Nosíte často sukně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
23.8.13 16:42
@Peppa Pig píše:
@TýnkaK Mně se líbí třeba i legíny k tunice nebo ta tvá kombinace. Ale nedávno jsem třeba na hřišti viděla maminu, výška tak sotva 1,50 m, váha k metráku, a měla na sobě pestré legíny pod kolena v kombinaci s riflovou sukní s volány! Tak to fakt ne! 8o

tak to je smrt tohleto, vím o čem mluvíš, taky potkávám, to jako zlatý džíny :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
23.8.13 16:42
@mag píše:
@TýnkaK jj, pěkný :D Bohužel nejčastěji je vidět minidžíska a legíny pod kolena.

No já právě chtěla jenom dokázat, že totéž není vždy totéž :mrgreen: To o čem mluvíš se mi taky zdá hnusný, postavě to ubližuje i kdyby to byla modelka a ještě jsem neviděla, že by někdo s touhle kombinací oblečení měl i správnou velikost. Většinou je obojí o dvě tři čísla menší a to mi na tom připadá zdaleka nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:44
@bulina píše:
tak třeba tohle se mi vůbec nelíbí :oops:

No to se přece nemusíš červenat!!! To je normální, že má každej jinej vkus!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.8.13 16:45

@kozisek
k těm kozačkám buď klínek nebo antischock úprava podpatku, na těch i běhám :mrgreen: :mrgreen: a po celodenním nošení kotníky OK. Došla jsem v nich i do Podolí k porodu, jen mi je musel exmilý zapínat, zip jsem nedala přes břicho, musela jsem se jako skulit na bok zapnout a zas se narovnat, takže gymnastika veliká…

• Citovat
  • Upravit
35545
23.8.13 16:46
@mag píše:
@TýnkaK jj, pěkný :D Bohužel nejčastěji je vidět minidžíska a legíny pod kolena.

to je jako by utekly z E55, já nevím, módní trendy v malíku nemám, ale takhle to na mě působí 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862

Zrovna dělám nákup na Mangu a mám v košíku toto
 http://mangooutlet.com/…l-hem-skirt/?…

A toto

http://mangooutlet.com/…-yarn-skirt/?…

Ale i jedny kalhoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

Sukně moc nenosím, nemám na to postavu a docela mě odrazuje i to co vídám na sídlišti - slečna zhruba metráček pravidelně nosí mini šaty a legíny, sukně se jí přitom vzadu roluje dosti vysoko až je vidět spodní prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:47
@stazinka09 píše:
@kozisek
k těm kozačkám buď klínek nebo antischock úprava podpatku, na těch i běhám :mrgreen: :mrgreen: a po celodenním nošení kotníky OK. Došla jsem v nich i do Podolí k porodu, jen mi je musel exmilý zapínat, zip jsem nedala přes břicho, musela jsem se jako skulit na bok zapnout a zas se narovnat, takže gymnastika veliká…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.8.13 16:48
@mag píše:
Zrovna dělám nákup na Mangu a mám v košíku toto
 http://mangooutlet.com/…l-hem-skirt/?…

A toto

http://mangooutlet.com/…-yarn-skirt/?…

Ale i jedny kalhoty ;)

Ta druhá je super a ta první je teda oříšek- málo komu tohle sluší a třeba já bych si na to vůbec netroufla. Neuměla bych se k tomu dooblíknout. Co plánuješ nahoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 16:51

@TýnkaK Mám tady takové polovolné tílko - černé se stříbrnými aplikacemi, to si troufám říct, že k tomu půjde a pak se uvidí, až jí oblíknu, pak případně vršky dokoupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:51

@mag ta první není uplně tak muj styl, ale ta druhá je luxusní :pankac: jdu prozkoumat stránky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.8.13 16:52
@stazinka09 píše:
@kozisek
:mrgreen: :mrgreen:
@prudusinka píše:
Sukně moc nenosím, nemám na to postavu a docela mě odrazuje i to co vídám na sídlišti - slečna zhruba metráček pravidelně nosí mini šaty a legíny, sukně se jí přitom vzadu roluje dosti vysoko až je vidět spodní prádlo

Ono tanga lezoucí z džín také nič moč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.8.13 16:52

@mag to se k tomu určo hodí a ruzný tílka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.8.13 16:53
@kozisek píše:
Ono tanga lezoucí z džín také nič moč :mrgreen:

A že jich je denně vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit