty nalacno, tak mi doktorka kladla na srdce, at si v tom tehotenstvi fakt hlidam pravidelny jidlo. Jak to mam mimo tehotenstvi tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí