Nošené oblečení zpět do skříně?

Anonymní
27.7.15 09:52

Nošené oblečení zpět do skříně?

Ahoj holky, zajímalo by mě, když přijdete z venku, z procházky, nebo z práce, dáte to oblečení, které si svléknete zpět do skříně? Já to tak někdy dělám, a manžel pak nadává, že je hnus dávat už jednou nošené věci zpět do skříně, že tam patří jen vyprané. Co myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101754
27.7.15 09:54

Myslím si to samý, co tvůj manžel… občas tedy dostanou vyjímku některé věci, nejčastěji kalhoty, ale i ty mají vlastní vyčleněné samostatné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.7.15 09:56

Já si teda myslím, že pokud to není zablácené, smradlavé apod tak to není zas takový problém, kort když je to věc na ramínko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.7.15 09:56

Já teda do skříně vracím, protože nemám místo, kam jinam bych ty věci dávala.. Pokud není prádlo vyloženě špinavé, tak nevidím důvod, proč bych ho tam nemohla dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
27.7.15 09:58

My mame ve skrini kazdy foch prave na to nosene - treba kalhoty, mikina, co se nepere po kazdem noseni. Proste oddelene od cisteho a pritom uklizene. Nesnasim, kdyz nekdo prehazuje veci pres vybaveni bytu (zidle, dvere, cokolv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.7.15 09:58

Krome svetrua asi kalhot, sukne nic :mrgreen:vzdycky uz ma cmuch, tdey cokoli co je na telo nahore…vidim to na babicce ktera to dela a skrin ji nevonni spis smrdi…ona to treba nosi jednou tydne a dlouhodobe nevypere, to bych nesnesla…

• Citovat
  • Upravit
832
27.7.15 09:59

Taky to vracím do skříně. Nevidím důvod, proč prát tričko třeba po hodinové procházce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
27.7.15 10:00

Taky mam oddelene obleceni treba tricka a kalhoty, proste to, co si vezmu jednou a hodim do oradla x to co se da vzit vickrat (kalhoty, mikiny atd…) ale urcite bych nedava treba kalhoty z venku vedle vypranejch cistejch trik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.7.15 10:02

Když přijdu domů, oblečení svléknu a na ramínkách nechám vyvětrat mimo skříň, ideálně na sušáku na dvoře. Pak zkontroluju, co je špinavé jde do koše na praní, co není, putuje do skříně. Mimochodem, třeba džíny prát po každém použití, tak mi vydrží tak měsíc.
Ale nebavím se tady o spodním prádle a plavkách, to peru automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@LindaPraha na tyhle veci mam tohle…
http://www.ikea.com/…ts/40099792/

Příspěvek upraven 27.07.15 v 10:03

• Citovat
  • Upravit
2689

Já mam vedle skříně židli, vyhrazenou právě na tohle oblečení. Do skříně zpátky to nedávam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
27.7.15 10:05
@levandule23 píše:
Taky to vracím do skříně. Nevidím důvod, proč prát tričko třeba po hodinové procházce…

Tak třeba triko nevracím do skříně ani po hodinové procházce… buď si ho vezmu druhý den znovu nebo letí do pračky i po hodině už lehce zpocené je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.7.15 10:06

Do skříně nedávám. I když to není vyloženě špinavé, je na tom pot, prach a když to brzo nevypereš, je pak fakt hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
27.7.15 10:08

@KackaDoup tak presne to jsme meli jeste v byte a pri stehovani to letelo pryc. Ja mela pocit, ze neni uklizeno. Ale pokud je to nekde schovane, asi proc ne. Ale u nas se to pouzivalo misto skrine, jak je to velke. A na muj vkus se na veci zbytecne prasilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 10:08

Věci na těle peru po jednom nošení. Džíny, sukně, saka a šaty, které se nesmějí prát ale jen čistit, vracím do skříně. máme malý byt, kdybych to nedala do skříně, můžu to mít leda na jídelním stole :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný