Nahlásit kamarádky expřítele, či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.13 09:26

@berunkab3 přesně..

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
25.1.13 09:26

@Timinka ona ale psala že kamarádka je u ní jako třeba na kávě, né že mu někdo řekl že tam bydlí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 09:27

@MaDoRaBe vy ho neznáte, ale já taky ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 09:29

@mikitaa že volal na plicajtyy, že se v mým bytě chlastá a ruší se noční klid, za to!!a za to, že volá do práce a vydavá se za policajta..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 09:30

@mayerka díky!

• Citovat
  • Upravit
9454
25.1.13 09:31
@Anonymní píše:
@mikitaa že volal na plicajtyy, že se v mým bytě chlastá a ruší se noční klid, za to!!a za to, že volá do práce a vydavá se za policajta..

no za to nahlaseni nic nedas…tak to zkus..maximalne te poslou dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 09:32

A navíc, mu ani nejde o to dítě..bude prostě furt dokola jen prudit..o dítěti se on ani nezmínil! já nechápu, o co mu jde..

• Citovat
  • Upravit
1438
25.1.13 09:36
@berunkab3 píše:
Ano, to já vím, já uváděla reakce na můj příspěvek. Anonymní Jana jenom prostě chtela pomoct kamarádce a v tu chvíli nepřemýšlela nad následky. Navíc, kdo mohl od chlapa čekat takovou reakci :nevim: Normální člověk to bude řešit v klidu.

Tak ono i když pomáhám, musím myslet nad tím, co dělám :nevim: Pokud kamarádce pomůžu vyloupit banku, protože je chudák s dítětem bez peněz, tak taky asi musím počítat, že si to odnesu i já. Pokud kamarádku budu krejt, když schovává dítě před jeho otcem a bydlí se svým milencem, musím počítat s tím, že jeho tím naseru. Jde jenom o to, jak to mám v sobě uspořádané a jestli mi to riziko za to stojí. Pro mne je jiná situace, když je v danou chvíli ohroženo něčí zdraví (jako v tvojem příkladu - konečně, když kdysi u nás zazvonila manželova ubrečená bývalá přítelkyně s moncelm pod okem, taky jsem ji vtáhla do bytu, i když jsem ji viděla prvně a bylo mi fuk, že její současnej tu nejspíš taky bude opruzovat), ale něco jiného pro mne je, když nejde o život, ale čistě o nasrání druhé strany - protože sry, ale odstěhovat se s dítětem k milenci, tak jaký účel než otce dítěte nasrat to může mít (předpokládám, že o týrání v jejich případě nejde, to by zakladatelka určitě zmínila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.1.13 09:38

Anonymni Jano, pokud byly problemy dlouhodobeho charakteru, pak kamaradka nejspis vedela, koho ti „posila“ domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 09:40

Dobře a co jsme měli teda dělat? já vím, že neotvírat, ale krom toho, když to už jsem posrali a otevřeli???mě volala babička, že tam byla on byl do 10 minut u nás. nebyl čas přemejšlet!! že je magor jsem věděla taky, z vyprávění. ale nevěděla jsem, že až takovej. chápete???

• Citovat
  • Upravit
pst007
25.1.13 09:44

Ale on se chová celkem normálně. Snad má právo být nasranej, když mu zmizí ženská s miminem neznámo kam a odmítne mu sdělit, vo co go. Je normální hledat svý dítě a chtít ho vidět, třeba i pomocí policie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 09:44

Btw..napsala jsem mu:píšu ti poslední sms. takže, to, co nám děláš, nezkoušel opakovat. já ti zopakuju ještě jednou, co máš za 1. co pátrat po mojí adrese, za 2., volat bezdůvoděn policajty k nám domů a za 3. volat do práce mýmu manželovi a vymýšte si nesmysly.taky ti říkám, že ještě něco, tak jdu na patřičná místa. a neber to jako výhružku, ale jako holej fakt..no a on :a já ti říkám, drž se zkrátka, protože já ti taky vyhrožuji a taky navštívím patřičná místa a pak budeš všeho tvého jednání ze srdce a se slzami v očích litovat… TAK TED RAĎTE :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1622
25.1.13 09:45

Říkám ještě jednou - všechno hlaš na policii a SMS nemaž z telefonu! A dávejte si bacha

Příspěvek upraven 25.01.13 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 09:46
@pst007 píše:
Ale on se chová celkem normálně. Snad má právo být nasranej, když mu zmizí ženská s miminem neznámo kam a odmítne mu sdělit, vo co go. Je normální hledat svý dítě a chtít ho vidět, třeba i pomocí policie.

jo? tobě přijde normální, že obtěžuje nás???mě teda ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.13 09:46
@mayerka píše: Říkám ještě jednou - všechno hlaš na policii a SMS nemaž z telefonu! A dávejte si bachaPříspěvek upraven 25.01.13 v 09:46

jojo, budu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová