Nosíte často sukně?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
23.8.13 16:56
@kozisek píše:
Ono tanga lezoucí z džín také nič moč :mrgreen:

jo to je fakt, kolikrát je vidět až do… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:56

@mag malý dotaz posílaji do čech a jaké je poštovny??,děkujuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:57
@mag píše:
@TýnkaK Mám tady takové polovolné tílko - černé se stříbrnými aplikacemi, to si troufám říct, že k tomu půjde a pak se uvidí, až jí oblíknu, pak případně vršky dokoupím :mrgreen:

TAk to jo, to by mohlo být pěkný! Já zase nenosím třpitky, flitry atd, takže asi proto by mi taková sukně vůbec nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 16:59

@mucinka2 jj, posílají, poštovné teď z hlavy nevím (tuším kolem 200), nad 1250 je to bez poštovného a platím přes kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 17:00

@mucinka2 A opovaž se mi jí vykoupit, já zatím plním košík, kupovat budu asi o víkendu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.8.13 17:02

@mag to Mango jsi sem neměla dávat :cert: :) nutně potřebuju pár věcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11439
23.8.13 17:02

Já mám jenom sukně a k tomu dvoje tepláky na večerní venčení psa :lol: Nemám jediné kalhoty mezi lidi… Podle mě by ženská měla být ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 17:04

@mag nene nevykoupím :mrgreen: ja to mám už tak za 5 tis. :mrgreen: :mrgreen:,ale nemám povolenou platbu kartou :think:,to asi jinak nepujde, vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
23.8.13 17:05

Taky mám ráda sukně, šaty, ale převážně na léto, popř. na jaro či podzim ke kozačkám :palec:. Ale v zimě si to v sukni neumím moc představit, možná proto, že má krátké sukně, mám takovou blbou postavu a sukně ke kolenům mi moc nejdou :zed:. Jinak teda já nosím „rifle“ :pankac:, žádný džíny :mrgreen: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2918
23.8.13 17:07

Ja nosim sukne vetsinou jen v zime :) Libi se mi kombinace kratka sukne a kozacky na vysokym podpatku :) Citim se v tom skvele. Oproti tomu treba v letni sukni a zabkach si moc sexy neprijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
23.8.13 17:14

@TýnkaK Já nosím jedině sukně - v zimě, v létě… Mám větší zadek a v kalhotech mi ještě víc vyleze. Mám jen dvoje černý kalhoty, ale ty nosím tak maximálně se psem. Mezi lidi nemám kalhoty žádný. Nosím sukně nejradši do áčka ke kolenům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.8.13 17:19

Sukně nosím jen v teplem počasí. Nenosim puncochace, prijde mi to nechutné. Leginy pod sukni uz jsou taky out tak jem v létě a to porad. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
23.8.13 17:21

@123l Já mám zrovna punčocháče v zimě ráda. Pěkně zahřejí a nikam nefouká… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.8.13 17:24

Ahoj :) taky mám ráda sukně, ale ještě víc šaty, mně to přijde za prvý pohodlný a za druhý nemusím řešit co k tomu, jako u kalhot se musí pořád řešit co nahoru :) a taky ta sukně schová víc zadek, ale jako puberťačka jsem sukně nenáviděla :)

Jinak nevím jestli to tu nebylo, ale mám ráda módní blok na facebooku Co si dneska vezmu na sebe :)

@TýnkaK mně se to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.8.13 17:26
@Levandulina píše:
@123l Já mám zrovna punčocháče v zimě ráda. Pěkně zahřejí a nikam nefouká… :lol:

Jojo hodně ženských to nosí. Mě odpuzuje ta část od stehen k pasu. Neumím si představit se tak svleknout před chlapem. Přijde mi to asexualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat