Nočník a trenýrky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Midaku ty natahovací má, ale on se u plíny vzteká a nechce jí už na sebe. Líbí se mu běhat bez ní. Trenýrky mu nevadí, ale plínu nechce. To se tu vzteká a dělá hysterku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se syn odplenkoval v 17 měsících, nemluvil..prostě se chytil za pinďoura a podupával a počkal než ho dojdu svléknout 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokli2 píše:
@martina.se já se spíš bojím, že zpohodlní. Mám v okolí případy, kdydítě s plínkou nemá potřebu se jí zbavovat, protože není nic lepšího než nemuset myslet na nočník. On to zvládá, je v tomhle šikovný, jen je malý na vyslíkání se a tím, že moc nechce mluvit, mu nemužu vsugerovat ani žádnou slabiku např. „lulu“
Takhle deti opravdu neuvazujou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poznat curani v trenyrkach a vcas si rict je dalsi z kroku treninku na nocnik. Je to skoro uplne nova dovednost, protoze je to dost obtizna vec.
Aby se dite o ten krok posunulo, potrebujes jednu zasadni vec - mit natrenovany nocnik v predchozim kroku natolik dobre, ze se pevne zafixuje do povedomi, ta jakmile k tomu dite dozraje, tak to podvedomi se projevi a „pretluce“ ten navyk na plinu.
Takze pokud chces trenovat postupne, nenasilne a tak, aby potom zustal trvaly navyk (zadne nehody, bloky), tak proste vydrzis to obdobi, kdy „uz to perfektne funguje“ s holym zadkem, budete poctive fixovat curani do nocniku a nebudes to tlacit dal.
Proste pockas.
U nekterych deti to netrva dny ani tydny, ale treba mesic dva tri, nez se posunou dal.
Takze klid, zvolni, nech to takhle, ono to prijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ho prostě plácej tak dlouho, až se naučí trenýrky sundat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit