Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky.
Včera jsem byla na gynekologii, nedaří se nám otěhotnět, dostala jsem Proveru, máte někdo zkušenosti???
Po kolika měsících užívání jste otěhotněly???
@Handulka14 my se cilene nesnazili. ale vpodstate jsme se nechranili cca 7 mesicu, pak jsem byla na pravidelne ko u doktora, tomu se nelibil muj dlouhy cyklus a nasadil proveru a ze tri mesice jsem otehotnela. sice to tenkrat dopadlo spatne, ale to nesouvisi s proverou
@joaska My se cíleně snažíme 7 měsíců a poslední dva měsíce MS nikde, myslíš, že můžu otěhotnět hned, nebo až se srovná cyklus??
Mě to pomohlo pouze na srovnání cyklu…k těhotenství došlo až za pomoci jiného prášku a to Clostilbegytu
@moky No mě doktorka předepsala na půl roku proveru a že když neotěhotním, tak pak začneme dělat něco jiného… ![]()
@Handulka14 : rok jsme se snažili a nic, pak manžel spermiogram - ten OK, pak já krev a něco se zjistilo a taky jsem před MS špinila, tím pádem jsem měla krátkou délku luteálky, tak mi nasadil Proveru a zadařilo se.
Jo a ještě jsem zapomněla, že jsme se ten rok snažili „špatně“, mám zakloněnou dělohu a po sexu se v tom případě má ležet na břiše a ne na zádech ![]()
@brůča No já teď momentálně nemám ms vůbec, chodím na agolutin, a minule jsem čekala 18 dní než se ms dostavila…
Mě taky Provera srovnala pouze cyklus až po Clostilbegytu jsem otěhotněla hned první měsíc, po roce a pul snaženi.