Nošení 3měsíčního miminka

SasankaB
16.4.14 12:11

Nošení 3 měsíčního miminka

Ahoj holky už jednou jsem se psala o nošení v klubíčku, mám něžnou náruč ale stále se mi nedaří jí nosit v klubíčku a zvedat. Když jí zvednu a chci dát do klubíčka všelijak se mrská a je obtížný s ní manipulovat. Máte taky takové živé dítě? Jak jste to řešily. Já když vidím to video něžná náruč, jak je to miminko klidné tak si říkám, že to snad není ani možný. Malá se mrská a vzpírá. Všude kouká a chce vše vidět. Když je na bříšku pořád jí něco zajímá a ukroutila a vyvrátila by si hlavičku jen aby jí něco neuteklo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2178
16.4.14 12:20

Hele jestli jsi z phy zajdi si primo k nim do kenny klubu. Oni jsou hrozne ochotni a radi ti poradi. Vlastne ty kursy se poradaji i v ostatnich mestech, tak se mrkni na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.4.14 12:21

Ahoj, moje taky tomu klubíčku moc nedala, pořád se propínala, tak jsem v tom moc nenosila, ale ona bohužel neměla od mala nošení normálně naležato :nevim:.Prostě já jsem nikdy neměla to klidné ležící miminko :roll:.Taky se za vším otáčí, na ruce není v klidu a všelijak se naklání atd. :nevim:.Už se těším, až bude chodit a bude trochu samostatná-je jí půl roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 12:24

Juniora jsem nedokázala nakojit v sedě. Prostě byl nechovací. (Zato teď je to mazel, který bez pochování neusne. A to je předškolák.) Jsou takové děti a neexistuje jednotný návod. Ber to tak, že máš holt doma individualitu, kterou do rádoby naučné knihy (nebo videa) nenapěchuješ.. :nevim: Jo, a junior zásadně nechtěl v kočáře ležet. Nic neviděl. Tak jezdil na břiše s hlavou nahoru - a byl maximálně spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.4.14 12:24

Náš David ležel v klidu pouze u flašky nebo když spal, žádné nošení nechtěl, radši ležel čučel kolem sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 12:25
@Miša.F píše:
Ahoj, moje taky tomu klubíčku moc nedala, pořád se propínala, tak jsem v tom moc nenosila, ale ona bohužel neměla od mala nošení normálně naležato :nevim:.Prostě já jsem nikdy neměla to klidné ležící miminko :roll:.Taky se za vším otáčí, na ruce není v klidu a všelijak se naklání atd. :nevim:.Už se těším, až bude chodita bude trochu samostatná-je jí půl roku :mrgreen:

No, jestli je to opravdu taková čipera, jak jí popisuješ, tak to se opravdu máš nač těšit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.4.14 12:26

A co na tygříka? Klokánka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.14 12:29
@Emilie píše:
No, jestli je to opravdu taková čipera, jak jí popisuješ, tak to se opravdu máš nač těšit :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.4.14 12:31
@Emilie píše:
No, jestli je to opravdu taková čipera, jak jí popisuješ, tak to se opravdu máš nač těšit :hug:

Já vím, že je to pak větší mazec, když se rozejdou, ale já myslím tak aby jí byly tak 3 roky-s nima je největší sranda :mrgreen:.A čipera, to ona je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.14 12:32

Mladšího jsem klubíčkovala snad jenom v porodnici. Vrtěl a mrskal sebou už od narození, nosila jsem ho na klokánka? (myslím, že je to ono) nebo na tygra. Nebylo to zkrátka jen ležící mimino, furt sebou šil a hýbal, ještě neměl ani 2 měsíce, když jsem ho našla v postýlce na opačném konci a venku z overalu. :mrgreen: Jak to dokázal, je mi dodneška záhadou. No a zůstalo mu to. V 5m. už byl na čtyřech a lezl, v 6m. už stál u nábytku, v 7m. začal obcházet… je jak neřízená střela, v klidu nevydrží, je to zkrátka pošuk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.4.14 12:32

@SasankaB co na tygra moji kluci to meli v tehle fazich aktivniho bdeni teda rozhodne radsi nez nejake klubko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
16.4.14 12:43

Na tygra jsem zkoušela, ale je na mě nějaká dlouhá a nebo dělám něco blbě. Ono mi nejde a ni tak o to nošení jako abych mohla mít jednu ruku volnou když potřebuju. Jenže jak sebou pořád hází tak to nějak nedávám.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.14 12:59

Tak jí noš jinak, aby byla spokojená.
A mimochodem si dovolím takovou poznámku a neber to vůbec špatně, myslím to dobře. Zakládáš tu každou chvilku diskuzi, co máš s dcerou dělat, protože jsi veděla, slyšela, četla… Vykašli se na to, co ti kdo řekne. Řiď se svým vlastním instinktem. Nekoukej se na videou, jak máš dceru držet. Prostě ji vezmi a dej ji tak, abyste byly obě spokojené. A to i kdž to nebude podle instrukcí v knížce. Tak jí dáš nejvíc. ;)

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
16.4.14 13:17

@RadkaCh Tak dík. Už tady končím.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.14 13:25
@SasankaB píše:
@RadkaCh Tak dík. Už tady končím.

Ti říkám, že to nemyslím špatně. Mně je úplně jedno, kolik tady založíš diskuzí. Já takový věci neřeším. Taky jsem několik diskuzí založila. Já tích chtěla jenom říct, abys víc věřila sama sobě a netrápila se, kdž všechno není podle všelijakých návodů. Ale hádat se tady s tebou o tom nebudu. Buď to vezmeš nebo ne. To už je tvoje věc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure