Nosifol - u žen problém s ochlupením

2608
16.2.14 09:37

Nosifol-u žen problém s ochlupením

Ahoj holky, chci se zeptat, všude píšou že Nosifol pomůže snížit hormon testosteron že pomůže při nadměrném ochlupení u žen třeba v obličení na břiše atd…Najde se tady holka které opravdu v tomhle pomohl? Já od puberty tohle řeším že mám chloupky v obličení a musím se depilovat a nikdy mi nic nezabralo a jsem z toho neštastná. Hlavně se snažíme o mimčo tak už proto jsem si ho objednala ale pokud by mi pomohl a s druhým problémem byla bych nad míru spokojená :_) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
16.2.14 10:14

Tak to slyším poprvé. :nevim: A jen dotaz, co znamená obličení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.2.14 10:28

@lovesmile obličeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.2.14 10:29

@Dita01 Mě to napadlo, ale bylo mi divné, že by tam měla zakladatelka dvě stejné chyby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.2.14 10:34

Taky jsem to četla..nosifol piju, ale problém s ochlupením nemám, tak neporadím jestli to pomáhá..zkusit to mužeš a uvidíš..určitě to bude chtít ale aspon ty tři měsíce pít.

• Citovat
  • Upravit
12262
16.2.14 11:10

Pila jsem to 5 měs, jediný co se stalo že jsem přibrala jako čuně, hlavně na břiše, k těhu mi nepomohl, snad jen trošičku na pleť (akné) ochlupení mám dost a tam to nezabralo teda vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 12:29
@lovesmile píše:
@Dita01 Mě to napadlo, ale bylo mi divné, že by tam měla zakladatelka dvě stejné chyby. :nevim:

Jestli psala z tabletu, tak mě to taky takhle upravuje automaticky :roll: Taky píšu občas takový kraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.2.14 12:33

@meringa Jo tak to je možné.. To mě nenapadlo. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.2.14 20:19

@meringa holky jsem blbec ale uplně náhodou jsem udělala dvě stejné chyby :-) psala jsem z notasu ale pospíchala jsem, už jsme jeli pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.2.14 20:23

@smurfka @martulkasloník Tak to mě štve a neříkej že si přibrala? to bych teda nechtěla, asi ho budu pít ob den nebo nevím
A ty smurfko taky si přibrala,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.2.14 20:24
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka @martulkasloník Tak to mě štve a neříkej že si přibrala? to bych teda nechtěla, asi ho budu pít ob den nebo nevím
A ty smurfko taky si přibrala,?

ne..ale já to nepiju celý měsíc - je to drahé tak si to šetřím..piju to jen do ovulace a po ovulce už beru jen listovku - takhle mi vyšlo jedno balení na dva měsíce.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2608
16.2.14 20:33

@smurfka Aha já si zase říkám že to budu brát ob den, ale fakt mám vítr z toho že pžiberu, ted bojuju s váhou a snažím se hubnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.2.14 20:36
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka Aha já si zase říkám že to budu brát ob den, ale fakt mám vítr z toho že pžiberu, ted bojuju s váhou a snažím se hubnout

nemáš to jedno..jako těhule stejně přibereš..si říkej že to pak zhubneš naráz..

• Citovat
  • Upravit
2608
16.2.14 20:42

@smurfka Víš já bojuju s váhou pořád, a vím že jako těhu přiberu ale nechci nabrat před těhu…nejsem žádnej hubenour. Jink bych to neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.2.14 20:45
@lluucckkaa25 píše:
@smurfka Víš já bojuju s váhou pořád, a vím že jako těhu přiberu ale nechci nabrat před těhu…nejsem žádnej hubenour. Jink bych to neřešil

proto máš v profilovce tu anorektičku? :mrgreen: promin ale z té ženské se mi navaluje :nevim: :zed:
tak já nevím..nosifol jsou jen vitamíny, za mě je blbost aby po vitamínech někdo přibral..to je jako že někdo přibere po HA a někdo ne..každý jsem jiný no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex