Nosíte čelenky?

1800
3.4.15 10:15

Nosíte čelenky?

Tak co, dámy, nosíte čelenky? Nezajímá mě, zda je nosí vaše dcery, u holčiček je to celkem běžné, ale zda je nosíte vy :) Já mám čelenky ráda, ale setkala jsem se s poměrně velkou vlnou nevole, ač nechápu proč. Holt to nejsou moderní clip-in vlasy, tak to do dnešní doby asi už nepatří :D Navíc mám ráda látkové, zvláště s puntíkama, takže alá 60. léta, takže co si to jako dovoluji, že… :D Kovové nejsou pro mě, jsem na ně alergická a z plastových, stejně jako těch kovových mě bolí hlava. A taky - proč je nosíte? Aby plnily funkci nebo jen jako ozdoba do vlasů?

(Téma nijak zajímavé, ale mě to prostě zajímá :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
3.4.15 10:16

Nosím látkové a široké plastové. Ideálně v ulítlých barvách. Líbí se mi to a drží mi to dobře vlasy aby mi nepadaly do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.15 10:17

@Frogie nenosím, ale nenosila jsem je nikdy, takže žádná změna. Vlasy mám dlouhé, díky synovi stažené pořád do culíku, mít čelenku, přijdu nejen o ni, ale i o vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.4.15 10:21

Teď už jen výjimečně, ale dřív hodně, mám jich asi okolo 30, docela jsem na nich ujížděla, když jsem nechtěla mít vlasy jen tak, vzala jsem si celenku a bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
3.4.15 10:22

Nosím a ráda. Nosím ich, lebo sa my páčia a zároveň my nepadajú vlasy do očí. Mám doma celkom slušnú zbierku a stále rozširujem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.4.15 10:26

Nosím, plní jak funkci praktickou, tak ozdobnou. Mám snad všechny druhy - kovové, plastové, látkou potažené i látkové, někdy si místo čelenky uvážu šátek. Líbí se mi to. Nechávala jsem si teď dorůstat ofinu, takže jsem čelenky využívala opravdu hodně, aby mi vlasy nepadaly do očí. Teď už nejsou tolik potřeba z praktických důvodů, takže už je nenosím děnně, ale podle nálady na ozdobu. Jestli je to nemoderní je mi srdečně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.4.15 10:29

Nosím. :palec: :palec:
Hlavně v létě. Líbí se mi to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
3.4.15 10:35

Nosim a rada. bud do vycaseneho culiku, rozpustenych vlasu jen tak na ozdobu, a nebo doma kdyz mi vlasy po umyti litaj na vsechny svetove strany.

• Citovat
  • Upravit
2418
3.4.15 10:38

Když mám zrovna období, kdy si nechám narůst vlasy, tak nosím…nemůžu bez nich existovat, protože mám tak jemné a řídké vlasy, že mi culík nevydrží ani 15 minut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.4.15 10:40

Nosím občas. Líbí se mi, a i obyčejný culík hned vypadá líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.4.15 10:41

Nosím. Dost často - hlavně plastové, látková mi vlasy neudrží. :mrgreen: A spíš než na ozdobu ji nosím proto, aby mi držely vlasy a nelítaly všude :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.4.15 10:43

Nenosim, nenosí je ani dcera. dcera má culíky, já je nemám na čem udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
3.4.15 10:46

Nosila jsem ráda, ale když mám brýle tak jí neumím nosit, vadí mi. třeba mi někdo poradí jestli nosit na brýlích nebo pod brýlemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
3.4.15 10:50

Nenosím, ale líbí se mi. Vadí mi k brýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.4.15 10:58

Nenosím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie