Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
SKDobrý den, mo to sem nepatří, ale už jsem z toho nešťastná a nevím si řady. Zde jste mi vždy dobře poradili, tak se na vás opět obracím. Mám problém s mým telefonem. Je to sony xperia mk16i. Vše super funguje, jsem s ním spokojena, až na… Poslední dobou se mi často stává, že při hovorů se prostě hovor ukončí, aniž bycbh já chtěla. Prostě se ozve takový divný zvuk a konec hovorů. Na telefonů naskoci zase úvodní obrazovka musím volat znovu. Telefon se nevypne, nerestartuje, prostě jne to jako bych já hovor ukončila. Uz je mi to trapne, protože kazdemu. musím volat několikrát a když volám např. s naší paní doktorkou, úplně se stydim. Nejsem technicky založena a tak nevím co s tím. Telefon se mi vracet nechce ani reklamovat, vše je na moc dlouho. Pořád si řím, ze to nejak zvládnu. Zkoušela jsem i aktualizzovat, udělala jsem zpět tovární nastavení, ale nič nepomohlo. Prosím poraďte. Diky Hanka
Bohuzel moc neporadim, mam stejny mobil a dela mi to taky. Tedy ten muj se i restartuje, uprostred hovoru ho utne a pak cekam docela dlouho nez nabehne znova…
Zjistila jsem, ze se obcas restartuje i jen tak - mela jsem treba najednou jiny cas, datum…
Ten muj uz bohuzel neni v zaruce, pokud ten tvuj ano, hodila bych jim ho na hlavu, dela mi to cim dal casteji tak na nic necekej.
Manzel mi ho chce jeste zkusit nejak preinstalovat, ale moc nadeji tomu nedava.
Příspěvek upraven 21.12.14 v 10:28
To je chyba softwaru. Myslím, že ti nezbyde nic jiného, než to dát do opravny. Dělo se mi to samý.
Jeste doplnim ze v minulosti mi to take delal jiny mobil (jina znacka), nepomohly ani 3 pobyty v servisu, nakonec mi vratili penize. Takze evidentne ani v servisu to nemusi jit vyresit.