Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak dlouhé máš cykly? Podle mě je divné, že ale máš stále negat. ovulační test.
Pokud ovulace neproběhla, nemohla jsi otěhotnět. Pokračuješ stále s testováním?
Kamarádka měla ovulační test negativní a čeká miminko
a není to prvně
@lednova.jita na ovulacni testy neni moc velky spoleh. Osobne bych se podle nich moc neridila. Jinak kolen 14.dne je docela velka pravdepodobnost otehotneni.
@lednova.jita
Tak třeba to přece jen vyjde, jak píše @Teruu a @Pomka ![]()
@lovesmile díky. Kdyby ovu byla, když ten čípek byl malej a měkkej, tak by to bylo docela ok. Předtím byl sexik. 8 a měkké10, tak třeba se povede. Každopádně teda mě teď bolí spodek, tak kdo ví. ![]()
@lednova.jita
PM 6.10… potom clostík… 18.10 na gyndě kontrola folíků, už bylo pozdě, byla sem 13DC a folíky popraskaný, takže smutek. jenže jsme zadělali 11.10, tzn. jsem měla ovulku taky hodně brzo ale neměřila jsem.
@Anix já měla M od 30.1.do 4.2. A taky jsem brala Clostik. Od šestého unora jsem testovala, ale nic. No a pak 8 a 10.února byl sexik, tak nevím, no. ![]()
Děvčata, stalo se vám někomu, že jste otěhotněla v rozmezí 6 až 14tého dne cyklu?
Poslední M byla 30.ledna-trvala do 4.února. Od té doby hlídám pomocí testů ovulaci. Podle testů zatím nic. Jsem dnes již 16Dc. Bolí mne ale od čtvrtka spodek-jakoby tlačil močák, a čípek. A taky oproti včerejšímu dni se zvětšil a ztvrdnul čipek. Testy na ovulaci negativní-již několik dní úplně stejný výsledek-pidi duch.
Myslíte, že je možné, že bych byla v tom?