Pregnyl 5000 jak na to?

1403
15.2.14 22:24

Pregnyl 5000 jak na to?

Ahoj, Pregnyl jsem si už jednou píchala ale to bylo 1500 a bez měření (špatná lékařka) ted už jsem změnila lékaře takže i s měřením bych si měla v neděli pichnout Pregnyl ale od té doby kdy se mam tulit? A eště prosím ta jehla je poměrně dosti dlouhá jak hluboko to do břicha mam zapíchnout? Jsem vždy s těch injekci nervozní :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
15.2.14 22:27

S merenim ceho?
Tuleni netusim, ale sex 24-48 hodin po injekci.
Pokud mas podkozni injekci (cca 2 cm), tak se do speku zapichne cela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 22:29

Před 14 dnama sem založila stejnou diskuzi a byla sem tak seřvaná až to pěkné nebylo, že sem použila slovo tulit, jestli sem takova pííp pííp píííp že nevím, že je k tomu potřeba sex a ne tulení, jen Tě jen varuju, že pokud si to přečtou,,vyvolené osoby'' že na tom budeš asi podobně!! :roll: Jinak já měla pregnyl 5000 taky a styk sem měla den před a pak každý den, prý je fajn, když je každý den přísun čerstvých spermíí, tak hodně štěstí. Jinak mě to kamarádka píchla teda do zadku, je to prý lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 22:29

@ugluk s měřením foliku (brala jsem Clostík k tomu)
juj 2 cm a celé zapíchnout..jak já to nemám ráda. Dobře takže zítra si pichnu injkeci a tulit bysme se měli každý den pro jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 22:34

@Teruu To si děláš srandu ne? Jako oni tě seřvali za to že jsi řekla slovo tulit? A nejsou náké máklé? A kdyby si napsala š*kat tak je to v pořádku :lol: :lol: bože bože to doufám že si nepřečtou patřičné osoby jinak bych je do patřičných míst poslala (každej si snad sexu můžeme říkat jak chceme ne? Děkuji ti a povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.2.14 22:35
@Teruu píše:
Před 14 dnama sem založila stejnou diskuzi a byla sem tak seřvaná až to pěkné nebylo, že sem použila slovo tulit, jestli sem takova pííp pííp píííp že nevím, že je k tomu potřeba sex a ne tulení, jen Tě jen varuju, že pokud si to přečtou,,vyvolené osoby'' že na tom budeš asi podobně!! :roll: Jinak já měla pregnyl 5000 taky a styk sem měla den před a pak každý den, prý je fajn, když je každý den přísun čerstvých spermíí, tak hodně štěstí. Jinak mě to kamarádka píchla teda do zadku, je to prý lepší :nevim:

Hele, ty vyvolená, vy jako ze slov sex, vagina, penis pronesených při odpolední kávě doma omdléváte, nebo co? :roll:
Pak si z toho nemají všichni dělat prdel, že je to tu jak u blbejch na dvorku.

Ono tulením se neotěhotní ani s pregnylem ani bez, je třeba si pořádně za****t.
Mně to můžeš věřit, čekám čtvrtý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 22:35

@beručka však se mrkni https://www.emimino.cz/…nylu-179192/ a to admin musel hodně HODNĚĚĚ promazat!!! masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 22:36
@Virginia píše:
Hele, ty vyvolená, vy jako ze slov sex, vagina, penis pronesených při odpolední kávě doma omdléváte, nebo co? :roll:
Pak si z toho nemají všichni dělat prdel, že je to tu jak u blbejch na dvorku.Ono tulením se neotěhotní ani s pregnylem ani bez, je třeba si pořádně za****t.
Mně to můžeš věřit, čekám čtvrtý dítě.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
15.2.14 22:36

Do zadku (svalova) nebo do kozni rasy (podkozni) vyjdou nastejno, doktor od doktora to taky doporucuje jinak (zazila jsem oboje), ale hlavne - daji ti na to prislusnou jehlu, svalova je jina nez podkozni (ta je kratsi a tenci). Pro samoaplikaci se vetsinou pouziva ta podkozni. Pokud nejsi nejak extra vyzabla (a i tak by tam ta kozni rasa mela v pohode byt), tak 2 cm do speku na brise, pokud ho vytahnes prstama, by nemel byt nejmensi problem.
Ovulace nastava obvykle do 36-48 hodin od injekce, je vhodne tam mit spermie o trochu drive.
V podstate jeden sex staci, ale tak zas zopakovat to rozhodne nemusi byt na skodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 22:37
@ugluk píše:
Do zadku (svalova) nebo do kozni rasy (podkozni) vyjdou nastejno, doktor od doktora to taky doporucuje jinak (zazila jsem oboje), ale hlavne - daji ti na to prislusnou jehlu, svalova je jina nez podkozni (ta je kratsi a tenci). Pro samoaplikaci se vetsinou pouziva ta podkozni. Pokud nejsi nejak extra vyzabla (a i tak by tam ta kozni rasa mela v pohode byt), tak 2 cm do speku na brise, pokud ho vytahnes prstama, by nemel byt nejmensi problem.
Ovulace nastava obvykle do 36-48 hodin od injekce, je vhodne tam mit spermie o trochu drive.
V podstate jeden sex staci, ale tak zas zopakovat to rozhodne nemusi byt na skodu.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 22:39

@ugluk jsem dost vyzáblá ale snad tam nakou řasu najdu :lol: no mě příjde ta injekce dost dlouhá jako ale nak to zvládnu :-) Děkuji ti takže pokud si to pichnu ráno zítra pak se běhěm dne budeme „tulit“ tak to by vycházelo časově jak říkáš aby tam byli dříve :-) do břicha si to píchám protože mi to řekl dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 22:40

@Teruu Nooo masakr :-D ale boha dit je to dětinské aby na tebe utočili kuli takové h*vadině… a pocituješ něco? Zadařilo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.2.14 22:42

@beručka všák ja je neřeším, nad něma se člověk může jen povznést a zasmát se :pankac: napíšu Ti do zpráv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
15.2.14 22:44

@Teruu ;) ok čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.2.14 22:51

Ahoj, já si také píchám pregnyl. Mám dvě jehli. Jednu takovou tlustou, dlouhou, kterou natáhnu ten roztok v ampulce a pak tou jehlou to „stříknu“ do té druhé ampulky a tím se to smíchá. Tou samou jehlou to zase zpátky natáhnu do stříkačky. Tou si ale nepíchám. Pak mám takovou tenčí, kratší jehličku, kterou si pak píchnu do kožní řasy. Jinak za 36 hodin po píchnutí pregnylu by mělo dojít k pohlavnímu styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí