Notebook Lenovo - menu Start

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5037
22.12.14 14:37

notebook Lenovo - menu Start

Ahoj, mám dotaz ohledně notebooku Lenovo (snad tomu někdo rozumí víc než já). Mám poprvé tuto značku a už mi pije krev - klasické menu Start není jako na ostatních počítačích, prostě tam je jen nějaký menu Lenovo, na který si nedokážu zvyknout. Neví někdo, jak se to dá přeinstalovat, aby tam zase byla klasická stará nabídka Startu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13722
22.12.14 14:43

Ono ani tak nezáleží na značce, jako spíš na operačním systému… Máš Win8? Já mám taky Lenovo s dotykovou obrazovkou teda a menu mi vyjíždí z pravého okraje. Ale klasický Start to stejně není, nejsou tam Programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
22.12.14 14:49

Na plochu jsem si dala ikonu Tento počítač a zvykla si na menu vpravo dole - po čase už mi to nevadí a ani mi nepřijde že by to mělo být jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.12.14 14:53
@Ikente píše:
Ahoj, mám dotaz ohledně notebooku Lenovo (snad tomu někdo rozumí víc než já). Mám poprvé tuto značku a už mi pije krev - klasické menu Start není jako na ostatních počítačích, prostě tam je jen nějaký menu Lenovo, na který si nedokážu zvyknout. Neví někdo, jak se to dá přeinstalovat, aby tam zase byla klasická stará nabídka Startu??

To ale asi nebude značkou Lenovo, to bude spíš operačním systémem ne?
Dělám na třech různých Lenovo s W7, a mám normální „START“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.12.14 15:06

Mám operační systém Windows 8 - to znamená, že udělali nový design menu?? No to mě po…, já tam nemám ráda změny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.12.14 16:40
@Ikente píše:
Mám operační systém Windows 8 - to znamená, že udělali nový design menu?? No to mě po…, já tam nemám ráda změny :)

Ahoj, bohužel je to takhle blbě změněné ;) Stačí, když si stáhneš Start menu 8 a budeš to mít normálně jako u win 7 :kytka: Doporučuju tohle - http://www.iobit.com/…artmenu8.php .. Můžeš si tam skrýt v nastavení i to jejich „Metro“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13722
22.12.14 17:46

@Ikente ano, Win8 jsou celé úplně jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
22.12.14 17:53

Jako že máš start lištu v pravo? To je nový win8 :mrgreen: Taky mám. Zvykneš si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.12.14 23:07

@Sury děkuju za odkaz, určitě stáhnu, tohle menu se mi vůbec nelíbí ;)

@chs.jasmin ne, ikonka je klasicky vlevo, ale má zo hrozný vzhled :)

Ale holky díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
23.12.14 13:46

@Sury ještě jednou děkuji za odkaz, jsem opravdu ráda, že mám zase klasické menu :dance: :dance: ani nevíš, jakou mi to udělalo radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.14 17:30
@Ikente píše:
@Sury ještě jednou děkuji za odkaz, jsem opravdu ráda, že mám zase klasické menu :dance: :dance: ani nevíš, jakou mi to udělalo radost ;)

To jsem ráda, nemáš zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák