Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takové problémy jsem nezažila - asi bych se obrátila na dr, pokud by byly bolesti nějak extra velké.. nemáš cysty nebo tak něco? ![]()
Pokud bereš clostík tak šupej k dr. může to být třeba cysta, který clostík často způsobuje ![]()
Na cysty jsem trpěla od nějakých 14 let do 18, loni v září mi našli nějaký,, útvar ''. Doktorka si myslela že je to polyp že počká na ms jestli to odkrvácí samo a ono to samo odkrvácelo a teď si vzpomínám že jsem takovou ms měla právě i v tom září
zatím už mě asi púl hoďky nic nebolí ale ten pocit po bolesti tam ještě cítím. Můj doktor má celý tento týden dovolenou a na ultrazvuk jdu až v pondělí 24.2. Tak se ho na to zeptám…
Holky patrim mezi snazilky ale zatim nic
mela jsem dva dny opozdeno ale dnes ludra prisla. Jenze mam MS zajimavou, bez hrudku bolesti ale je strasne tahla
v zivote jsem to nevidela a trosku me poboliva v zadech. Premyslim zda zitra zajet k doktorce ac nevim zda na neco prijde
co myslite?
(A podle Jonase bych mela mit ovu v sobotu, cetla jsem tu zkusenosti ale s tim ze jedna mamina byla tehu hned podle jeho vypoctu a dalsi psala, ze kdyby se mela ridit Jonasem v zivote neotehotni, takze jen jsem zkusila tu jeho tabulku
)
Měla bys navštívit gyndu na pohotovosti, protože to může být i prasklý vejcovod při mimoděložním těhotenství.
Zdravim holky. Dostala jsem menstruaci o priblizne 5 dnu drive nez normalne dostavam, ale porad to je v pohode (25 dnu). Opravdu hodne me bolelo brisko a nestacila jsem menit tampony jak moc jsem krvacela. Dnes, druhy den, mi staci jen jedna vlozka a nemam zadne bolesti. Vetsinou je pro me druhy den nejhorsi. Mohlo by to byt stresem?
Ahoj holky. Mám takový menší dotaz… 10.2.2014 jsem dostala ms, byla divná, takové kusy hlenu obarvené tmavě červeně až do hněda, trvalo to 2 dny, třetí den byla ms slabá a čtvrtý a pátý den už jen minimální špinění. 2 týdny před ms jsem měla bolesti v podbřišku a dnes když mi to končí jsem se probudila s šílenýma křečema v podbřišku, jakoby i bodání. Nejsem na to vůbec zvyklá, ale jelikož se snažíme od července o druhé miminko a beru Duphaston a třikrát denně Clostilbegyt (5 - 9 den cyklu ) tak jsem se chtěla zeptat jestli to nemůžou působit i ty prášky. O první dceru jsme se snažili taky s těmito léky ale neměla jsem takové,, problémy '' Za Vaše názory a rady moc děkuju a omlouvám se za anonym ( nikdo neví že se snažíme o druhé )