Nahlásit kamarádky expřítele, či ne?

Anonymní
25.1.13 07:48

no úplnej psychopat!!!!!

Ahojky, potřebuju radu..bude to asi na dýl, snad někdo dočte do konce. doufám, že to napíšu nějak srozumitelně..abych to trošku upřesnila..kamardáka „žila“ s chlapem, asi 6 let, kterej má stejně manželku a děti, ale dobře..sliboval hory doly, bla bla bla..o tom psát nechci. udělali si mimčo, to má ted 2 měsíce..no ale!!kamarádka s ním nebydlí, bydlí v jiným městě a on občas dojížděl. ted už se prostě rozhodla, že takto to dál nepůjde a nechce s ním být, tak mu řekla, že je u mě..no a ten, budeme mu říkat třeba petr.. jel k mojí babičce na vesnici, kde s tou kamardákou jednou za mnou byli a plat se jich, že mě hledají, že to je kolegyně z práce..že nemaj číslo a ani adresu. no znáte důchodce..takže mu děda zvesela vše nadiktoval..tel číslo, i to, kde bydlím..ale kamarádka u mě samožřejmně nebyla, byla u svého nového přítele..jen prostě chtěla, at jí dá pokoj, tak řekla, že je u mě..volala mi babička, že mě bude někdo hledat, že tam byl. oni mysleli, že ta kamarádka sedí v autě..no jak říkám, prostě důchodci..asi za 5 minut mi volalo číslo, tak jsem to nebrala. no za dalších asi 5 minut zvonek..kdybcyh já idiot trochu přemýšlela, tak mu ani neotevřem..ale chtěla jsem, aby kamarádka neměla problém, tak jsem řekla manželovi, at mu řekne, že tady byla, ale ted, že jsem šli ven s mimčama a on, že jde do práce, kdyby chtěl petr třeba na kafe, tak at se ho zbaví. no než manžel dojel dolů, tak ten petr vyběhl schody, bydlíme v paneláku a začal zvonit nahoře..bouchal zvonil, samozřejmně že ví, že tam jsem. no nic, neotvírala jsem, manžel dělal, že šel do práce..vzhledem k tomu, že měl předtím manžel pivo a ten idiot usoudil, že je ožralej, přitom vůbec nebyl..no i kdyby..a začal volat té kamaráce, že jako ví, že tam jsem a že tam chlastáme..s kámoškou jsem byla na telefonu skoro celou dobu..tak ta se naštvala a zavolala té jeho ženě, at si s ním udělá pořádek, že zvoní u kamarádky u dveří…tak mu manželka volala, té řekl, že je v jiným městě a jede z práce..tak vypadl..říkám ok, zjistil, že tady nepořídí a zmizel..jenže!!!psal té kámošce, že zavolá policajty a nechá otevřít dveře..je to bývalej policajt, tak si myslí, že si asi může, co se mu zachce..no zatím byl klid. no, to bylo asi kolem 5-6..asi v 8 říkám, no nic, jdu si lehnout asi po 4 měsících od porodu lehnout brzo s malým..no a v 9 u nás zase zvonek. říkám sakra, to bude zase on…no a ono ne..policajti!! tak jsem otevřeli a oni prý, že dostali anonymní hlášení, že je tady mejdan a bla bla..tak naštěstí byli rozumní a viděli kočárek a hlavně, že je klid. říkali, že už jak vlezli do baráku, že jim to bylo jasný. no a nás blbce nenapadlo, že to zavoolal on..protože to jsem nevěděla, že psal té kámošce, že zavolá policajty. navíc kámoška říkala, že vždycky jen vyhrožuje a pak skutek utek..tak policajti odešli, omluvili se..ještě se ptali, jeslti třeba nemáme problém se sousedama, jako asi že by to zavolali oni. tak říkáme že ne..oni ok, ale že to museli zkontrolovat..tak jsem petrovi napsala sms, že tohle teda fakt, přehnal..ten borec nás viděl jednou a dělá takovýhle věci..no, jenže to nebylo všechno..on si myslel, že můj manžel je ožralej a že jel do práce..věděl kde dělá, tak tam zavolal, představil se jako policie a že si ho můj muž stopl v brně a chtěl, at ho hodí do práce!!!a že byl teda ožralej. no a manžel vůbec neměl směnu, takže v práci nebyl. tak to borec trošku narazil..no v práci z něj měli akorát prdel..manžel tam je přes 4 roky a nikdy tam neměl žádnej problém, tak díky bohu za to..no včera šel manžel do práce, tak mu to tam řekli. naštěstí. že prej, kdyby náááhodu zavolal znova, tak to budou oni řešit přes policii. tak jsem petrovi napsala, že tohle už teda fakt, ne..že jesltli se to bude opakovat, tak už to budu řešit jinde. no a odepsal mi, že on taky, at se zeptám kamarádky, co on dokáže, at vím, co mě čeká a at mu nevyhrožuju, že na to je alergickej..no, doufám,. že jsem to napsala nějak srozumitelně..kamaráce vyhrožuje, že ju nachlásí na sociálku a něco že si vymyslí…tak ted máme dilema..jít to nahlásit nebo ne? jako na policajty se dneska chystáme počkáme, co nám poradí. jako oni s tím stejěn nic neudělají, ale chi, aby si chlapec nemyslele, že mu to tak lehce projde, takový problémy nám dělat..no ale na druhou stranu máme strach, že jak se dovźví, že jsme ho nahlásili, tak že začne ještě větší peklo…prosím rady, pookud jste někdo dočetl až sem..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.1.13 07:49

Jinak, abychom se tady vyznali, tak já budu třeba jana..

