Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Makikki píše:
Mně se to na dospělých nelíbí, pochopím čelenku ( látkovou ), když daná osoba cvičí, ale jinak ne, čelenky jsou pro děti…
Já bych teda čelenky nespojovala jen s dětmi. Když je čelenka hezká a umí ji daná osoba nosit, dokáže krásně ozvláštnit účes ![]()
Téměř nenosím, ale třeba známá nosí každý den… Nevidím na tom nic špatného ![]()
@Makikki píše:
Mně se to na dospělých nelíbí, pochopím čelenku ( látkovou ), když daná osoba cvičí, ale jinak ne, čelenky jsou pro děti…
Rekni to Blair Waldorf ![]()
Já taky čelenky nenosím a dcera má zas brýle, takže nosí látkové, které vyrábím. Ty ji netlačí. Čelenky vyrábíme s kamarádkou s květy ze stužek. Kdoby chtěl pošlu odkaz ![]()
@zuska Nádherné kousky!!! Jsi šikovná! Ještě že mám jen kluky, jinak bych utrácela a utrácela. Takový věci já můžu ![]()
Hledala jsem diskuzi o tom, jestli se ještě nosí čelenky. Dřív jsem na ně byla úplně ujetá, všechny možný druhy a barvy
Pak jsem změnila účes a už se nehodily. Teď si ale nechávám růst zase dlouhé vlasy a uvažuju, jestli se čelenky ještě nosí, abych neskončila na Módním pekle
A jak Vás tak čtu, tak asi jo
Sice to není úplně nejnovější diskuze, ale úplně stará taky asi ne, co?
![]()
@Salvaje děkuji za pochvalu
čelenky nosí i dospělí. Asi je to individuální, někomu prostě čelenky nesluší. Ale potkávám maminky, které používají čelenky jako doplněk a vypadá to pěkně. Dokonce si i ženské objednávají pro sebe čelenku s květinou ![]()
Taky jsem si hodně oblíbila čelenky ať už zdobné nebo teď v tomto počasí, protože čepice moc nemusím, tak si aspoň narazím čelenku ![]()
Nosím, ale jen ty široké, látkové, s uzlem uprostřed, ve všech barvách
. Plastové a kovové, mi vadí za ušima.
@Makca87 píše:
Nosím, ale jen ty široké, látkové, na tvrdém podkladě, s uzlem uprostřed, ve všech barvách. Plastové a kovové, mi vadí za ušima.
Kupujete si je někde u vás v kamenných prodejnách nebo i přes internet, že by jste mi doporučily nějaký eshop? ![]()
Nosila jsem dřív ty látkové, když jsme měla ofinu a byla mladší tak to vypadalo dobře, teď bych si netrooufla…a přesně vypadalo to jako ze šedesátek
![]()