Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat, všude píšou že Nosifol pomůže snížit hormon testosteron že pomůže při nadměrném ochlupení u žen třeba v obličení na břiše atd…Najde se tady holka které opravdu v tomhle pomohl? Já od puberty tohle řeším že mám chloupky v obličení a musím se depilovat a nikdy mi nic nezabralo a jsem z toho neštastná. Hlavně se snažíme o mimčo tak už proto jsem si ho objednala ale pokud by mi pomohl a s druhým problémem byla bych nad míru spokojená :_) ![]()
@Dita01 Mě to napadlo, ale bylo mi divné, že by tam měla zakladatelka dvě stejné chyby. ![]()
Taky jsem to četla..nosifol piju, ale problém s ochlupením nemám, tak neporadím jestli to pomáhá..zkusit to mužeš a uvidíš..určitě to bude chtít ale aspon ty tři měsíce pít.
Pila jsem to 5 měs, jediný co se stalo že jsem přibrala jako čuně, hlavně na břiše, k těhu mi nepomohl, snad jen trošičku na pleť (akné) ochlupení mám dost a tam to nezabralo teda vůbec ![]()
@lovesmile píše:
@Dita01 Mě to napadlo, ale bylo mi divné, že by tam měla zakladatelka dvě stejné chyby.
Jestli psala z tabletu, tak mě to taky takhle upravuje automaticky
Taky píšu občas takový kraviny ![]()
@meringa holky jsem blbec ale uplně náhodou jsem udělala dvě stejné chyby
psala jsem z notasu ale pospíchala jsem, už jsme jeli pryč…
@smurfka @martulkasloník Tak to mě štve a neříkej že si přibrala? to bych teda nechtěla, asi ho budu pít ob den nebo nevím
A ty smurfko taky si přibrala,?
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka @martulkasloník Tak to mě štve a neříkej že si přibrala? to bych teda nechtěla, asi ho budu pít ob den nebo nevím
A ty smurfko taky si přibrala,?
ne..ale já to nepiju celý měsíc - je to drahé tak si to šetřím..piju to jen do ovulace a po ovulce už beru jen listovku - takhle mi vyšlo jedno balení na dva měsíce.. ![]()
@smurfka Aha já si zase říkám že to budu brát ob den, ale fakt mám vítr z toho že pžiberu, ted bojuju s váhou a snažím se hubnout
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka Aha já si zase říkám že to budu brát ob den, ale fakt mám vítr z toho že pžiberu, ted bojuju s váhou a snažím se hubnout
nemáš to jedno..jako těhule stejně přibereš..si říkej že to pak zhubneš naráz..
@smurfka Víš já bojuju s váhou pořád, a vím že jako těhu přiberu ale nechci nabrat před těhu…nejsem žádnej hubenour. Jink bych to neřešil
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka Víš já bojuju s váhou pořád, a vím že jako těhu přiberu ale nechci nabrat před těhu…nejsem žádnej hubenour. Jink bych to neřešil
proto máš v profilovce tu anorektičku?
promin ale z té ženské se mi navaluje
![]()
tak já nevím..nosifol jsou jen vitamíny, za mě je blbost aby po vitamínech někdo přibral..to je jako že někdo přibere po HA a někdo ne..každý jsem jiný no.