• Citovat
  • Upravit
2947
25.1.13 07:55

Mozna bych to resila pres manzelku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
25.1.13 07:57

No, jsem z toho trochu tumpachová, ale snad se orientuju. V každém případě první, co bych požadovala po té kamarádce, aby svému bývalému na rovinu vybalila, že se s ním rozešla a má nového přítele u kterého bydlí. Máte to zapotřebí, nechat se zatáhnout do takovéhle Itálie? Tak snad je ta kamarádka dospělá, aby si svoje vztahy vyřešila, ne? Poslala bych je asi do háje oba dva a jemu ať tvůj manžel rozbije držku, jak se u vás ještě někdy objeví. Prosím tě, kolik je té kamarádce roků, že ji napadlo něco takového udělat? 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.1.13 07:59

Já si tak trochu myslím, že to není až tak váš problém, ne? Proč si to s ním nevyřeší kamarádka? Proč do toho taháte i jeho ženu? Ve tvém popisu má každý přítele a ten současný, ještě ženatý, se tahá za fusekli, no nevím, přinejmenším je to zvláštní.

Je fajn, že kamarádku chráníš, jen tedy nechápu proč mu nemůže jednoduše říct, že má jinýho, ať táhne k čertu? Pokud by dělal problémy, pak bych řešila problémy, ale tady si je přiděláváte naprosto uměle a zbytečně. :nevim:

Možná jsem to moc nepochopila, ale proč prudí vás? Protože si myslí, že u vás kamarádka bydlí? Nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 08:00

No jo, kamárádka je pako, měla se na něj vysrat už dávno..je jí 30..no ta manželka asi nic nevyřeší..ona to věděla, že se spolu tahaj..jako jasný, poslat je do prdele..ale to není tak jednoduchý, když je to tzakovej debil..a manžel bohužel držky rozbíjet neumí :( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 08:01

No to právě ono, já nechápu, proč se sere do nás, když nás ani nezná. tak je to prostě fakt psychouš asi!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 08:02

Ona mu psala, at nás nechá na pokoji, že mi s tím nemáme nic společnýho, ale je to debil no!!

• Citovat
  • Upravit
11370
25.1.13 08:03

Jo přesně, kdyby jsi se nerozhodla bránit kamarádku, která mu neumí říct, že je konec, tak máte klid… takhle jste si to vlastně zavařili sami. donutila bych jí, aby mu všechno vybalila a řekla jak to je. Protože vy mu nakecate blbosti a pak se divíte, že dělá bordel. Trošku nechápu. :zed: Prostě bych je nechala ať si to dořeší a nebo mu to řekni ty jak to je, když chcete mít klid. Takhle vlastně mlžíš a zavařuješ si a dohromady nějak nechápu proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.1.13 08:03

Pokud hledá svoje dítě, tak se nedivím, že je nas.anej :think: Přece nemůže jen tak zmizet. Takže to neřešte vy, ani s ním, ani s manželkou. Měl by to řešit on a jinak, aby mu nebylo bráněno vidět své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.1.13 08:05
@Anonymní píše:
Ona mu psala, at nás nechá na pokoji, že mi s tím nemáme nic společnýho, ale je to debil no!!

a řekla mu to dost důrazně? No už si prostě asi myslí, že víte víc než řiká, tak opruzuje. Takhle už stim asi nic moc neuděláte. Fakt jen snim pořádně promluvit nebo to řešit přes ty policajty… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
25.1.13 08:06
@Anonymní píše:
No to právě ono, já nechápu, proč se sere do nás, když nás ani nezná. tak je to prostě fakt psychouš asi!!

Sere se do vás, protože je přesvědčenej, že jí navádíš ty. A jinak, že by bylo vše v pořádku. Takže bych taky kamarádku poprosila, at okamžitě vyřeší problém sama se svým novým přítelem, a jemu napsala to samé, at si to laskavě řeší s ní, my že s tím nemáme nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 08:08

No jasný, kdbych věděla, co bude dělat, ka bychom mui neotevřeli…myslela jsem, že hned vypadne, když zjistí že tam není..ale to bych teda chtěla vidět vás, co byste v té dané situaci udělali, ale ok, asi hend o všem přemýšlíte..no my jsem to bohužel nedořešili..a nepotřebnuju odpovědy na to, co jsem měli nebo neměli udělat..já jsem se ptala, jeslti byste to nahlásili..toť vše. a asi nechápete, že on nám klid prostě asi dát nechce..není to tak jednoduchý, jak si to představujete..a nemyslí si, že u nás bydlí. ona tady má byt, na kterým nebyla a on jí volal, kde je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 08:09

Ježiši..to mu psala i kamardáka, at nás nechá na pokoji a my jsem tu to psali taky..co si myslíte..takže dík za rady..

• Citovat
  • Upravit
6836
25.1.13 08:10

Nehlásila bych to, nikdo s tím nic neudělá, zvlášť, když jim popíše celou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová