Nočník na plovoucí podlahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
995
14.6.14 22:23

Mame nekolik nocniku a nijak vyrazne neklouzou. Podobny jako ten hippo mame, ale vadi mi vylevani, blbe se mi s tim manipuluje.

Za me tento, u nas ho maji treba v dracikovi, je i bez obrazku, neklouze, perfektne se vyliva a kdyz nemuzu honem vynest bobek, tak se tam puch na chvilku zavre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.6.14 22:23

To je ten nocnik, co mam na mysli, v Kauflandu(nevim jestli vsude po ČR) ted maji v akci za 50,–kc s motivem Cars, barva cervena a svetle modra… Pro dceru jsem brala celou sadu v ruzove, myslim v Lidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.6.14 23:42
@eetkikinka píše:
Máme tento a neklouže: http://nocniky.heureka.cz/…-hippo-8648/
Každou chvíli je někde v akci i se stupínkem a redukcí na WC ve stejném designu.

Taky máme tuto sadu, a je bezvadný. :palec:

Z Ikei máme taktéž nočník, ten za 40,–, a syn ho nesnáší, má z něj strašně otlačený zadek, je mu malý, a nechce na něj chodit. Máme ho u našich.

A za mě 100% protiskluzový! U těch neprotiskluzových se kolikrát tak rychle zvedl, i s nočníkem přilepeným na zadku, a vše se vylilo na zem, fuj! To se mu u toho hippo nestalo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
15.6.14 07:37

My máme obyč bílý za 20 kč z Intersparu (jednou byl v akci) a hotovo. Máme taky plovoučku, malá na něm chvíli jezdila, ale brzy jí to přestalo bavit a už si na něj jen sedala. A u mých rodičů má ten 30 let starý, po mně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí