Nosíte často sukně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
31.5.17 10:24

@Lifka to by také nebyl špatný nápad, ale já si na to určitě netroufnu, nejsem šikovná na tyto věci :D 8) Na kolik by vyšlo ušití jedné sukně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
31.5.17 10:43

Mam jich nekolik, z terranovy, tally weijl asi i H&M ale nevim jak aktualne. Ale segra si je objednavala treba pres aliexpress, akorat dodaci doba je trochu delsi jestli ji potrebujes hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
31.5.17 10:47

@Kriss Tina z Alli právě moc nechci kvůli těm dlouhým dodacím lhůtám, ale jinak díky za tipy, snad je budou mít v letošních kolekcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.6.17 05:55

@Jajo82 Asi kolem 300 Kč. Ale ušít takovou sukni vážně není tak složité kdyby jsem měla s dětmi čas udělala by jsem fotonávod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 11:34

Obdivuju ženy a slečny, co jsou schopné v každém počasí(ročním období jít v sukni. :) Já přes jaro-léto nosím jenom šaty, taky se potřebuju cítit „holčičkovsky“, ale jak začne takové to podzimní lezavé počasí, nosím kalhoty až do opadnutí sněhu. :roll: Nemůžu si pomoct, nohy je třeba mít v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.6.17 10:06

To já také, nosím podle nálady. Když se chci cítit dobře – sukně. Když se chci cítit pohodlně – kalhoty. Bohužel pocit pohodlnosti převládá :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckaMa1
9.6.20 23:51

Já sukně nosím moc ráda a často. Nikdy ale pod ní nemám kalhotky, chodím naostro.

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.6.20 00:01

Další úchyl.. :roll:. Každý příspěvek do diskuze se týká jen svlékání…

• Citovat
  • Upravit
42273
10.6.20 02:42
@Janli píše:
Další úchyl.. :roll:. Každý příspěvek do diskuze se týká jen svlékání…
:mrgreen: Taky sis všimla? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
10.6.20 05:51
@LuckaMa1 píše:
Já sukně nosím moc ráda a často. Nikdy ale pod ní nemám kalhotky, chodím naostro.

To víš že jo. Udělal sis dobře a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat