Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježkovyvoči, tak si udělej anketu a nezakládej diskuzi o 4165132135 větách v úvodu, když se pak rozčiluješ. Chápu, že jsi naštvaná, možná vystrašená, ale my s tím nic nezmůžeme. Na policii ho nahlaš, co taky jinýho s tím chce dělat?
@Anonymní píše:
Hlavně jim nahlásím, že jim volal anonymně on. to asi taky není prdel, jen tak si volat na policajty a dělat si z nich prdel, ne?
To je tvojo slovo proti jeho slovu, s tím udělají velký víšco, to ti můžu napsat skoro jistě.
Sorry, štve mě, že píšete, co jsme měli a neměli udělat. ted to vím taky..bohužel pozdě..
Chudak manzelka, jeste aby zehlila prusery milenky sveho muze. Cele to zni, jako kdyz se dve pubosky navzajem kryji kvuli zakazane diskotece a ono to nekudy a nejak protece. Kamaradka by mu mela jasne a pokud momzno osobne oznamit, ze na nej sere jak na placatej kamen a ze ma noveho tatinka pro dite.
Chudak manzelka, jeste aby zehlila prusery milenky sveho muze. Cele to zni, jako kdyz se dve pubosky navzajem kryji kvuli zakazane diskotece a ono to nekudy a nejak protece. Kamaradka by mu mela jasne a pokud momzno osobne oznamit, ze na nej sere jak na placatej kamen a ze ma noveho tatinka pro dite.
No to není slovo proti slovu..nasal té kamarádce do sms, že nechá zavolat policajty..
@Anonymní píše:
Ježiši..to mu psala i kamardáka, at nás nechá na pokoji a my jsem tu to psali taky..co si myslíte..takže dík za rady..
no jistě PSALA a co takhle mu to říct z očí do očí? Prostě aby si snim promluvila a vyřešili si to? Já se teda přes smsky nerozcházim. A pokud je to nějakej magor, má to řešit přes policii a ne do toho ještě tahat vás. Sorry, ale tohle od vaší kamarádky dost hnusný. Hodí to na vás a pak to řeší přes sms. Byl to její vztah, tak si ho musí ona nějak spacifikovat a důrazně mu domluvit, ať vám dá pokoj. Pokud by i dál pokračoval, tak jít na ty policajty. Protože si přeci nenecháš zmlátit manžela a zlikvidovat byt, když tam furt prudí…
@Anonymní píše:
No to není slovo proti slovu..nasal té kamarádce do sms, že nechá zavolat policajty..
Tak se seberte a dojděte na policii s kamarádkou spolu. Že vám vyhrožuje, že volal manželovi do práce, že na vás podal udání (byla u vás policie, nic nezjistila), ukažte jim tu sms a uvidíte, jak to dopadne. Může být rapl a kopak kolem sebe, ale možná když mu ukážete, že se ho nebojíte, tak dá pokoj. ![]()
Je to těžký, nahlásit to můžeš, ale známe, pokud nejde o život, stejně se na to vy**rou. Vlastní zkušenost, ale třeba u vás máte aktivní, co budou chtít řešit.
Nekdy ziram co existuje za lidi. tim myslim i tebe zakladatelko. mas rodinu, dite a nechas se zatahnout do takove pubertalni tahanice. tohle si ma kamaradka vyresit sama a ferove. a ty kdyz uz se to stalo si mela zavolat policii a vic nic neresit.
No, dneska se tam chystáme..no jako jeslti to na nás hodila nebo ne..asi taky nevěděla, že se pak bude srát do nás..a už vidím vás, jak byste kamarádce nepomohly..taky byste to udělaly..no ne? jako policajti s tím nic neudělaj..spíš mi jde o to, že kdyby ho napadlo cokoliv, co já vím, co může takovýho debila napadnout..tak at tam ten záznam prostě je..
Jasně, vás by hned napadlo, že když řeknete, že ted kamarádka odešla, tak vás bude její chlap prudit. tak to běžte, fakt…
Hlavně jim nahlásím, že jim volal anonymně on. to asi taky není prdel, jen tak si volat na policajty a dělat si z nich prdel, ne?