Nokia lumia 530

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
996
24.12.14 21:58

nokia lumia 530

Hezky vanocni vecer :) holky nemate prosim nektera tento mobil? Jaka do nej patri sim karta? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
24.12.14 22:00

Pisou micro sim.

• Citovat
  • Upravit
4465
24.12.14 22:01

Micro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.12.14 22:07

Dekuju holky on manzel chytrej nechal navod u tchyne :) tak pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.12.14 22:18

@rézi2 na youtube je asi milion videi :pankac: jinak telefon mam a jsem spokojene se systemem, ovladanim jen je telefon trosku pomalejsi napr pri nacitani kalendare. dostala jsi hezky darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.12.14 22:23
@superandrysek píše:
@rézi2 na youtube je asi milion videi :pankac: jinak telefon mam a jsem spokojene se systemem, ovladanim jen je telefon trosku pomalejsi napr pri nacitani kalendare. dostala jsi hezky darek

Tak to jsem rada :) snad budu take spokojena :) no asi jsem byla cely rok hodna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.12.14 06:26

Snad bude za neco stat. Dala jsem jo manzelovi letos. Patri tam micro sim - vymeni ti ji na pobocce tveho operatora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.12.14 16:58

nokia lumia 530

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak oddělat ty okna v nokii a jestli tam jde místo nich nastavit fotka. Koupila jsem si tento telefon, ale nejsem z něj moc nadšená. Nejde tam ani přehrát hudba, abych si třeba vybrala na zvonění, ani mi nejdou zobrazit kontakty ze simkarty, hlásí to, že žádné nejsou k nalezení…,děkuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
996
25.12.14 19:55
@Andrejka81 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak oddělat ty okna v nokii a jestli tam jde místo nich nastavit fotka. Koupila jsem si tento telefon, ale nejsem z něj moc nadšená. Nejde tam ani přehrát hudba, abych si třeba vybrala na zvonění, ani mi nejdou zobrazit kontakty ze simkarty, hlásí to, že žádné nejsou k nalezení…,děkuji moc za rady.

Okna odsunes pridrzenim a tazenim ;) a hudba mi teda nastavit jde( levy dolni roh)
A k te sim karte pokud sis ji nechavala zmensit( oriznout) kontakty uz ti tam asi nezustanou ne?
Ja jsem z nwj nadsena.. Nestras :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
25.12.14 20:15
@Andrejka81 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak oddělat ty okna v nokii a jestli tam jde místo nich nastavit fotka. Koupila jsem si tento telefon, ale nejsem z něj moc nadšená. Nejde tam ani přehrát hudba, abych si třeba vybrala na zvonění, ani mi nejdou zobrazit kontakty ze simkarty, hlásí to, že žádné nejsou k nalezení…,děkuji moc za rady.

Pokud ti sim ořezávali, je možné, že byla poškozena. Lepší je ji rovnou vyměnit za novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.12.14 20:47
@SussieS píše:
Pokud ti sim ořezávali, je možné, že byla poškozena. Lepší je ji rovnou vyměnit za novou

Ne neořezávali, vyjmula jsem ji z toho „normálního“ formátu. K síti se bez problémů přihlásí.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
25.12.14 20:49

@rézi2
já jsem na ten telefon teď úplně naštvaná, chtěla jsem si na obrazovku dát fotkku malého, ale vůbec mi to nejde.Ta fotka se rozdělila právě do těch oken. já se je teda teď pokusím odstranit, snad to půjde…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
25.12.14 20:54
@rézi2 píše:
Okna odsunes pridrzenim a tazenim ;) a hudba mi teda nastavit jde( levy dolni roh)
A k te sim karte pokud sis ji nechavala zmensit( oriznout) kontakty uz ti tam asi nezustanou ne?
Ja jsem z nwj nadsena.. Nestras :D

Tak teď jsem to zkoušela přidržet a táhnout, dostanu se vždy do souboru třeba hry, mapy, nokia atd.,ale pryč z obrazovky mi to dát nejde. vždycky se to tam objeví zpátky.

• Citovat
  • Upravit
996
25.12.14 23:02
@Andrejka81 píše:
Tak teď jsem to zkoušela přidržet a táhnout, dostanu se vždy do souboru třeba hry, mapy, nokia atd.,ale pryč z obrazovky mi to dát nejde. vždycky se to tam objeví zpátky.

Tak neobjevi se ti tam nahore takovej krizek a kdyz to na nej posunes- sviti cervene- pak pustis, zmizi to a mas to vse v menu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
26.12.14 11:04

@rézi2
no žádný křížek tam nemám, nahoře je jen signál, pak písmeno H,2jako že druhá simkarta, nakonec baterie a hodiny, podtím jsou ty dlaždice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák