Noční klid o silvestra
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Noční klid o silvestra
Ahoj holky zajímalo by mě jestli platí noční klid i o silvestra, nemyslím tím zrovna petardy stím každý počítá ale poslední dobou nás štvou sousedi na vánoce od 1hodiny ráno rachot hudba, smích tak jsme zavolali policii, včera nebo spíš dnes od 2 ráno do 5-6h ráno zase rachot tak jsme to nějak zaspali i když jsme se furt budili a zajímalo by mě jestli to platí i dnes noční klid protože fakt nechci furt poslouchat jejich hlasitou hudbu, smích, hlasité povídání a všelijaké pazvuky a pak se lekám a já jelikož toho moc nenaspím neboť jsem ve 34tt těhotenství a fakt na ně nemám náladu tak kdyby rušili zda můžu zavolat policii a zda stím budou něco dělat… Jinak přeji šťastný nový rok 2020????☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Dnes pochybuju, že to bude někdo řešit. Ty předchozí dny jste měli volat policií prostě pořád dokola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zavolat můžeš, oni to musí i řešit, ale jestli něco vyřeší je otázka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak co jsem se dočetla, záleží co má tvoje město napsané ve
vyhlášce. Ale když zavoláš na policii, popřeješ jim hezký nový rok a
zeptáš se jich, tak ti řeknou. Měli by to vědět
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak co jsem se dočetla, záleží co má tvoje město napsané ve vyhlášce. Ale když zavoláš na policii, popřeješ jim hezký nový rok a zeptáš se jich, tak ti řeknou. Měli by to vědět
Policie musi proverit kazde oznameni, takze tam pojedou…ale pokud tam po sobe nestrili, tak nevim co by chtela zakladatelka resit, je Silvestr. Muj chlap je policajt a dnes ma nocni, uz takto dnes byli nekolikrat volani na ruseni nocniho klidu a radost z toho teda nemaji…chybi potom totiz tam, kde je to dulezite.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zajímalo by mě, proč tam jsou ty otazníky na konci??? Ve větě
Jinak přeji šťastný nový rok 2020???
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jen počkej až se ti narodí dítě a bude v noci ječet, oni ti to sousedi vrátí i s úroky. Volat na někoho na štědrý den policajty, že se baví, to mi přijde celkem zoufalost.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Pifinka píše:
Jen počkej až se ti narodí dítě a bude v noci ječet, oni ti to sousedi vrátí i s úroky. Volat na někoho na štědrý den policajty, že se baví, to mi přijde celkem zoufalost.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už to tu padlo - každé město to má mít určené vyhláškou, tedy ty odlišné dny, kdy se oficiálně hlučet může - např. festival nebo městská slavnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pifinka píše:
Taky nemám ráda tyhle naschvály. Jako chápu, že je to pakárna, ale je Silvestr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na Silvestra bych to fakt neresila, za tvuj stav nemuzou, snad .Jindy to chapu, ale dnesek by mi prisel-promin,
ale trapny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pifinka píše:
A co je na tom zoufalý? Pokud se chtějí bavit i po desáté hodině, nechť se odeberou tam, kde nebudou nikomu vadit. Proč by měl někdo trávit bezesný noci, protože soused něco slaví? Jejich svoboda končí tam, kde začíná moje. Navíc u zakladatelky se nejedná jen o jeden den, ale sousedi dělají bugr celý svátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, proč tam jsou ty otazníky na konci??? Ve větě
Jinak přeji šťastný nový rok 2020???
To bude použitím smajlíků z mobilu, které tento web nezná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pifinka píše:
Tak na Štědrý den si představuji jinou zábavu než ozrale vyhrávat do noci a rušit sousedy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kde koupit noční košile jako erární v porodnicích?
- Krásná, romantická, dlouhá princeznovská noční košile
- Noční pocení, hormony?
- Silná noční bolest nohou v těhotenství
- Noční bolesti bříška u batolete
- Jak zahnat noční děsy
- Noční nespaní a jídlo
- Noční krmení půlročního miminka