Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezky vanocni vecer
holky nemate prosim nektera tento mobil? Jaka do nej patri sim karta? Dekuji
Dekuju holky on manzel chytrej nechal navod u tchyne
tak pekny vecer
@rézi2 na youtube je asi milion videi
jinak telefon mam a jsem spokojene se systemem, ovladanim jen je telefon trosku pomalejsi napr pri nacitani kalendare. dostala jsi hezky darek
@superandrysek píše:
@rézi2 na youtube je asi milion videijinak telefon mam a jsem spokojene se systemem, ovladanim jen je telefon trosku pomalejsi napr pri nacitani kalendare. dostala jsi hezky darek
Tak to jsem rada
snad budu take spokojena
no asi jsem byla cely rok hodna ![]()
Snad bude za neco stat. Dala jsem jo manzelovi letos. Patri tam micro sim - vymeni ti ji na pobocce tveho operatora..
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak oddělat ty okna v nokii a jestli tam jde místo nich nastavit fotka. Koupila jsem si tento telefon, ale nejsem z něj moc nadšená. Nejde tam ani přehrát hudba, abych si třeba vybrala na zvonění, ani mi nejdou zobrazit kontakty ze simkarty, hlásí to, že žádné nejsou k nalezení…,děkuji moc za rady.
@Andrejka81 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak oddělat ty okna v nokii a jestli tam jde místo nich nastavit fotka. Koupila jsem si tento telefon, ale nejsem z něj moc nadšená. Nejde tam ani přehrát hudba, abych si třeba vybrala na zvonění, ani mi nejdou zobrazit kontakty ze simkarty, hlásí to, že žádné nejsou k nalezení…,děkuji moc za rady.
Okna odsunes pridrzenim a tazenim
a hudba mi teda nastavit jde( levy dolni roh)
A k te sim karte pokud sis ji nechavala zmensit( oriznout) kontakty uz ti tam asi nezustanou ne?
Ja jsem z nwj nadsena.. Nestras ![]()
@Andrejka81 píše:
Pokud ti sim ořezávali, je možné, že byla poškozena. Lepší je ji rovnou vyměnit za novou
@SussieS píše:
Pokud ti sim ořezávali, je možné, že byla poškozena. Lepší je ji rovnou vyměnit za novou
Ne neořezávali, vyjmula jsem ji z toho „normálního“ formátu. K síti se bez problémů přihlásí.
@rézi2
já jsem na ten telefon teď úplně naštvaná, chtěla jsem si na obrazovku dát fotkku malého, ale vůbec mi to nejde.Ta fotka se rozdělila právě do těch oken. já se je teda teď pokusím odstranit, snad to půjde…
@rézi2 píše:
Okna odsunes pridrzenim a tazenima hudba mi teda nastavit jde( levy dolni roh)
A k te sim karte pokud sis ji nechavala zmensit( oriznout) kontakty uz ti tam asi nezustanou ne?
Ja jsem z nwj nadsena.. Nestras
Tak teď jsem to zkoušela přidržet a táhnout, dostanu se vždy do souboru třeba hry, mapy, nokia atd.,ale pryč z obrazovky mi to dát nejde. vždycky se to tam objeví zpátky.
@Andrejka81 píše:
Tak teď jsem to zkoušela přidržet a táhnout, dostanu se vždy do souboru třeba hry, mapy, nokia atd.,ale pryč z obrazovky mi to dát nejde. vždycky se to tam objeví zpátky.
Tak neobjevi se ti tam nahore takovej krizek a kdyz to na nej posunes- sviti cervene- pak pustis, zmizi to a mas to vse v menu..
@rézi2
no žádný křížek tam nemám, nahoře je jen signál, pak písmeno H,2jako že druhá simkarta, nakonec baterie a hodiny, podtím jsou ty dlaždice