Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mám dotaz ohledně notebooku Lenovo (snad tomu někdo rozumí víc než já). Mám poprvé tuto značku a už mi pije krev - klasické menu Start není jako na ostatních počítačích, prostě tam je jen nějaký menu Lenovo, na který si nedokážu zvyknout. Neví někdo, jak se to dá přeinstalovat, aby tam zase byla klasická stará nabídka Startu??
Ono ani tak nezáleží na značce, jako spíš na operačním systému… Máš Win8? Já mám taky Lenovo s dotykovou obrazovkou teda a menu mi vyjíždí z pravého okraje. Ale klasický Start to stejně není, nejsou tam Programy.
Na plochu jsem si dala ikonu Tento počítač a zvykla si na menu vpravo dole - po čase už mi to nevadí a ani mi nepřijde že by to mělo být jinak…
@Ikente píše:
Ahoj, mám dotaz ohledně notebooku Lenovo (snad tomu někdo rozumí víc než já). Mám poprvé tuto značku a už mi pije krev - klasické menu Start není jako na ostatních počítačích, prostě tam je jen nějaký menu Lenovo, na který si nedokážu zvyknout. Neví někdo, jak se to dá přeinstalovat, aby tam zase byla klasická stará nabídka Startu??
To ale asi nebude značkou Lenovo, to bude spíš operačním systémem ne?
Dělám na třech různých Lenovo s W7, a mám normální „START“
Mám operační systém Windows 8 - to znamená, že udělali nový design menu?? No to mě po…, já tam nemám ráda změny ![]()
@Ikente píše:
Mám operační systém Windows 8 - to znamená, že udělali nový design menu?? No to mě po…, já tam nemám ráda změny
Ahoj, bohužel je to takhle blbě změněné
Stačí, když si stáhneš Start menu 8 a budeš to mít normálně jako u win 7
Doporučuju tohle - http://www.iobit.com/…artmenu8.php .. Můžeš si tam skrýt v nastavení i to jejich „Metro“ ![]()
Jako že máš start lištu v pravo? To je nový win8
Taky mám. Zvykneš si
@Sury děkuju za odkaz, určitě stáhnu, tohle menu se mi vůbec nelíbí ![]()
@chs.jasmin ne, ikonka je klasicky vlevo, ale má zo hrozný vzhled ![]()
Ale holky díky za info ![]()
@Sury ještě jednou děkuji za odkaz, jsem opravdu ráda, že mám zase klasické menu
ani nevíš, jakou mi to udělalo radost ![]()
@Ikente píše:
@Sury ještě jednou děkuji za odkaz, jsem opravdu ráda, že mám zase klasické menu![]()
ani nevíš, jakou mi to udělalo radost
To jsem ráda, nemáš zač ![]()