Zvláštní menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.14 11:08

Zvláštní menstruace

Ahoj holky. Mám takový menší dotaz… 10.2.2014 jsem dostala ms, byla divná, takové kusy hlenu obarvené tmavě červeně až do hněda, trvalo to 2 dny, třetí den byla ms slabá a čtvrtý a pátý den už jen minimální špinění. 2 týdny před ms jsem měla bolesti v podbřišku a dnes když mi to končí jsem se probudila s šílenýma křečema v podbřišku, jakoby i bodání. Nejsem na to vůbec zvyklá, ale jelikož se snažíme od července o druhé miminko a beru Duphaston a třikrát denně Clostilbegyt (5 - 9 den cyklu ) tak jsem se chtěla zeptat jestli to nemůžou působit i ty prášky. O první dceru jsme se snažili taky s těmito léky ale neměla jsem takové,, problémy '' Za Vaše názory a rady moc děkuju a omlouvám se za anonym ( nikdo neví že se snažíme o druhé ) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.2.14 11:35

Takové problémy jsem nezažila - asi bych se obrátila na dr, pokud by byly bolesti nějak extra velké.. nemáš cysty nebo tak něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.2.14 12:01

Pokud bereš clostík tak šupej k dr. může to být třeba cysta, který clostík často způsobuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.14 13:06

Na cysty jsem trpěla od nějakých 14 let do 18, loni v září mi našli nějaký,, útvar ''. Doktorka si myslela že je to polyp že počká na ms jestli to odkrvácí samo a ono to samo odkrvácelo a teď si vzpomínám že jsem takovou ms měla právě i v tom září :think: zatím už mě asi púl hoďky nic nebolí ale ten pocit po bolesti tam ještě cítím. Můj doktor má celý tento týden dovolenou a na ultrazvuk jdu až v pondělí 24.2. Tak se ho na to zeptám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.16 13:46

Obnovuji

Holky patrim mezi snazilky ale zatim nic :,( mela jsem dva dny opozdeno ale dnes ludra prisla. Jenze mam MS zajimavou, bez hrudku bolesti ale je strasne tahla 8o v zivote jsem to nevidela a trosku me poboliva v zadech. Premyslim zda zitra zajet k doktorce ac nevim zda na neco prijde :think: co myslite?

(A podle Jonase bych mela mit ovu v sobotu, cetla jsem tu zkusenosti ale s tim ze jedna mamina byla tehu hned podle jeho vypoctu a dalsi psala, ze kdyby se mela ridit Jonasem v zivote neotehotni, takze jen jsem zkusila tu jeho tabulku :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
7.7.16 18:42

Měla bys navštívit gyndu na pohotovosti, protože to může být i prasklý vejcovod při mimoděložním těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 19:27

Zdravim holky. Dostala jsem menstruaci o priblizne 5 dnu drive nez normalne dostavam, ale porad to je v pohode (25 dnu). Opravdu hodne me bolelo brisko a nestacila jsem menit tampony jak moc jsem krvacela. Dnes, druhy den, mi staci jen jedna vlozka a nemam zadne bolesti. Vetsinou je pro me druhy den nejhorsi. Mohlo by to byt stresem?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex