Nosíte často sukně?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kozisek píše:
Ono tanga lezoucí z džín také nič moč
jo to je fakt, kolikrát je vidět až do… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag malý dotaz posílaji do čech a jaké je poštovny??,děkujuuuu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
@TýnkaK Mám tady takové polovolné tílko - černé se stříbrnými aplikacemi, to si troufám říct, že k tomu půjde a pak se uvidí, až jí oblíknu, pak případně vršky dokoupím
TAk to jo, to by mohlo být pěkný! Já zase nenosím třpitky, flitry atd, takže asi proto by mi taková sukně vůbec nešla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mucinka2 jj, posílají, poštovné teď z hlavy nevím (tuším kolem 200), nad 1250 je to bez poštovného a platím přes kartu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mucinka2 A opovaž se mi jí vykoupit, já zatím plním košík, kupovat budu asi o víkendu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám jenom sukně a k tomu dvoje tepláky na večerní venčení psa
Nemám jediné kalhoty mezi lidi… Podle mě by ženská měla být ženská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag nene nevykoupím
ja to mám už tak za 5 tis.
,ale nemám povolenou platbu kartou
,to asi jinak nepujde, vid???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám ráda sukně, šaty, ale převážně na léto, popř. na jaro či podzim ke kozačkám
. Ale v zimě si to v sukni neumím moc představit, možná proto, že má krátké sukně, mám takovou blbou postavu a sukně ke kolenům mi moc nejdou
. Jinak teda já nosím „rifle“
, žádný džíny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nosim sukne vetsinou jen v zime
Libi se mi kombinace kratka sukne a kozacky na vysokym podpatku
Citim se v tom skvele. Oproti tomu treba v letni sukni a zabkach si moc sexy neprijdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK Já nosím jedině sukně - v zimě, v létě… Mám větší zadek a v kalhotech mi ještě víc vyleze. Mám jen dvoje černý kalhoty, ale ty nosím tak maximálně se psem. Mezi lidi nemám kalhoty žádný. Nosím sukně nejradši do áčka ke kolenům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sukně nosím jen v teplem počasí. Nenosim puncochace, prijde mi to nechutné. Leginy pod sukni uz jsou taky out tak jem v létě a to porad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123l Já mám zrovna punčocháče v zimě ráda. Pěkně zahřejí a nikam nefouká… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
taky mám ráda sukně, ale ještě víc šaty, mně to přijde za prvý pohodlný a za druhý nemusím řešit co k tomu, jako u kalhot se musí pořád řešit co nahoru
a taky ta sukně schová víc zadek, ale jako puberťačka jsem sukně nenáviděla ![]()
Jinak nevím jestli to tu nebylo, ale mám ráda módní blok na facebooku Co si dneska vezmu na sebe ![]()
@TýnkaK mně se to líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina píše:
@123l Já mám zrovna punčocháče v zimě ráda. Pěkně zahřejí a nikam nefouká…
Jojo hodně ženských to nosí. Mě odpuzuje ta část od stehen k pasu. Neumím si představit se tak svleknout před chlapem. Přijde mi to asexualni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit